concordia- komentarze
Moderator: infernal
- kachita
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Gratuluję jeszcze raz życiówki (oficjalnej
) i fajnie było poznać! Na pewno coś jeszcze razem pobiegniemy, w końcu lubuskie to zaraz przy dolnośląskiem 
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach

Gratulacje. 55 min jest w Twoim zasięgu lada mament dasz radę:-)
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach

gratulacje!
a jakbys za szybko ta dyche pobiegla, to potem ciezko by to bylo poprawic
- strasb
- Zaprawiony W Bojach

Ale nabiegałaś, wielkie gratulacje! Motywujesz koleżanko, żeby się wziąć kiedyś na moją już mocno zakurzoną życiówkę na dychę. Ale pewnie jak się wreszcie znajdzie dogodny moment, to Twoja życiówka już będzie nieźle kosmiczna. 
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach

Pati dałaś czadu
Fajny wynik
Jeszcze raz Ci gratuluję
No i towarzystwo doborowe
A mimik faktycznie jest takim "chucherkiem"
Bloki czekoladowe zjedzone do ostatniego kawałeczka? 
Life is short... running makes it seem longer.
Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga

=========
-----
Moje endo
Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga

=========
-----
Moje endo
- rene87
- Zaprawiony W Bojach

Jeszcze raz bardzo gratuluje wyniku ! Świetny czas o jakim osobiscie sobie marzę

Metabolizm na poziomie kosmicznymProvitamina pisze:A mimik faktycznie jest takim "chucherkiem"
-
Aniad1312
- Zaprawiony W Bojach

No ale tutaj, to już ładnie-powabnie 
- concordia
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 1h 3min
OjP@weł pisze:Biegłby, ale bidulek łyknął w tygodniu jakiegoś podłego bakcyla i był chwilowo rozłożony...Musiał się regenerować, dziś biegał pierwszy raz po tym paskudztwie...
Dziś nie biegam, ale zaczynam program na całe ciałorubin pisze:Patrycja, jeszcze raz gratulacje udanego biegu : )) i regeneruj się dziewczynoregeneruj
Pewnie, że pobiegniemykachita pisze:Gratuluję jeszcze raz życiówki (oficjalnej) i fajnie było poznać! Na pewno coś jeszcze razem pobiegniemy, w końcu lubuskie to zaraz przy dolnośląskiem
Co prawda ja odpadam, bo jak sama zuważyłaś, trochę mnie poniosło z połówkami na ten sezon...
A życióweczka bardzo motywuje do dalszego działania
Mam nadzieję, że niedługo będą mojehotmas pisze:Gratulacje. 55 min jest w Twoim zasięgu lada mament dasz radę:-)
dzięki GryzaGryzzelda pisze:gratulacje!
Cieszę się, że motywuję do działania! Muszę zajrzeć w moje plany na ten rok bo już sama w nich się gubię, fajnie byłoby coś zrobić z tą dyszką konkretnego, ale mam w tym roku jeszcze 3 połówki i maraton, więc muszę zdecydować na czym się skupićstrasb pisze:Ale nabiegałaś, wielkie gratulacje! Motywujesz koleżanko, żeby się wziąć kiedyś na moją już mocno zakurzoną życiówkę na dychę. Ale pewnie jak się wreszcie znajdzie dogodny moment, to Twoja życiówka już będzie nieźle kosmiczna.
dzięki Aga! No u mnie w lodówce jeszcze 2 kawałki bloku są i 2 kawałki ciastaProvitamina pisze:Pati dałaś czaduFajny wynik
Jeszcze raz Ci gratuluję
No i towarzystwo doborowe
A mimik faktycznie jest takim "chucherkiem"
Bloki czekoladowe zjedzone do ostatniego kawałeczka?
Spokojnie jest w Twoim zasięg za niedługorene87 pisze:Jeszcze raz bardzo gratuluje wyniku ! Świetny czas o jakim osobiscie sobie marzę![]()
Metabolizm na poziomie kosmicznymProvitamina pisze:A mimik faktycznie jest takim "chucherkiem"
A to, to nawet mi się podobaAniad1312 pisze:No ale tutaj, to już ładnie-powabnie
- rene87
- Zaprawiony W Bojach

....nosz to wykrakałaśconcordia pisze:Spokojnie jest w Twoim zasięg za niedługoPięknie idziesz do przodu! Pewnie coś razem pobiegniemy za niedługo
![]()
- concordia
- Zaprawiony W Bojach

muszę uważać co mówięrene87 pisze:....nosz to wykrakałaśconcordia pisze:Spokojnie jest w Twoim zasięg za niedługoPięknie idziesz do przodu! Pewnie coś razem pobiegniemy za niedługo
![]()
a tak serio, to czapki z głów, droga Pani
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 49:18
Patrycja, Tomek ma rację, 55 (albo i mniej) złamiesz w kolejnym starcie. Powoli i do przodu! 
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 49:18
Bun mi się kojarzy z królikiem. Robiłaś przez 8 minut takie ruchy noskiem, jak królik?8 min buns
- concordia
- Zaprawiony W Bojach

Znajdź mi takie ćwiczenia, w których dzięki machaniu noskiem moje pośladki się wzmocnia i będą pięknegrim80 pisze:Bun mi się kojarzy z królikiem. Robiłaś przez 8 minut takie ruchy noskiem, jak królik?8 min buns
Póki co męczę się z tym Panem
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach

będę się powtarzał jak nakręcona katarynka.... olej tętno 
bez sensu kierować się tętnem skoro wpływ na nie ma tak wiele czynników zewnętrznych
biegaj na tempo albo na samopoczucie a na tętno w ogóle nie patrz, jesli masz w motce możliwość wyłączenia wyświetlania tętna to skorzystaj z tego
bez sensu kierować się tętnem skoro wpływ na nie ma tak wiele czynników zewnętrznych
biegaj na tempo albo na samopoczucie a na tętno w ogóle nie patrz, jesli masz w motce możliwość wyłączenia wyświetlania tętna to skorzystaj z tego
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu