LadyE - komentarze.

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

serio? :szok: mnie meczy lipa w czerwcu-sierpniu ale biegac moge :ojoj: ale to czym zastepujesz bieganie w maju bo jesli szanse maja byc rowne to powinnam teoretycznie sama tez z biegania zrezygnowac tyle ze kloci sie to z moimi planami :niewiem:

zeby bylo jasne pojedynek to pojedynek nie ma miejsca na ulge. udar, zlamanie, smierc to zadne usprawiedliwienie :P nieobecnosc (niezaleznie od powodu) rowniez poczytywana bedzie za poddanie sie bez walki. dla mnie mgs nie jest glownym celem na ten rok, jesli w trakcie biegu z jakiegokolwiek powodu postanowie odpuscic i po prostu dobiec - to bez znaczenia. tak jak mowie liczyc sie bedzie tylko koncowy wynik ;)
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Lady 3 km pływania fiu fiu :orany: Jakim stylem i w jakim czasie?
Wariatkm
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:46
Życiówka w maratonie: 3:10:02

Nieprzeczytany post

A gdzie tort z okazji rozpoczęcia 2 strony bloga ? :bum: .

LadyE nie wierz B&B, to jest tylko uśpienie twojej czujności. Na bieżni w siłowni nie ma pyłków.

Nie sądzisz chyba, że B&B nie będzie biegała :bum: .
Obrazek
Awatar użytkownika
Sylw3g
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:56
Życiówka w maratonie: 2:57:46

Nieprzeczytany post

Taa...
Że niby "Ja nie będę trenować, bo..." a tak naprawdę dowali sobie 150km tygodniowo :hahaha:

Czy na tym B7D będą jakieś międzyczasy dostępne online? Pospamujemy wam w wątkach :sss: To długi bieg, więc będzie o czym pisać :bum:
Obrazek
BLOG | KOMENTARZE
5KM-17:19 10KM-35:56 15KM-55:18 (M.Czas) 21.1KM-1:18:41 42.2KM-2:57:46
Awatar użytkownika
Beauty&Beast
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:45:29
Życiówka w maratonie: 3:42:02
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Wariatkm pisze: Na bieżni w siłowni nie ma pyłków.
To już wolę pyłki :ojoj:
A poza tym gdzie było, że nie będę biegać? Było o trenowaniu ;-) Nie trenuję, tylko biegam,
Powoli. Spokojnie.
Żadnych szaleństw :hej:
Sylw3g pisze:Czy na tym B7D będą jakieś międzyczasy dostępne online? Pospamujemy wam w wątkach :sss: To długi bieg, więc będzie o czym pisać :bum:
Zaraz, była mowa o MGS. Mam zakaz startu w tym drugim :P Za długi :hej: :hej: :hej: Chociaż, będę tam na LadyE czekała na mecie :taktak:
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

wolf1971 pisze:Lady 3 km pływania fiu fiu :orany: Jakim stylem i w jakim czasie?
Wolf plywam czyms co w zamierzeniu przypominac ma kraula :hahaha: oddech opanowalam dopiero pare miesiecy temu wczesniej plywalam zabka i grzebietem ;) ja plywam woooolno :P czas ok 1,5h :PPP dopiero na trzecim km dobrze mi sie plynie, ale wtedy juz jestem niezle wychlodzona

teraz po tym chlorze mi leb rozsadza, kicham i z nosa mi sie leje. mam tez jakies dziwne uderzenia goraca :ojnie: nie cierpie chloru :trup:

a BB no to jak tak no to juz jestem spokojniejsza ;)
Awatar użytkownika
zu.zu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Lady, to może basen z wodą ozonowaną zamiast chlorowaną? :usmiech:
czarekb
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 41:37
Życiówka w maratonie: 3:25

Nieprzeczytany post

LadyE pisze:
wolf1971 pisze:Lady 3 km pływania fiu fiu :orany: Jakim stylem i w jakim czasie?
Wolf plywam czyms co w zamierzeniu przypominac ma kraula :hahaha: oddech opanowalam dopiero pare miesiecy temu wczesniej plywalam zabka i grzebietem ;) ja plywam woooolno :P czas ok 1,5h :PPP

Interesujace 3 km wolno w 1,5 godz ciekawe ile osob jest w stanie tak "wolno" plywac ? :wrrwrr: :hahaha:
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No na przykład ja :) Tempo 3 min/ 100 m, czyli 45 sek/ 25 m nie jest zawrotne :bum:
Wariatkm
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:46
Życiówka w maratonie: 3:10:02

Nieprzeczytany post

Na Stalową LadyE wystarczy pokonać 3,8 km w 2h20 minut, Tobie pewnie by się udało i w 2 h, musisz jeszcze tylko kupić szybki rower :) .
Obrazek
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

jak tak dalej pojdzie to nigdy na niego nie uzbieram :bum:

Wolf dlatego ja mowie ze to jest wolno ale mi to nie przeszkadza wazne ze po takim plywaniu czuje ze moglabym np cos jeszcze pobiegac :)

chcialabym przed koncem roku sprawdzic czy dam rade przeplynac np 10km jednym ciagiem (choc pewnie bez latania do toalety sie nie obejdzie :bum: ) :ojoj: :trup:

Zuzu inflancka to przede wszystkim 50m i chocby dla plywania na takiej dlugosci basenu warto tam sie przejsc ;) jesli idzie o wode to wydaje mi sie ze wypada i tak korzystnie na tle innych. chloru jest tam mniej, ale jednak zawsze jest :echech:

Czarek Ty bys to pokonal w max 1:15 :P jestes ode mnie szybszy :P znow wrzuciles trening 2km chyba sie zalamie :bum:
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

LadyE pisze:Wolf dlatego ja mowie ze to jest wolno ale mi to nie przeszkadza wazne ze po takim plywaniu czuje ze moglabym np cos jeszcze pobiegac :)
Dokładnie :taktak:
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

a Ty Cwaniaku w ile robisz 3km? :P
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

LadyE pisze:a Ty Cwaniaku w ile robisz 3km? :P
Mam podobne tempa jak Ty, ale nie czułem jeszcze potrzeby pływania po 3 km :bum: Najpierw do jesieni szlifuję kraula, później się zobaczy :spoczko:
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Lady-kurde, ale popatrz, jakie Ty masz przyciąganie-cała banda pobiegła za Tobą :hej:
Współczuję upałów.
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
ODPOWIEDZ