LadyE - komentarze.
Moderator: infernal
-
- Zaprawiony W Bojach
serio? mnie meczy lipa w czerwcu-sierpniu ale biegac moge ale to czym zastepujesz bieganie w maju bo jesli szanse maja byc rowne to powinnam teoretycznie sama tez z biegania zrezygnowac tyle ze kloci sie to z moimi planami
zeby bylo jasne pojedynek to pojedynek nie ma miejsca na ulge. udar, zlamanie, smierc to zadne usprawiedliwienie :P nieobecnosc (niezaleznie od powodu) rowniez poczytywana bedzie za poddanie sie bez walki. dla mnie mgs nie jest glownym celem na ten rok, jesli w trakcie biegu z jakiegokolwiek powodu postanowie odpuscic i po prostu dobiec - to bez znaczenia. tak jak mowie liczyc sie bedzie tylko koncowy wynik
zeby bylo jasne pojedynek to pojedynek nie ma miejsca na ulge. udar, zlamanie, smierc to zadne usprawiedliwienie :P nieobecnosc (niezaleznie od powodu) rowniez poczytywana bedzie za poddanie sie bez walki. dla mnie mgs nie jest glownym celem na ten rok, jesli w trakcie biegu z jakiegokolwiek powodu postanowie odpuscic i po prostu dobiec - to bez znaczenia. tak jak mowie liczyc sie bedzie tylko koncowy wynik
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 40:46
- Życiówka w maratonie: 3:10:02
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
Taa...
Że niby "Ja nie będę trenować, bo..." a tak naprawdę dowali sobie 150km tygodniowo
Czy na tym B7D będą jakieś międzyczasy dostępne online? Pospamujemy wam w wątkach To długi bieg, więc będzie o czym pisać
Że niby "Ja nie będę trenować, bo..." a tak naprawdę dowali sobie 150km tygodniowo
Czy na tym B7D będą jakieś międzyczasy dostępne online? Pospamujemy wam w wątkach To długi bieg, więc będzie o czym pisać
- Beauty&Beast
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:45:29
- Życiówka w maratonie: 3:42:02
- Kontakt:
To już wolę pyłkiWariatkm pisze: Na bieżni w siłowni nie ma pyłków.
A poza tym gdzie było, że nie będę biegać? Było o trenowaniu Nie trenuję, tylko biegam,
Powoli. Spokojnie.
Żadnych szaleństw
Zaraz, była mowa o MGS. Mam zakaz startu w tym drugim :P Za długi Chociaż, będę tam na LadyE czekała na mecieSylw3g pisze:Czy na tym B7D będą jakieś międzyczasy dostępne online? Pospamujemy wam w wątkach To długi bieg, więc będzie o czym pisać
-
- Zaprawiony W Bojach
Wolf plywam czyms co w zamierzeniu przypominac ma kraula oddech opanowalam dopiero pare miesiecy temu wczesniej plywalam zabka i grzebietem ja plywam woooolno :P czas ok 1,5h :PPP dopiero na trzecim km dobrze mi sie plynie, ale wtedy juz jestem niezle wychlodzonawolf1971 pisze:Lady 3 km pływania fiu fiu Jakim stylem i w jakim czasie?
teraz po tym chlorze mi leb rozsadza, kicham i z nosa mi sie leje. mam tez jakies dziwne uderzenia goraca nie cierpie chloru
a BB no to jak tak no to juz jestem spokojniejsza
- zu.zu
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Lady, to może basen z wodą ozonowaną zamiast chlorowaną?
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 41:37
- Życiówka w maratonie: 3:25
Wolf plywam czyms co w zamierzeniu przypominac ma kraula oddech opanowalam dopiero pare miesiecy temu wczesniej plywalam zabka i grzebietem ja plywam woooolno :P czas ok 1,5h :PPPLadyE pisze:wolf1971 pisze:Lady 3 km pływania fiu fiu Jakim stylem i w jakim czasie?
Interesujace 3 km wolno w 1,5 godz ciekawe ile osob jest w stanie tak "wolno" plywac ?
-
- Zaprawiony W Bojach
jak tak dalej pojdzie to nigdy na niego nie uzbieram
Wolf dlatego ja mowie ze to jest wolno ale mi to nie przeszkadza wazne ze po takim plywaniu czuje ze moglabym np cos jeszcze pobiegac
chcialabym przed koncem roku sprawdzic czy dam rade przeplynac np 10km jednym ciagiem (choc pewnie bez latania do toalety sie nie obejdzie )
Zuzu inflancka to przede wszystkim 50m i chocby dla plywania na takiej dlugosci basenu warto tam sie przejsc jesli idzie o wode to wydaje mi sie ze wypada i tak korzystnie na tle innych. chloru jest tam mniej, ale jednak zawsze jest
Czarek Ty bys to pokonal w max 1:15 :P jestes ode mnie szybszy :P znow wrzuciles trening 2km chyba sie zalamie
Wolf dlatego ja mowie ze to jest wolno ale mi to nie przeszkadza wazne ze po takim plywaniu czuje ze moglabym np cos jeszcze pobiegac
chcialabym przed koncem roku sprawdzic czy dam rade przeplynac np 10km jednym ciagiem (choc pewnie bez latania do toalety sie nie obejdzie )
Zuzu inflancka to przede wszystkim 50m i chocby dla plywania na takiej dlugosci basenu warto tam sie przejsc jesli idzie o wode to wydaje mi sie ze wypada i tak korzystnie na tle innych. chloru jest tam mniej, ale jednak zawsze jest
Czarek Ty bys to pokonal w max 1:15 :P jestes ode mnie szybszy :P znow wrzuciles trening 2km chyba sie zalamie
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
DokładnieLadyE pisze:Wolf dlatego ja mowie ze to jest wolno ale mi to nie przeszkadza wazne ze po takim plywaniu czuje ze moglabym np cos jeszcze pobiegac
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
Mam podobne tempa jak Ty, ale nie czułem jeszcze potrzeby pływania po 3 km Najpierw do jesieni szlifuję kraula, później się zobaczyLadyE pisze:a Ty Cwaniaku w ile robisz 3km? :P
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach