Aniad1312 - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

birdie pisze:Juz za chwileczkę juz za momencik bieg kosynierow zacznie się krecic. Juz szykuję listę pytań do mistrzyni :hejhej:
Czy biuro jest gotowe na ekipę z bydgoszczy w postaci M-50, M-40 i K-30 ?
Ale że wątpisz? :)
Poproszę następny zestaw pytań ;)
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
concordia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 1h 3min
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ania, ja się na lokalny bieg nastawiałam a tu już 600 osób poszło, całkiem konkretna imprezka się szykuję :usmiech: Jak na razie największa z moich dotychczasowych :oczko:
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

My też jesteśmy mile zaskoczeni :)
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Już 600 osób? Ufff :hej: Bo wczoraj jak sprawdzałam kontrolnie wyniki z zeszłego roku to wyszło mi, że będę gdzieś tam pod koniec stawki - a im więcej osób startuje, tym ten koniec stawki jakiś taki większy jest :bum: Zawsze milej być dwudziestą od końca niż dziesiątą od końca ;)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
szymon_szym
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: 3:52:14

Nieprzeczytany post

Hej Aniu, orientujesz się może, czy na trasie Biegu Kosynierów będą oznaczone kolejne kilometry kilometry?
panucci10
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:40:08
Życiówka w maratonie: 03:15:19
Kontakt:

Nieprzeczytany post

kachita pisze:Już 600 osób? Ufff :hej: Bo wczoraj jak sprawdzałam kontrolnie wyniki z zeszłego roku to wyszło mi, że będę gdzieś tam pod koniec stawki - a im więcej osób startuje, tym ten koniec stawki jakiś taki większy jest :bum: Zawsze milej być dwudziestą od końca niż dziesiątą od końca ;)
no nie mów mi tylko że Ta kusicielka jakoś Cie skusiła i zamiast CM biegniesz Kosynierów? Mam nadzieje że nie dałaś sie namówić mufinkami??? Bo jak tak to musze ujawnić kulisy przygody z Dębnem! Tez obiecywała że przywiezie mufinki i nic nie dostałem :bum: pewnie sama zjadła bo przyjechała dzień wczesniej :hahaha:
Blog
Komentarze
Dzienniczek run-log

5km - 18:28 --> ParkRun - Kraków - 08.03.2014
10km - 40:08 --> Bieg Sylwestrowy - Kraków 31.12.2013
półmaraton - 01:26:20 --> XII Marzanna - Kraków 22.03.2015
maraton - 03:10:04 --> Kraków 19.04.2015
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

panucci10 pisze: zamiast CM biegniesz Kosynierów?
Tak, zamiast CM biegnę Kosynierów. Kusicielka nie musiała mocno kusić, sama poszłam po rozum do głowy i odłożyłam debiut maratoński na jesień - ta złamana kostka pokrzyżowała mi plany, za mało biegałam ogólnie, za mało longów szczególnie, a start w połówce w Berlę, po którym miałam poprzeciążane kolana i stopy, tylko mnie w tym utwierdził ;)
Mufinki muszą być, a jak nie, to będziemy się pocieszać moim legendarnym blokiem czekoladowym :spoko:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

szymon_szym pisze:Hej Aniu, orientujesz się może, czy na trasie Biegu Kosynierów będą oznaczone kolejne kilometry kilometry?
Tak, mają być oznaczenia :)
Panucci, no ja Ci niczego nie obiecywałam :hahaha: bo przecież ja do Dębna miałam nie jechać, tylko do Europejskiego trenowałam, to skoro w Dębnie miało mnie nie być, to jakżeż mogłam obiecywać że będę i do tego z muffinkami? :hejhej:
Awatar użytkownika
birdie
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 0:50

Nieprzeczytany post

odłożyłam debiut maratoński na jesień
Hej, to jest nas dwie. Ja tak odkladam ten debiut maratonski juz drugi rok. Calkiem fajnie mi z tym :bleble: Połowek mam juz full ale calego jeszcze nie. Ale w tym roku to juz nie ma głupich..Do zobaczenia u Pana Ani
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

birdie pisze:Ja tak odkladam ten debiut maratonski juz drugi rok.
He he, to jest nas dwie - tez już drugi rok odkładam ;) Znaczy się miałam debiutować w zeszłym roku, ale zawsze było coś ;) Ale we wrześniu nie ma bata, lecę Wrocław :) Do zobaczenia!

panucci10
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:40:08
Życiówka w maratonie: 03:15:19
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Aniad1312 pisze:Panucci, no ja Ci niczego nie obiecywałam :hahaha: bo przecież ja do Dębna miałam nie jechać, tylko do Europejskiego trenowałam, to skoro w Dębnie miało mnie nie być, to jakżeż mogłam obiecywać że będę i do tego z muffinkami? :hejhej:
nie żebym jakoś marudził czy jakoś sie tam żalił ale co nieco wiedziałem o tym Twoim europejskim i miałem obiecane mufinki :ble: wiec ten tego młoda mi tu nie fikaj :hej:
Blog
Komentarze
Dzienniczek run-log

5km - 18:28 --> ParkRun - Kraków - 08.03.2014
10km - 40:08 --> Bieg Sylwestrowy - Kraków 31.12.2013
półmaraton - 01:26:20 --> XII Marzanna - Kraków 22.03.2015
maraton - 03:10:04 --> Kraków 19.04.2015
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Młoda, tej.
Jak ja zaczynałam biegać, to Ty się dopiero rodziłeś. Więc ten-tego, nie fikaj sam :hahaha:
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

no zdziwiłabym się, gdyby niechęć weszła i nie wyszła, a tak to przynajmniej szoku nam oszczędziłaś :oczko:
Awatar użytkownika
już tu byłam
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

fajny trening :) szybkie te dwusetki jak pierun :) ajć podziwia Ciocie Anie :)
I may not be there yet, but I'm closer than I was yesterday.
nie piszę, ale biegam ;)
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

rubin pisze:no zdziwiłabym się, gdyby niechęć weszła i nie wyszła, a tak to przynajmniej szoku nam oszczędziłaś :oczko:
:)
No tak, właśnie wtedy pomyślałam, że nie mogłabym przecież tak Was zostawić z otwartymi buziuchnami ;) :taktak:
ODPOWIEDZ