Tylko ultra, szczupłe_kości - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

szczupłe_kości pisze: Długo zastanawiałem się nad BUT-em ,może stąd ta moja tygodniowa nieobecność ...
no dobra, a teraz nad czym myslisz :oczko: i w ogóle co z BUTem? zdecydowałeś się?
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
pil
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:42:40
Życiówka w maratonie: 03:29:57
Kontakt:

Nieprzeczytany post

biegasz boso? ja mam zamiar spróbować za parę dni - po co czekać do czerwca? :hej:
Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/pil00
szczupłe_kości
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:36:33
Życiówka w maratonie: 02:57:47

Nieprzeczytany post

Udało mi się wreszcie dziś zasiać owies ,więc pozostał jeszcze siew warzyw i sadzenie ziemniaków :oczko: .
A co się tyczy BUT-a ,to klamka zapadła i zapisałem się na najdłuższy dystans i mam nadzieję że podołam temu wyzwaniu i wrócę o własnych siłach i w jednym kawałku .
Zaczynam biegać boso dopiero po sianokosach ,a po rzece dopiero od św.Jana :hej:
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

no to grubo, a co wobec tego z B7D? zostaje?
...
ktoś mi ostatnio opowiadał o zawodach, gdzie biegnie się właśnie rzeką :hej: ; nie powiem - ciekawe :)
szczupłe_kości
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Oczywiście 7 dolin zostaje ,ale już bez wersji hardcorowej czyli bez niedzielnego koral maratonu ,czas na zarzynanie się zostaje odroczony o 3 tygodnie :hahaha:
Bieganie rzeką ,zwłaszcza to pod prąd bardzo ciekawe polecam ,oczywiście tylko po uprzednim sprawdzeniu podłoża i poziomu wody , obowiązkowo w obuwiu .
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

podejrzewam, że podłoże i poziom wody sprawdzają organizatorzy :bum: , ale i tak nie skorzystam :usmiech: , nawet w obuwiu
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

szczupłe_kości pisze:Oczywiście 7 dolin zostaje ,ale już bez wersji hardcorowej czyli bez niedzielnego koral maratonu ,czas na zarzynanie się zostaje odroczony o 3 tygodnie :hahaha:
obyś doczekał :bum: , bo coś mi się wydaje, że zarzynanie odbędzie się 7 lipca /widziałam listę :oczko: /
Awatar użytkownika
pil
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:42:40
Życiówka w maratonie: 03:29:57
Kontakt:

Nieprzeczytany post

szczupłe_kości pisze:Udało mi się wreszcie dziś zasiać owies ,więc pozostał jeszcze siew warzyw i sadzenie ziemniaków :oczko: .
A co się tyczy BUT-a ,to klamka zapadła i zapisałem się na najdłuższy dystans i mam nadzieję że podołam temu wyzwaniu i wrócę o własnych siłach i w jednym kawałku .
Zaczynam biegać boso dopiero po sianokosach ,a po rzece dopiero od św.Jana :hej:
to niezłą orkę tam masz ;)
własne warzywa to prawdziwy skarb :)

BUT wygląda bardzo ciekawie, gdybym się nie zapisał na B7D to chyba pobiegłbym tam na jakimś krótszym dystansie, bo ten maksymalny to jest rzeczywiście jakiś kosmos - zamierzasz spać po drodze? :hej:
Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/pil00
szczupłe_kości
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

rubin pisze:
szczupłe_kości pisze:Oczywiście 7 dolin zostaje ,ale już bez wersji hardcorowej czyli bez niedzielnego koral maratonu ,czas na zarzynanie się zostaje odroczony o 3 tygodnie :hahaha:
obyś doczekał :bum: , bo coś mi się wydaje, że zarzynanie odbędzie się 7 lipca /widziałam listę :oczko: /
Czyżbyś miała na drugie imię Kasandra ? :bum:
pil pisze:
to niezłą orkę tam masz ;)
własne warzywa to prawdziwy skarb :)

BUT wygląda bardzo ciekawie, gdybym się nie zapisał na B7D to chyba pobiegłbym tam na jakimś krótszym dystansie, bo ten maksymalny to jest rzeczywiście jakiś kosmos - zamierzasz spać po drodze? :hej:[/quote]
Dopiero od 10 lat u mnie orka za pomocą traktora , ta wcześniejsza to dopiero miała urok i ile kilometrów się robiło chodząc za szkapą :oczko: .Co do spania na BUT - cie to chciałbym tego uniknąć ale czy się uda zobaczymy .
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Czyżbyś miała na drugie imię Kasandra ?
ależ skąd :usmiech: , jeno myślę, że dużo tego ultra w obecnym sezonie; już za 2 miesiące 165 km po Jurze , a jesienią jedno za drugim; masz Piotrek zdrowie :bum: :bum: ; trzymam kciuki za powodzenie na wszystkich trasach :oczko: , ale pamiętaj - zdrowie przede wszystkim :) :) :)
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

pozdrowienia od Lukasa Pawlowskiego, vel wlodec; jeżeli jeszcze tu zaglądasz :oczko:
szczupłe_kości
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dziękuję bardzo :usmiech:
Zaglądam tylko że znów w moim bieganiu pojawił się marazm i jakieś zniechęcenie spowodowane sytuacją zdrowotną w domu .Dziś miałem w planach jakieś poranne bieganie ale o czwartej mocno padało więc zrezygnowałem .Obiecuję poprawę i jakieś poranne bieganie jutro około piątej rano .
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

:ech: nie przejmuj się, czasem taki odpoczynek przyniesie więcej korzyści niż piłowanie na siłę;
Ostatnio zmieniony 20 sie 2015, 14:20 przez rubin, łącznie zmieniany 1 raz.
szczupłe_kości
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dzięki Monika ,sytuacja chyba wraca do normy :usmiech:
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

: (((
Piotrek, koniecznie się umów do fizjoterapeuty i zapytaj od razu, czy nie przyjść z RTG
różnie może być, mam nadzieję, że nic poważnego i że pierwsza wizyta pomoże - tak jak mi na początku stycznia - ruszać się nie mogłam po jakimś nieszczęśliwym ruchu, ledwo doszłam do gabinetu - a po zabiegu - jeszcze tego samego dnia biegałam :)
życzę zdrowia Tobie i Twoim rodzicom i w ogóle podziwiam i doceniam - opiekować się rodzicami we współczesnym świecie - nie każdemu starcza cierpliwości :taktak:
a pięknie to jeszcze będzie :) nic się nie martw, każdy z nas ma dni poniżej kreski;
ODPOWIEDZ