mclakiewicz - komentarze
Moderator: infernal
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
Naprawdę na samych Żabich Dołach cisza i spokój..żadnych żółtych wyziewów
A podbiegi na Korfantym będą boleć....i ten pierwszy od Spodka...i ten drugi w końcówce ulicy Korfantego....ale reszta jest właściwie z górki także trzeba myśleć pozytywnie
Powodzenia w niedziele i do zobaczenia na mecie
A podbiegi na Korfantym będą boleć....i ten pierwszy od Spodka...i ten drugi w końcówce ulicy Korfantego....ale reszta jest właściwie z górki także trzeba myśleć pozytywnie
Powodzenia w niedziele i do zobaczenia na mecie
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
No nareszcie relacja z biegu Mój kolega też debiutował i pobiegł 1:2:16. Pewnie biegliście gdzieś obok siebie.
Life is short... running makes it seem longer.
Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga
=========
-----
Moje endo
Mój blog
=========
-----
Moje endo
- mclakiewicz
- Zaprawiony W Bojach
No wreszcie znalazłem chwilę czasu żeby tu poogarniać. Możliwe że gdzieś tam mijaliśmy się, zresztą wszyscy. W Tarnowskich będzie mniej ludzi i to może wreszcie uda się wyłapać z tłumu. Chociaż nie widziałem wczoraj nikogo wyższego ode mnie.
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
Ja tam widziałam pełno wysokich biegaczy Przy moim 160 cm prawie każdy jest wysoki
Mój blog
=========
-----
Moje endo
Mój blog
=========
-----
Moje endo
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
Widzę, że tylko ja tutaj piszę A gdzie reszta? Nikt nic nie skrobnie miłego/motywującego/nowego koledze?
Słuchaj Marku, gdy już sie dowiesz jak wygląda trasa na Bieg Tarnogórski, to daj znać Z tego co wyczytałam, mają być 4 pętle. Może być ścisk i wybijające z tempa zakręty. Profilu trasy nie znam póki co.
Pozbądź się tej bluzy, bo wystraszysz ...lato
Słuchaj Marku, gdy już sie dowiesz jak wygląda trasa na Bieg Tarnogórski, to daj znać Z tego co wyczytałam, mają być 4 pętle. Może być ścisk i wybijające z tempa zakręty. Profilu trasy nie znam póki co.
Pozbądź się tej bluzy, bo wystraszysz ...lato
Mój blog
=========
-----
Moje endo
Mój blog
=========
-----
Moje endo
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
Provitaminka.....ja też czytuje...i czasem piszę...ale jak mam pisac gupoty to wolę nic nie pisać
W TG bieg ma 4 petle, w zeszłym roku była piatka, czyli dwie petle...i chyba tak było lepiej, bo dołożyli teraz na siłę kolejne dwie, nudno będzie ...biega się po samym parku..tam jest raczej płasko, ale sa zakręty 90st i wiecej...... no i ciasne uliczki..stąd mały limit......
W TG bieg ma 4 petle, w zeszłym roku była piatka, czyli dwie petle...i chyba tak było lepiej, bo dołożyli teraz na siłę kolejne dwie, nudno będzie ...biega się po samym parku..tam jest raczej płasko, ale sa zakręty 90st i wiecej...... no i ciasne uliczki..stąd mały limit......
- rene87
- Zaprawiony W Bojach
Ja jeszcze niedawno podobnie biegałam Myślę, że jak zamienisz bluze na coś sportowego to i komfort podczas biegu będzie lepszy i co za tym idzie wyniki ! dyche ponizej godziny spokojnie zrobisz - masz swietne warunki !Provitamina pisze:Pozbądź się tej bluzy, bo wystraszysz ...lato
pozdrawiam
skad ja to znam :uuusmiech:Provitamina pisze:Przy moim 160 cm prawie każdy jest wysoki
-
- Stary Wyga
W zeszłym roku były trzy pętle po 1550m i ta piątka wyszła niedomierzona. W tym roku będzie trochę kluczenia po parku, co oznacza bieganie nie tylko po asfalcie. Tak wygląda trasa: http://www.maratonypolskie.pl/dokument/ ... profil.jpg
Miejmy nadzieję, że w tym roku dobrze wymierzyli i faktycznie będzie pełna dyszka. No i w parku raczej nie jest płasko. Zobacz sobie zresztą na profilu.
Miejmy nadzieję, że w tym roku dobrze wymierzyli i faktycznie będzie pełna dyszka. No i w parku raczej nie jest płasko. Zobacz sobie zresztą na profilu.
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
Okropna ta trasa.....te podbiegi to małe, jak przezył Kofantego to te w parku to pryszcze a nie podbiegi....ale zawijaniec jest niemiłosierny...bleeeeeeee
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
Chyba też będę musiała się tam wybrać, by zobaczyć jak to wygląda w rzeczywistych warunkach. Faktycznie zawijaniec...
Mój blog
=========
-----
Moje endo
Mój blog
=========
-----
Moje endo
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
I jeszcze mi się przypomniało.....w Bytomiu 3 maja jest organizowany bieg konstytucji....4 pętle po 1200m w ścisłym centrum...za zupełną darmoszkę.....prawie 5km to dobre przetarcie w przygotowaniach do dychy...
- mclakiewicz
- Zaprawiony W Bojach
Widze że Provitaminka rozkręca wątek
W długi weeken podjadę na niej pobiegać, więc wyczaję co i jak.
Na Bieg Konstytucji raczej się nie wybiorę.
W niedzielę lecę na te Żabie Doły, byleby pogoda dopisała.
No to chyba faktycznie muszę tej bluzy się pozbyć. Tyle że rano trochę jeszcze jest chłodno, coś wykombinuję.rene87 pisze:Ja jeszcze niedawno podobnie biegałam Myślę, że jak zamienisz bluze na coś sportowego to i komfort podczas biegu będzie lepszy i co za tym idzie wyniki ! dyche ponizej godziny spokojnie zrobisz - masz swietne warunki !Provitamina pisze:Pozbądź się tej bluzy, bo wystraszysz ...lato
pozdrawiam
Witaj. Dzięki za linka! Widziałem gdzieś tę trasę ale wczoraj szukałem i nie mogłem znaleźć.maromaroPL pisze:W zeszłym roku były trzy pętle po 1550m i ta piątka wyszła niedomierzona. W tym roku będzie trochę kluczenia po parku, co oznacza bieganie nie tylko po asfalcie. Tak wygląda trasa: http://www.maratonypolskie.pl/dokument/ ... profil.jpg
W długi weeken podjadę na niej pobiegać, więc wyczaję co i jak.
Dokładnie, żadne podbiegi mi już niestraszne. Szczerze mówiąc najbardziej lubię kończyć podbiegiem (w przeciwieństwie do reklamy z Justyną Kowalczyk). Już wspominałem że jestem stary łazik górski więc lubię takie trasy.mar_jas pisze:Okropna ta trasa.....te podbiegi to małe, jak przezył Kofantego to te w parku to pryszcze a nie podbiegi....ale zawijaniec jest niemiłosierny...bleeeeeeee
Na Bieg Konstytucji raczej się nie wybiorę.
W niedzielę lecę na te Żabie Doły, byleby pogoda dopisała.
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach
mclakiewicz pisze: No to chyba faktycznie muszę tej bluzy się pozbyć. Tyle że rano trochę jeszcze jest chłodno, coś wykombinuję
Pitolisz po 2 km juz jest gorąco nawet o 5:00, a mieszkam na dalekim Kociewiu
Edit:
Gatuluję debiutu
- mclakiewicz
- Zaprawiony W Bojach
Dziękihotmas pisze:
Pitolisz po 2 km juz jest gorąco nawet o 5:00, a mieszkam na dalekim Kociewiu
Edit:
Gatuluję debiutu
Racja, jest gorąco. Dzisiaj się ze mnie lało. Normalnie wytapiam z siebie smalec
- Boberek_21
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1g16m38s
Mclakiewicz - weszłam na twojego bloga i mnie zatkało. Szukam półmaratonu na jesień a tu przez przypadek znajduje go dzięki tobie i to prawie pod nosem :P
No to czas zacząć przygotowania
Swoją drogą - nie ugotowałeś się na Korfantym? Ja biegłam w króciutkich spodenkach i koszulce i mi było za ciepło
No to czas zacząć przygotowania
Swoją drogą - nie ugotowałeś się na Korfantym? Ja biegłam w króciutkich spodenkach i koszulce i mi było za ciepło
Powiedz mi że coś jest niemożliwe a udowodnię Ci jak bardzo się mylisz!
Moje ENDOMONDO
Blogowo
Komentarze do moich wypocin
Moje ENDOMONDO
Blogowo
Komentarze do moich wypocin