LadyE - komentarze.
Moderator: infernal
- Gwynbleidd
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: poniżej czterdziestu
- Życiówka w maratonie: powyżej trzech
Dawaj, piwko mam już otwarte!
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 40:46
- Życiówka w maratonie: 3:10:02
Już zapomniałaś, pierwszy raz mnie dogoniłaś przed grupą na 3h30, potem uciekłaś mi, grupa minęła mnie i a potem Ciebie, potem znów Ciebie dogoniłem, ale to nie było trudne jak biegłaś tyłem :D. I po toi znowu mnie dogoniłaś i na finiszu też prawie mnie wyprzedziłaś. I czemu się nie chwalisz z życiówki na 1km, ja miałem jakoś 2min37 lub 2min34 , i mam też życiówkę na 8 km , 32 minuty super były ustawione te tabliczki z kilometrami i przed samym stadionem, była tabliczka oznaczająca, gdzie się zaczyna strefa startowa na maraton, tabliczką 42km, albo ktoś celowo ustawił oznaczenie kilometra jakoś 400 metrów przed metą zamiast te 195 metrów . I udało mi się przebiec cały maraton 3 raz w życiu .
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 40:46
- Życiówka w maratonie: 3:10:02
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin i gratulacje za bieg - była walka do końca!
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Najlepszego!
A w ogóle jak się sprawdziły GoRuny?
A w ogóle jak się sprawdziły GoRuny?
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Zdrówka z okazji urodzin.
A czy maraton dobrze/źle rozegrałaś, tego nie wiem. Za mało wpisów. Wiem, jedno, za mało biegasz w Go Runach i chyba w ogóle nie wzmacniasz mięśni? Stąd masz problemy z dołem. Ja już w tych butach przebiegłem sporo km i wiem, że bez ćwiczeń siłowych i core stability ciężko biec ze śródstopia.
Piętaszkujesz więc górka w Go Runach przeszkadzała. Ale nie buty są winne, a za mały staż biegowy w nich. Maraton z samych wybiegań ciężko biec na dobry wynik
A czy maraton dobrze/źle rozegrałaś, tego nie wiem. Za mało wpisów. Wiem, jedno, za mało biegasz w Go Runach i chyba w ogóle nie wzmacniasz mięśni? Stąd masz problemy z dołem. Ja już w tych butach przebiegłem sporo km i wiem, że bez ćwiczeń siłowych i core stability ciężko biec ze śródstopia.
Piętaszkujesz więc górka w Go Runach przeszkadzała. Ale nie buty są winne, a za mały staż biegowy w nich. Maraton z samych wybiegań ciężko biec na dobry wynik
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
- Gwynbleidd
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: poniżej czterdziestu
- Życiówka w maratonie: powyżej trzech
Najlepsze życzenia! jak mogłaś nie pochwalić się wcześniej?!
I gratulacje za bieg i walkę, to nie był łatwy maraton, co z tego że tym razem życiówki nie udało się poprawić - przecież gdybyś poprawiała je zawsze to w końcu przestałyby Cię cieszyć!
I gratulacje za bieg i walkę, to nie był łatwy maraton, co z tego że tym razem życiówki nie udało się poprawić - przecież gdybyś poprawiała je zawsze to w końcu przestałyby Cię cieszyć!