Stare dobre czasChatson pisze:[Dzięki!Czyli jesteś urodzoną sprinterką
Swoją drogą szybka z Ciebie dziewczyna!
![:taktak:](./images/smilies/taktak.gif)
![:bum:](./images/smilies/bum.gif)
Moderator: infernal
Stare dobre czasChatson pisze:[Dzięki!Czyli jesteś urodzoną sprinterką
Swoją drogą szybka z Ciebie dziewczyna!
Oczywiście na lepszerene87 pisze:Stare dobre czas Po swoich treningach widzę, że wszystko się pozmieniało
Jeżeli biegałeś po 18:30 to prawdopodobnie było to to:Jak wracałem do domciu to natchnąłem się na liczną ok. 20-30 osobową grupę biegaczy, wyglądało mi to na jakąś zorganizowaną akcję biegową... muszę zdobyć więcej informacji na ten temat
Dzięki za zaproszenie, jeśli się uda to pojawię się w przyszły czwarteknemo_nikt pisze:Jeżeli biegałeś po 18:30 to prawdopodobnie było to to:Wszystkich fanów Maratonu Opolskiego zapraszamy na wspólne bieganie trasą maratonu.Startujemy na miesiąc przed imprezą: 18 kwietnia o godzinie 18.45 na ul. Piastowskiej. Zapraszamy!!!
Dziękować!mimik pisze:Graty!Kurde, coraz większą mam ochotę sprawdzić się na takim dystansie.
Trzymamy kciuki!Czy to się potwierdzi podczas sobotniego startu?![]()
Miejmy nadzieję, że TAK!
Co masz na myśli (terminarz startów)?mimik pisze:Wstawiaj we wpisach jakiś kalendarzyk.
Zdecydowanie! Już miałem się ciebie zapytać co to za start w sobotę. Gdzieś tam napisałeś w komentach wcześniej, ale to gdzieś tam przeleciało na poprzednią stronę.Chatson pisze:Co masz na myśli (terminarz startów)?mimik pisze:Wstawiaj we wpisach jakiś kalendarzyk.
Słuszna uwaga na przyszłośćChatson pisze:Zdecydowanie! Już miałem się ciebie zapytać co to za start w sobotę. Gdzieś tam napisałeś w komentach wcześniej, ale to gdzieś tam przeleciało na poprzednią stronę.
Chatson pisze:W sobotę, tj. 27.04. startuję na dystansie 2000 m w Sosnowcu