miszcz95 pisze:Niedobrze
Może odpuść jutro i poczekaj aż całkowicie przejdzie. Lepiej wytrzymać kilka dni niż coś sobie bardziej uszkodzić i później pauzować kilka tygodni
Miałem już właśnie tygodniową pauzę i nie widzi mi się to ;( liczę, że stopa będzie się lepiej sprawować bo oczywiście jak będzie boleć to odpuszczę..
miszcz95 pisze:Jakie 2:10? Polecisz poniżej 2 godzin, zobaczysz
My "Granicy" nie mamy w planach. Może w trzeciej klasie dopiero
maksio97 pisze:Co wy, na "Wesele" narzekacie? Dla mnie to była jedna z ciekawszych książek w drugiej gimnazjum. Zresztą przy "Chłopach" język "Wesela" to nic.
Ja też sądzę, że będzie w okolicach 2 godzin. Skoro na treningu potrafisz pobiec prawie 15 km w tempie 5:50, to na zawodach nie będzie problemem pobiec trochę więcej i trochę szybciej.
Strasznie tajemniczo piszesz o tej kontuzji. Nie strasz albo powiedz coś więcej
Jeśli Silesia była by w czerwcu to być może udało by się pobiec w okolicach 2h, lecz czuję po nogach, że za mało mam wylatanych km by pobiec coś w 2h i jeszcze na dodatek kontuzje mnie nie opuszczają
właśnie pod koniec czerwca jest w okolicy "Półmaraton Księżycowy" o 23 start i coś bym tam pokombinował, póki co min. 2:10, a pewnie zejdę do 2:15
Dot. Książek: Też sęk w tym, że jeśli się już czyta książki to tak, żeby czytać szczegółowo i te szczegóły pamiętać.. np. u mnie w klasie z "Przedwiośnia" to na 27 osób tylko 8 osób miało pozytywną ocenę, i taki stan rzeczy to jest prawie przy każdej lekturze ;D