i jak, uruchomili ? Pytania trudne ?Piotr Łobodziński pisze:Mam nadzieję, że zaraz uruchomią tą wspaniałą aplikację konkursową do wygrania Marcedesa. 15 kwietnia zaraz odejdzie w przeszłość

i jak, uruchomili ? Pytania trudne ?Piotr Łobodziński pisze:Mam nadzieję, że zaraz uruchomią tą wspaniałą aplikację konkursową do wygrania Marcedesa. 15 kwietnia zaraz odejdzie w przeszłość
Wniosek: Na maraton zapisało się ok. 3 tys. biegaczy.Za GW: Do tej pory do udziału w imprezie zgłosiło się 23 tys. biegaczy, którzy wystartują na trzech dystansach: 3 km, 10 km i 42 km. Na tych dwóch pierwszych limit miejsc dla zawodników jest już wyczerpany. Wciąż jednak można zapisywać się do udziału w głównym biegu.
Stawiam na polską fantazję. Wystarczy, że jeden nagra/spiszę pytania i już kolejni idą na czas.human pisze:i jak, uruchomili ? Pytania trudne ?Piotr Łobodziński pisze:Mam nadzieję, że zaraz uruchomią tą wspaniałą aplikację konkursową do wygrania Marcedesa. 15 kwietnia zaraz odejdzie w przeszłość![]()
http://www.orlenmarathon.pl/konkurshuman pisze:i jak, uruchomili ? Pytania trudne ?Piotr Łobodziński pisze:Mam nadzieję, że zaraz uruchomią tą wspaniałą aplikację konkursową do wygrania Marcedesa. 15 kwietnia zaraz odejdzie w przeszłość![]()
Niekoniecznie. Z numerów nadanych na maraton wygląda, że nadają ponad 5500, a zaczynali od 1000 (są też numery niższe, dla VIP jak sądzę, ale chyba mało), czyli zapisanych na maraton jest ponad 4,5 tys.nodrog pisze:Wniosek: Na maraton zapisało się ok. 3 tys. biegaczy.Za GW: Do tej pory do udziału w imprezie zgłosiło się 23 tys. biegaczy, którzy wystartują na trzech dystansach: 3 km, 10 km i 42 km. Na tych dwóch pierwszych limit miejsc dla zawodników jest już wyczerpany. Wciąż jednak można zapisywać się do udziału w głównym biegu.
W sumie nieźle jak na początek.
pejot pisze:Stawiam na polską fantazję. Wystarczy, że jeden nagra/spiszę pytania i już kolejni idą na czas.human pisze:i jak, uruchomili ? Pytania trudne ?Piotr Łobodziński pisze:Mam nadzieję, że zaraz uruchomią tą wspaniałą aplikację konkursową do wygrania Marcedesa. 15 kwietnia zaraz odejdzie w przeszłość![]()
Mam nadzieję, że mają tam tak czuły zegar, żeby z tych milisekund wyłonić najlepszego :D
Ujawnią po maratonie, jak będzie pewne, że ten co wygrał merola dobiegł :Dbarcel pisze:A wiadomo kiedy organizatorzy ujawnią listę startową? do tej pory jest ukryta, za pomocą bazy i wyszukiwania konkretnego nazwiska ;-P
Rzeczywiście. Milcząco założyłem, że liczba biegaczy to liczba wydanych numerów startowych. W twojej interpretacji jeden "biegacz" z tekstu GW może mieć 2 numery startowe. Czyli 23 tys. "biegaczy" równa się np. 26 tys. numerów.MEL. pisze:Niekoniecznie. Z numerów nadanych na maraton wygląda, że nadają ponad 5500, a zaczynali od 1000 (są też numery niższe, dla VIP jak sądzę, ale chyba mało), czyli zapisanych na maraton jest ponad 4,5 tys.nodrog pisze:Wniosek: Na maraton zapisało się ok. 3 tys. biegaczy.Za GW: Do tej pory do udziału w imprezie zgłosiło się 23 tys. biegaczy, którzy wystartują na trzech dystansach: 3 km, 10 km i 42 km. Na tych dwóch pierwszych limit miejsc dla zawodników jest już wyczerpany. Wciąż jednak można zapisywać się do udziału w głównym biegu.
W sumie nieźle jak na początek.
W tych kalkulacjach trzeba brać pod uwagę ludzi, którzy zapisali się na 2 dystanse - (10 i 3) oraz (42 i 3) km.
Dajcie sobie równe szanse. Niech wygra najlepszy! ;)human pisze: to może ktoś zarzuci pytanka na forum... ? :bum: :bum:
Będziemy o tym informować, więc zachęcamy do uważnego śledzenia naszej strony internetowej oraz fanpage'a.barcel pisze:A wiadomo kiedy organizatorzy ujawnią listę startową? do tej pory jest ukryta, za pomocą bazy i wyszukiwania konkretnego nazwiska ;-P
human, przekonaj się sam ;)human pisze:i jak, uruchomili ? Pytania trudne ? :lalala: :oczko:Piotr Łobodziński pisze:Mam nadzieję, że zaraz uruchomią tą wspaniałą aplikację konkursową do wygrania Marcedesa. 15 kwietnia zaraz odejdzie w przeszłość
Piotrze, aplikacja jest już dostępna na stronie http://www.orlenmarathon.pl/konkurs. Przepraszamy za opóźnienia.Piotr Łobodziński pisze:Mam nadzieję, że zaraz uruchomią tą wspaniałą aplikację konkursową do wygrania Marcedesa. 15 kwietnia zaraz odejdzie w przeszłość
Barcel, nie przewidujemy takowych.barcel pisze:a nie ma pacemakerów na 2:20?