i jak, uruchomili ? Pytania trudne ?Piotr Łobodziński pisze:Mam nadzieję, że zaraz uruchomią tą wspaniałą aplikację konkursową do wygrania Marcedesa. 15 kwietnia zaraz odejdzie w przeszłość
ORLEN Warsaw Marathon - pytania i odpowiedzi
-
human
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- nodrog
- Zaprawiony W Bojach

Wniosek: Na maraton zapisało się ok. 3 tys. biegaczy.Za GW: Do tej pory do udziału w imprezie zgłosiło się 23 tys. biegaczy, którzy wystartują na trzech dystansach: 3 km, 10 km i 42 km. Na tych dwóch pierwszych limit miejsc dla zawodników jest już wyczerpany. Wciąż jednak można zapisywać się do udziału w głównym biegu.
W sumie nieźle jak na początek.
- pejot
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 00:44:44
- Życiówka w maratonie: 3:32:39
- Kontakt:
Stawiam na polską fantazję. Wystarczy, że jeden nagra/spiszę pytania i już kolejni idą na czas.human pisze:i jak, uruchomili ? Pytania trudne ?Piotr Łobodziński pisze:Mam nadzieję, że zaraz uruchomią tą wspaniałą aplikację konkursową do wygrania Marcedesa. 15 kwietnia zaraz odejdzie w przeszłość![]()
Mam nadzieję, że mają tam tak czuły zegar, żeby z tych milisekund wyłonić najlepszego :D
- pejot
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
http://www.orlenmarathon.pl/konkurshuman pisze:i jak, uruchomili ? Pytania trudne ?Piotr Łobodziński pisze:Mam nadzieję, że zaraz uruchomią tą wspaniałą aplikację konkursową do wygrania Marcedesa. 15 kwietnia zaraz odejdzie w przeszłość![]()
Pytania przemykają jak szalone. Nie mam wiedzy sportowej, udało mi się odgadnąć dwa, ale czasu na zastanowienie było tak mało, że bardziej strzelałem na oślep
Stawiam na polską fantazję. Wystarczy, że jeden nagra/spiszę pytania i już kolejni idą na czas.
Mam nadzieję, że mają tam tak czuły zegar, żeby z tych milisekund wyłonić najlepszego :D
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2013, 12:32 przez pejot, łącznie zmieniany 1 raz.
- MEL.
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 46:56
- Życiówka w maratonie: 3:43
- Kontakt:
Niekoniecznie. Z numerów nadanych na maraton wygląda, że nadają ponad 5500, a zaczynali od 1000 (są też numery niższe, dla VIP jak sądzę, ale chyba mało), czyli zapisanych na maraton jest ponad 4,5 tys.nodrog pisze:Wniosek: Na maraton zapisało się ok. 3 tys. biegaczy.Za GW: Do tej pory do udziału w imprezie zgłosiło się 23 tys. biegaczy, którzy wystartują na trzech dystansach: 3 km, 10 km i 42 km. Na tych dwóch pierwszych limit miejsc dla zawodników jest już wyczerpany. Wciąż jednak można zapisywać się do udziału w głównym biegu.
W tych kalkulacjach trzeba brać pod uwagę ludzi, którzy zapisali się na 2 dystanse - (10 i 3) oraz (42 i 3) km.
-
human
- Zaprawiony W Bojach

pejot pisze:Stawiam na polską fantazję. Wystarczy, że jeden nagra/spiszę pytania i już kolejni idą na czas.human pisze:i jak, uruchomili ? Pytania trudne ?Piotr Łobodziński pisze:Mam nadzieję, że zaraz uruchomią tą wspaniałą aplikację konkursową do wygrania Marcedesa. 15 kwietnia zaraz odejdzie w przeszłość![]()
to może ktoś zarzuci pytanka na forum... ?
- pejot
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
Ujawnią po maratonie, jak będzie pewne, że ten co wygrał merola dobiegł :Dbarcel pisze:A wiadomo kiedy organizatorzy ujawnią listę startową? do tej pory jest ukryta, za pomocą bazy i wyszukiwania konkretnego nazwiska ;-P
- MEL.
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 46:56
- Życiówka w maratonie: 3:43
- Kontakt:
Po co mi auto? Żeby płacić ubezpieczenia, narzekać na wzrost cen paliwa i denerwować się staniem w korkach? Jestem szczęśliwa, bo mogę biegać i jeździć na rowerze. Z Mecedesem nie byłabym szczęśliwsza.
Podobnie z zegarkiem - rzadko używam. Mogłabym ewentualnie wygrać jakieś buty czy cóś...
Podobnie z zegarkiem - rzadko używam. Mogłabym ewentualnie wygrać jakieś buty czy cóś...
- nodrog
- Zaprawiony W Bojach

Rzeczywiście. Milcząco założyłem, że liczba biegaczy to liczba wydanych numerów startowych. W twojej interpretacji jeden "biegacz" z tekstu GW może mieć 2 numery startowe. Czyli 23 tys. "biegaczy" równa się np. 26 tys. numerów.MEL. pisze:Niekoniecznie. Z numerów nadanych na maraton wygląda, że nadają ponad 5500, a zaczynali od 1000 (są też numery niższe, dla VIP jak sądzę, ale chyba mało), czyli zapisanych na maraton jest ponad 4,5 tys.nodrog pisze:Wniosek: Na maraton zapisało się ok. 3 tys. biegaczy.Za GW: Do tej pory do udziału w imprezie zgłosiło się 23 tys. biegaczy, którzy wystartują na trzech dystansach: 3 km, 10 km i 42 km. Na tych dwóch pierwszych limit miejsc dla zawodników jest już wyczerpany. Wciąż jednak można zapisywać się do udziału w głównym biegu.
W tych kalkulacjach trzeba brać pod uwagę ludzi, którzy zapisali się na 2 dystanse - (10 i 3) oraz (42 i 3) km.
Nic to, niedziela to zweryfikuje
Tak czy owak: duża impreza.
- ORLEN Warsaw Marathon
- Stary Wyga

Dajcie sobie równe szanse. Niech wygra najlepszy! ;)human pisze: to może ktoś zarzuci pytanka na forum... ? :bum: :bum:
- ORLEN Warsaw Marathon
- Stary Wyga

Będziemy o tym informować, więc zachęcamy do uważnego śledzenia naszej strony internetowej oraz fanpage'a.barcel pisze:A wiadomo kiedy organizatorzy ujawnią listę startową? do tej pory jest ukryta, za pomocą bazy i wyszukiwania konkretnego nazwiska ;-P
- ORLEN Warsaw Marathon
- Stary Wyga

human, przekonaj się sam ;)human pisze:i jak, uruchomili ? Pytania trudne ? :lalala: :oczko:Piotr Łobodziński pisze:Mam nadzieję, że zaraz uruchomią tą wspaniałą aplikację konkursową do wygrania Marcedesa. 15 kwietnia zaraz odejdzie w przeszłość
- ORLEN Warsaw Marathon
- Stary Wyga

Piotrze, aplikacja jest już dostępna na stronie http://www.orlenmarathon.pl/konkurs. Przepraszamy za opóźnienia.Piotr Łobodziński pisze:Mam nadzieję, że zaraz uruchomią tą wspaniałą aplikację konkursową do wygrania Marcedesa. 15 kwietnia zaraz odejdzie w przeszłość
- ORLEN Warsaw Marathon
- Stary Wyga

Barcel, nie przewidujemy takowych.barcel pisze:a nie ma pacemakerów na 2:20?