Pisze do was w pewnej sprawie,mianowicie biegam i interesuję się tym sportem od pewnego czasu.
Biegam od dawna,lecz zdarza się że ten bieg nie jest regularny,wiadomo,brak czasu inne obowiązki,warunki pogodowe nie raz nie pozwalają na systematyczne bieganie,aczkolwiek,gdy już biegam to myslę sobie że moja forma powinna się co nie co wyrobić.
U mnie jest własnie ten problem że biegam praktycznie tym samym tępem,po ponad 5km,nie raz bieg interwałowy lecz na bieg interwałowy coś mi się wydaje że jestem za słaby bo po prostu padam.Nie pale,nie pije,staram się dobrze odżywiać i próbuje być aktywny fizycznie.
Potrzebuje kilka rad,pomocy od was,czmeu nawet z tych dni które przebiegłem kompletnie się forma ani troszeczke nie podniosła.Nie korzystam na razie z pulsometra bo mi się popsuł albowiem puls mam w normie.Nie raz odczuwam większy ale tylko wtedy gdy przyśpieszam to wiadomo,w ten czaso orgaznim jest bardziej aktywny.
Biegam ogólnie,dla siebie i dla tego sportu,wielbie ten sport,ale ma swoje zalety

Nie mam w sumie pojęcia jak sobie rozłożyć plan,jak dobrze zaczać trenować i by w końcu pokazywały się efekty.Kiepsko z kondycją ale nie mogę jej w ogóle wyrobić.
Przepraszam jesli wypowied jest niezrozumiała to względu na pózna noc
Dziękuję Bardzo.Pozdrawiam.