Kachita - komentarze.
Moderator: infernal
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
bardzo miły Pan
nie możemy się juz doczekać

- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ja tez jutro mam w planie pieczenie mufinkow 

- kachita
- Zaprawiony W Bojach
W ogóle muszę powiedzieć, że te gotowce to fajna sprawa - przygotowanie tego trwa 5 minut (bo tyle się akurat piekarnik nagrzewa, a w tym samym czasie się zdąży to wymieszać i naładować do tych foremek, co to nawet są dołączone do opakowania), potem 15-18 minut pieczenia, 5 minut stygnięcia i gotowe! Czarno widzę to moje odchudzanie 

[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
Chcesz sie bićkachita pisze:Ty się nie przedrzeźniaj, tylko lepiej do tego Radomia trenuj, żebyś dwie godziny połamał w końcu![]()

Btw. Ale proszę mi jeszcze wytłumaczyć co to znaczy "w końcu". Jak ja w życiu wystartowałem raptem w jednym takim normalnym ulicznym półmaratonie... że co, że ja, JA nie dam rady

Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
No wiesz, odkąd pamiętam, to planujesz złamać te dwie godziny, czy to na treningu, czy na tych jednych zawodach 

[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
Może masz rację, bo jak już to podkreślałem ostatnio pamięć mam dobrą ale krótką... Ale na treningu to było ze 2 lata temu, i w ogóle by mi się to wtedy udało ale mnie po 19km skurcze łapały. 2h to pikuśkachita pisze:No wiesz, odkąd pamiętam, to planujesz złamać te dwie godziny, czy to na treningu, czy na tych jednych zawodach

Tak czy inaczej w tym Radomiu nie będzie łatwo, bo to jednak czerwiec, więc ten tego może spróbuję wcześniej

A tak w ogóle to zobaczymy Cwaniaczku czy ty połamiesz te 2:09...

Z tym czerwcem to dobrze pokombinowałaś, zawsze to będzie jakaś wymówka (chociażby deszcz lał)

- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
He heZadumana Kachita pisze: Nie wiem, ale generalnie nastrój mam dzisiaj słaby, pt. gdzie ja się pcham do tego biegania, jak ja się do tego nie nadaję w ogóle

To mówiłem ja Wujek Zoltar

ps. Ludzie wytrenowani regenerują się szybciej. Ja stawiam na lekkie przemęczenie. Zalecam więcej leżeć na kanapie i pachnieć. Jedną czekoladę z okienkiem (na tydzień) pozwalam.
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Szczerze mówiąc ostatnio nie mam ochoty na czekoladę... Te muffinki zjadłam, bo były pod rękązoltar7 pisze:Jedną czekoladę z okienkiem (na tydzień) pozwalam.

- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
O, i tego wlasnie bedziemy sie trzymacWujek Zoltar pisze:Wiesz biegać jak ma się do tego predyspozycje to każdy głupi potrafi, ale biegać jak się nie ma, to jest dopiero wyzwanie.

- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
Kasia, normalnie przez Ciebie zgłodniałam, czekolady, muffiny ...
; już już barek otworzony by dziewczynom coś podkraść, ale zapachniało mi z kuchni i wsunełam drugą porcję duszonej karkówki : ))) z cebulką .... ajjj
;
co do dzisiejszego - było tak gorąco i parno, że takie samopoczucie to nic dziwnego

co do dzisiejszego - było tak gorąco i parno, że takie samopoczucie to nic dziwnego

- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
Mnie jeszcze trzymają czekolady i takie tam z poprzednich dni, więc kryzysu dzisiaj nie było.Po powrocie do domu zaległam na kanapie i pospałam dwie godziny. Może po prostu jestem niedospana? Albo jakiś dziwny biorytm dzisiaj był? Albo nie wypoczęłam po wczorajszych gruntownych porządkach przerywanych treningiem tempowym? Albo jeszcze się nie zregenerowałam po Berlinie? Albo za mało jem?Nie wiem, ale generalnie nastrój mam dzisiaj słaby, pt. gdzie ja się pcham do tego biegania, jak ja się do tego nie nadaję w ogóle
![]()

Ale fakt, też czasami źle reaguje na takie zmiany pogody, zwłaszcza wzrost temp.. A wczoraj i dzisiaj razem w popołudniowych drzemkach spędziłem chyba z 5 godzin.