You really are my ecstasy!Aniad1312 pisze:Czytaj: dwa ziarnka cukruW MIĘDZYCZASIE: 2x banan, jakieś łakocie
Sorry Piotrek, nie mogłam się oprzeć. Ale wiesz przecież, że to z sympatii!i pewnie przez to, że zazdroszczę naleśników

Moderator: infernal

You really are my ecstasy!Aniad1312 pisze:Czytaj: dwa ziarnka cukruW MIĘDZYCZASIE: 2x banan, jakieś łakocie
Sorry Piotrek, nie mogłam się oprzeć. Ale wiesz przecież, że to z sympatii!i pewnie przez to, że zazdroszczę naleśników

była jeszcze druga część tego snu, ale dotyczyła "userka" forumLadyE pisze:kiedys dosyc czesto snilam o problemach z dotarciem na mete, ze skompletowaniem stroju ... odkad czesciej startuje nie ma juz takiej nerwowkimoze warto by sprobowac?
po duzej pizzy tez ciezko sie biega

często mam biegowe sny..
  często mam biegowe sny..

jak to dla czego? Dla dobrego samopoczucia i dla tego, że mimo iż najedzonam w dwójnasób, zazdroszczęzjadłem tabliczkę czekolady, ale nie wiem dla czego

To wszechświat wysyła Ci sygnał, żebyś nie był chudszy ode mniemimik pisze:zjadłem tabliczkę czekolady, ale nie wiem dla czego

Zaczęło się niewinnie od dwóch kostek..Aniad1312 pisze:jak to dla czego? Dla dobrego samopoczucia i dla tego, że mimo iż najedzonam w dwójnasób, zazdroszczęzjadłem tabliczkę czekolady, ale nie wiem dla czego
A poza tym, to oczywiście zatyka mnie jak patrzę na Twoje tempa i tak sobie myślę, że to świetnie, że tak śmigasz, po tych wszystkich kłopotach zdrowotnych

Lubię czekoladę!
  Lubię czekoladę! 

You killing me insideKachita pisze:To wszechświat wysyła Ci sygnał, żebyś nie był chudszy ode mnie
Tak, wiem, często ostatnio o tym piszę, ale co poradzę, jak mnie ta myśl przeraża

dosyć tego..
 dosyć tego..  

Aniad1312 pisze:no wreszcie zaczynasz mądrze gadaćchyba zacznę coś ładować więcej kilogramów.
ps. wczoraj był dzień czekolady. żadnych wyrzutów!

Postanowiłem wesprzeć polską myśl techniczną. Padło na Wawel. Jedna mleczna i dwie gorzkie
 Postanowiłem wesprzeć polską myśl techniczną. Padło na Wawel. Jedna mleczna i dwie gorzkie  .. jeszcze jakaś niby bez cukru, ale za to z jakimś maltitolem
 .. jeszcze jakaś niby bez cukru, ale za to z jakimś maltitolem  

min. 70% .. wiem, są jeszcze lepsze, ale nie mogłem znaleźć jeszcze mocniejszego wawelu..Aniad1312 pisze:A gorzka ile ma procent kakao?

Dobre są też ciemne czekolady z czymś ostrym - z pieprzem, papryczką chili (ale to wtedy jeszcze jakieś owocowe nadzienie musi być, wtedy to już w ogóle miodzio
 Dobre są też ciemne czekolady z czymś ostrym - z pieprzem, papryczką chili (ale to wtedy jeszcze jakieś owocowe nadzienie musi być, wtedy to już w ogóle miodzio  ). Bosh, jak to dobrze, że mnie ostatnio do czekolady nie ciągnie
 ). Bosh, jak to dobrze, że mnie ostatnio do czekolady nie ciągnie  
Dokładnie!Aniad1312 pisze:To my tu z Kachitą się stresujemy, że tak dużo jemy, a ten tu na boku wpierdziela ile wlezie, a SIE NIE PRZYZNA. Fuj!

Tych 85% nie próbowałem, ale te 70 z dodatkami w małych ilościach są ekstra, polecam
  Tych 85% nie próbowałem, ale te 70 z dodatkami w małych ilościach są ekstra, polecam