A jak to nie pomorze, to kwitka wpadaj do Gife do Poznania on ci tak stopy wymasuje, że... uuuuuu...

Moderator: infernal
Wiedziałem, RZe koledze na samą myśl o Skechersach już się psycha rozpadazoltar7 pisze:pomorze
Gife pisze:Wiedziałem, RZe koledze na samą myśl o Skechersach już się psycha rozpadazoltar7 pisze:pomorze![]()
Oj tam zoltar, przyznaj sie ze troszkę Ci się nie chciało ..w sumie... tak gonic ... takie spóźnienie sterowane podswiadomością....zoltar7 pisze:
MP: Taaaa?Ale wie Pan ten bieg poszedł już 20 minut temu i właśnie trwa.
Nie mogę tego przyznać z czystym sumieniem... bo trochę mi się jednak chciałokwitka pisze:Oj tam zoltar, przyznaj sie ze troszkę Ci się nie chciało ..w sumie... tak gonic ... takie spóźnienie sterowane podswiadomością....zoltar7 pisze:
MP: Taaaa?Ale wie Pan ten bieg poszedł już 20 minut temu i właśnie trwa.
kwitka pisze:One są do szybkiego biegania a nie człapania tak sobie !O!!!! dzis zrobiłam w nich przebiezki i łoooo... matko!!! Własną stopą wybijałam sie mocniej niz kiedykolwiek. Ot tak ..samo wyszło. Odbicie jest niesamowite.jest radocha
Podobno 4 mm.zoltar7 pisze:Btw A te "kultowe"Skeczersy to jaki właściwie mają drop?
Nie mogę Kachita, bo to jest niezgodne z par. 22 Wielkiego Kodeksu Etyki Trollakachita pisze: Zoltar, weź no sobie zainstaluj opcję sprawdzania pisowni w przeglądarce, bo momentami zęby bolą
Nawiasem mówiąc muszę się wybrać do dentysty, ale do Kwitki mam raczej dalekokwitka pisze:No tak, tak ... ale tanio nie jestzoltar7 pisze:Btw. A jeśli cię zęby bolą... to polecam usługi Kwitki... tanio, szybko, solidnie
To może dogadaj się z wujkiem, żeby za trochę żarcia kręcił się w pobliżu, jak będziesz interwały trenował - od razu Ci się wyniki polepszązoltar7 pisze:Btw. Zaliczyłem dzisiaj bliskie spotkanie z Wujkiem Edkiem... efekt po 9km truchtania, rozwinąłem tempo 4:40 pod niewielkie wzniesienie... czyli można!? Można
Kwestia motywacji.
I do tego czekoladowe. Ja kce, może być jeden małyKachita pisze:PS Upiekłam muffinki. Czekoladowe.
No w końcu muszę się pochwalić, wciągłem do tej godziny więcej..Kachita pisze: Takie z gotowca, bo jednak już z 8 czy 9 lat nic nie piekłam (traumę mam, długa historia). Cóż, wizualnie może nie jest jakoś super, ale może smakowo będzie. Na razie stygną. A ja w sumie dziś jadłam tylko owsiankę, jakieś dwa żelki energetyczne, kiść winogron i jedną kromkę suchego chleba. Chyba czas na obiad
Bardzo dobre wyszły, no ale w sumie żadna sztuka, w końcu z gotowca. Chociaż dosypałam tam trochę płatków migdałowych i zdecydowanie był to dobry pomysłmimik pisze:Ja kce, może być jeden mały
Spoko, spoko, nadrobiłam - zjadłam 5 muffinów i do tego dwie kanapki z szynkąmimik pisze:No w końcu muszę się pochwalić, wciągłem do tej godziny więcej..
Damit!kachita pisze:Bardzo dobre wyszły, no ale w sumie żadna sztuka, w końcu z gotowca. Chociaż dosypałam tam trochę płatków migdałowych i zdecydowanie był to dobry pomysłmimik pisze:Ja kce, może być jeden małyI wiesz, raczej nie uchowają się do Kosyniera
Spoko, spoko, nadrobiłam - zjadłam 5 muffinów i do tego dwie kanapki z szynkąmimik pisze:No w końcu muszę się pochwalić, wciągłem do tej godziny więcej..Ale za to bez masła.