OLSZTYN - Kortowo, ul. Prawocheńskiego 7, Sobota 9:30!
- techgraph
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
ciekawe czy posypane piaskiem ... ?
-
- Dyskutant
sól drogowa nie mylić ze spożywczą
Brawo Andrzej, otworzyłeś page number 100 naszego forum, w nagrodę możesz zrobić jeden trening więcej niż pozostali, jakie to uczucie?
Brawo Andrzej, otworzyłeś page number 100 naszego forum, w nagrodę możesz zrobić jeden trening więcej niż pozostali, jakie to uczucie?
- techgraph
- Zaprawiony W Bojach
powiem tak ... czyhałem na to już od strony 92 ...
-
- Stary Wyga
kurka , ja też ..
- loko
- Zaprawiony W Bojach
Wszystkie gwiazdy na niebie wskazuja na to, że jutro wkońcu pojawię się na zajęciach. Jeśli kogoś interesuje czemu Kenijczycy biegają szybciej niż my, to jestem gotów podzielić sie tą wiedzą tajemną
Roztopmy śnieg jutro !!
Roztopmy śnieg jutro !!
Tomek Domżalski
- kiso
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 44:56
Po raz kolejny nie mogłem pojawić się na spotkaniu.
Strasznie (!!!) mi tego brakuje. Patrzyłem na tracki AdamaW., to aż mnie skręcało. No ale nie mogłem
Czy może choroba lub inne fatum spowodowało, że nie odbyło się spotkanie u Ahmeda?
Miałem dziś sen o spotkaniu, na którym trener Tomek opowiada o dalekich krajach, zamorskich metodach treningowych i pięknych ciemnoskórych dziewczynach (a ja oglądam wyświetlane foty i popijam w Wami browar)? Nie ukrywam, że szczególnie interesuje mnie piwo i aspekt damsko-męski
Strasznie (!!!) mi tego brakuje. Patrzyłem na tracki AdamaW., to aż mnie skręcało. No ale nie mogłem
Czy może choroba lub inne fatum spowodowało, że nie odbyło się spotkanie u Ahmeda?
Miałem dziś sen o spotkaniu, na którym trener Tomek opowiada o dalekich krajach, zamorskich metodach treningowych i pięknych ciemnoskórych dziewczynach (a ja oglądam wyświetlane foty i popijam w Wami browar)? Nie ukrywam, że szczególnie interesuje mnie piwo i aspekt damsko-męski
- loko
- Zaprawiony W Bojach
Kiso, nic Cię nie ominęło... do spotkania i moich kenijskich opowieści jeszcze nie doszło.
bądź czujny wkrótce ustalę jakiś termin. prawdopodobnie będzie to przyszły wtorek albo środa 16-17 kwietnia, godzina ok 19:00 miejsce jeszcze nie ustalone.
jeśli chodzi o spotkania BBL, to oczywiście niezmiennie i nieprzerwanie się odbywają również 13 i 20 kwietnia
bądź czujny wkrótce ustalę jakiś termin. prawdopodobnie będzie to przyszły wtorek albo środa 16-17 kwietnia, godzina ok 19:00 miejsce jeszcze nie ustalone.
jeśli chodzi o spotkania BBL, to oczywiście niezmiennie i nieprzerwanie się odbywają również 13 i 20 kwietnia
Tomek Domżalski
- SzymonOlsztyn
- Rozgrzewający Się
Witam,
czy wybiera się ktoś w najbliższą sobotę na połówke do ostródy?
pozdrawiam
sz.
czy wybiera się ktoś w najbliższą sobotę na połówke do ostródy?
pozdrawiam
sz.
- weja
- Wyga
- Życiówka w maratonie: 5:29:17
Saamed, z miłą chęcią bym pobiegł, tylko nie wiem o której będę startował. Moje spotkanie z Wami na BBL i niedzielne wybieganie jest uzależnione od tego, czy i na jak długo żona w sobotę i niedzielę pojedzie do pracy.
Trenerzy, czas na pewne pytanie, które onegdaj padało zwyczajowo w czwartek lub piątek. A mianowicie: Co nas czeka w sobotę na spotkaniu BBL? (-:
Trenerzy, czas na pewne pytanie, które onegdaj padało zwyczajowo w czwartek lub piątek. A mianowicie: Co nas czeka w sobotę na spotkaniu BBL? (-:
Weja
pot jest słony, ponieważ jest to płacz tłuszczu opuszczającego nasz organizm
pot jest słony, ponieważ jest to płacz tłuszczu opuszczającego nasz organizm