bardzo ładne są ocieplane? Muszę jakiś 3/4 na wiosne poszukać co by nie zbankrutować,bo dopiero kompletuje szafe biegowąWilma pisze:Ja tam od dawna na silikon zbieram.
Franki, w Decathlonie on line zamów gacie i heja. Bo w sklepach stacjonarnych to oni 1/3 kolekcji trzymają. W normalnych sklepach dużo taniej i tak się nie kupi. H&M ma ceny chyba powyżej 100 zł. Ewentualnie Kappahl, coś takiego ma http://www.kappahl.pl/article/spodnie_349936 Mogę kupić wysłać ale co, jak z rozmiarem nie trafimy?
ZACZYNAM ....z niczym;)
Moderator: beata
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Doroteczka
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 58:57
- Kontakt:
Co do piersi to i tak nie miałam ich jakiś nadmiar także chyba stoją w miejscu. Ogólnie ciało wyszczuplało i to bardzo, zwłaszcza tłuszcz na brzuchu. Po raz pierwszy w życiu mam taki brzuch!! Najgorzej że w pewnych miejscach widać strasznie rozstępy... mam do nich tendencje.
Dalej, wyżej i na przekór!! http://bliczek.pl
- Doroteczka
- Stary Wyga
- Kontakt:
Nie wiem czy przypadną Ci do gustu ale mi się podobają w ogóle ten model jest sympatyczny jak dla mnie: http://www.sportclub.com.pl/product-pol ... NTEND.htmlMarkiza1 pisze:Ja coprawda biegam od ponad 2 miechów ale nogi wyglądają zgrabniej co do piersi to i tak niewiele mam ale zainwestuje niedługo w stanik sportowy.Wymiary talia 70cm,biodra 90cm były przed bieganiem za jakiś czas zmierzę.Bo nie chciałabym chudnąć.Muszę się przyznać,że odkąd biegam mam wilczy apetyt szukam jakiś ładnych butów biegowych rozmiar 42 tak do 200zł,nie rzuciło się coś wam w oczy?
- Wilma
- Zaprawiony W Bojach
Nie sądzę. To raczej wersja wiosenna.Markiza1 pisze: bardzo ładne są ocieplane? Muszę jakiś 3/4 na wiosne poszukać co by nie zbankrutować,bo dopiero kompletuje szafe biegową
o
-
- Stary Wyga
Doroteczko fajne buciki i dobrej firmy tylko bym musiała poszukać rozmiar 42.
- franklina
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!
-
- Stary Wyga
Dwa słodziaki
- cava
- Zaprawiony W Bojach
O jakie piękne przywitanie dnia na forum.
Franki super zdjęcie, 2 słodziaki. ))
Ale jak widzę, jeszcze nie jedzą z 1 miski.
Wiecie co, ja nie mam już siły. U nas śnieg pada od rana i to solidnie. Znów wszytko na biało.
Słabo mi.
Franki super zdjęcie, 2 słodziaki. ))
Ale jak widzę, jeszcze nie jedzą z 1 miski.
Wiecie co, ja nie mam już siły. U nas śnieg pada od rana i to solidnie. Znów wszytko na biało.
Słabo mi.
- Doroteczka
- Stary Wyga
- Kontakt:
Śliczny kotek no i widać jak Synka rozpiera duma!
Markiza1 jeszcze wczoraj jak dawałam link do butów to był dostępny rozmiar 42.
Cava....gdzie Ty mieszkasz????!!!! niemożliwe że śnieg!
Markiza1 jeszcze wczoraj jak dawałam link do butów to był dostępny rozmiar 42.
Cava....gdzie Ty mieszkasz????!!!! niemożliwe że śnieg!
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
http://biegaczzpolnocy.blogspot.com/201 ... ganie.html
Pochwalę się i tutaj. A co! Otóż:
Mój Tato - debiutujący w Poznaniu (jego pierwsze zawody w Polsce i drugie w ogóle - w ferie namówiłem go na 10km w Holandii) wykręcił czas 1:49:23!!!
Biegając tylko i wyłącznie dla siebie, aczkolwiek regularnie również można latać na przyzwoitym poziomie. Dodam, że swoją przygodę z bieganiem zaczął w ubiegłym roku będąc grubo po 40stce
Pochwalę się i tutaj. A co! Otóż:
Mój Tato - debiutujący w Poznaniu (jego pierwsze zawody w Polsce i drugie w ogóle - w ferie namówiłem go na 10km w Holandii) wykręcił czas 1:49:23!!!
Biegając tylko i wyłącznie dla siebie, aczkolwiek regularnie również można latać na przyzwoitym poziomie. Dodam, że swoją przygodę z bieganiem zaczął w ubiegłym roku będąc grubo po 40stce
- Doroteczka
- Stary Wyga
- Kontakt:
Ogromne gratulacje dla Biegającego Taty!! super wynik!
- franklina
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!
wilma załozenie było takie ze to nie ja mam sie cieszyc z kota.Pisałam juz ze stosunek do zwierzat mam obojetny,ze nie powiem zlewczy No niestety,taka jest prawda.Ale syn!!!OSZALAŁ!Sprzata,zmienia żwirek,uzupełnia wode,normalnie w takim stanie go nie widzialam odkąd zyje!!!!Kot spi a on gapi sie w niego jak w obraz!TAAAAK-wiem ,że to minie,ze emocje opadną i juz tak kolorowo nie bedzie-jednakże oczy mojego chłopaczka mówią wszystko!!!!Kot robi w kuwete a noc przespał spokojnie,dopiero nad ranem kwęczał za mamą....
cava u ans z rana tez padało,gęsto i takie wielkie płaty ze myslalam iż nas zakopie na amen Ale po 11ej sie przejasnilo i teraz np mamy wiosnę za oknem takze cala feeria pogodowa kupilam sobie witaminki, "dowcipne",doustne i dożoładkowe musujące.Jak mi za tydzien nie minie ta apatia to ide do lekarza.Wczoraj 5km przetruchtalam ale nogi jak z żelaza normalnie ledwo powłóczylam i marzyłam o koncu trasy....A ja durnowata na gdynie sie zapisalam
cava u ans z rana tez padało,gęsto i takie wielkie płaty ze myslalam iż nas zakopie na amen Ale po 11ej sie przejasnilo i teraz np mamy wiosnę za oknem takze cala feeria pogodowa kupilam sobie witaminki, "dowcipne",doustne i dożoładkowe musujące.Jak mi za tydzien nie minie ta apatia to ide do lekarza.Wczoraj 5km przetruchtalam ale nogi jak z żelaza normalnie ledwo powłóczylam i marzyłam o koncu trasy....A ja durnowata na gdynie sie zapisalam
- Wilma
- Zaprawiony W Bojach
Franklina, ja wiem Tylko ciekawa jestem jak to będzie później i czy tak jak ja będziesz kleła jak Ci kot zacznie kotlety podkradać i torebki obgryzać. Bo ja mojej diablicy to bym chętnie łeb ukrecila a na początku też był taki aniolek
Mały, gratulacje dla taty!
Mały, gratulacje dla taty!
o