rubin - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:39:59
Życiówka w maratonie: 3:28:43

Nieprzeczytany post

rubin pisze: po prostu czerpać frajdę z biegania w terenie :); na ekstremalne zawody jestem za cieńka, a asfalt mnie nie kręci :nienie: ; takie wypady są jednak męczące i myślę, że nie dam rady częściej niż raz na dwa-trzy tygodnie
Bo bieganie w terenie jest o wiele przyjemniejsze...w sumie nie wiem czemu, ale tez strasznie mnie zawsze ciągnie w teren, las, łąki, jakies pagórki...zawsze to lepsze od wydeptywania asfaltu w mieście, cisza , spokój i kontakt z przyrodą....chociaz wiem ze kobietom trudniej o takie doznania, bo jednak przeważnie jednak względy bezpieczeństwa wygrywają :usmiech:

Moja walka Blog biegowy Marcina

Komentarze
PKO
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

mar_jas pisze:chociaz wiem ze kobietom trudniej o takie doznania, bo jednak przeważnie jednak względy bezpieczeństwa wygrywają :usmiech:
to nie jest takie bezpodstawne, niestety; ale sporo jest szlaków turystycznych i takich ścieżek, gdzie ludzi na tyle dużo, by czuć się bezpiecznie i jednocześnie na tyle mało by jednak odpocząć :) ; pozostaje jeszcze kwestia tego, że nie jest łatwo wyrwać się bez dzieciaków na pół dnia w weekend :spoko: - to często jest dla kobiety większy problem :)
Rafał 66
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 42:33
Życiówka w maratonie: 3:19:33

Nieprzeczytany post

Mądry trening :oczko: . Zobaczysz, przyjdą żniwa i zbierzesz owoce swojej pracy.
Awatar użytkownika
siena_driver
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 49:18

Nieprzeczytany post

Monia, widzę, że jest już bardzo dobrze, a moc dopiero przed Tobą. Na Częstochowskim chyba nas wszystkich, łącznie z samą sobą, nieźle zaskoczysz. Tym bardziej, że wtedy już będzie prawdziwa wiosna ponoć :)
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Grzesiu, nie liczę na wiele :) ; do końca tygodnia mam w planie jeszcze trochę męczenia - a w sumie już zmęczona jestem : ))) ; od poniedziałku muszę odpocząć; bardzo liczę na tę wiosnę, a przynajmniej na suche chodniki, bo ściganie po brei jakoś mnie nie bawi /w przeciwieństwie to treningów :) /
szczupłe_kości
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:36:33
Życiówka w maratonie: 02:57:47

Nieprzeczytany post

Że też chciało Ci się Moniko aż dwa razy zdobywać Jasną Górę w takich warunkach,widać trialowe treningi pomagają ,no i towarzystwo też,brawo :usmiech: .Trochę żałuję że w tym roku nie pobiegnę w BC ,bo bardzo miło wspominam starty w dwóch pierwszych edycjach a trasa biegu to dla mnie najfajniejsza z pośród wszystkich dziesiątek w których biegałem .Obiecuję że za rok się pojawię :hejhej:
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

trochę mi się nie chciało :jatylko: ale wstyd było nawiać, gdy współbiegacze tak pięknie dbali o to, by o tym nie myśleć :oczko: ; podłoże dość mnie zmęczyło - do dziś czuję wczorajsze bieganie w stawach i mięśniach :) ; mam nadzieję, że jutro śladu po tym nie będzie
Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

pierwsze zawody w sobotę ? fiu fiu, to chyba jakieś piwo stawiasz co, może być nawet zaocznie :) :) :)
Awatar użytkownika
concordia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 1h 3min

Nieprzeczytany post

o której startujesz Monia? :usmiech:
dasz czadu, czuję to w kościach! :usmiech:
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

cichy70 pisze:pierwsze zawody w sobotę ? fiu fiu, to chyba jakieś piwo stawiasz co, może być nawet zaocznie :) :) :)
nic nie bój; to, że stara jestem nie znaczy, że mam amnezję : ))) ; pamiętam, że mowa była nawet o całej skrzynce :oczko:
concordia pisze:o której startujesz Monia? :usmiech:
dasz czadu, czuję to w kościach! :usmiech:
chyba o 14-stej, nie pamiętam, muszę sprawdzić; czadu to nie dam, za bardzo górka-dół, ale przynajmniej cel będzie zrealizowany /mam nadzieję/ - nie zamykać stawki :bum: :hahaha:
Awatar użytkownika
concordia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 1h 3min

Nieprzeczytany post

pitolisz, treningi tam robisz po 5:45- to nie jest czad? Dla mnie to już czad, a wydaje mi się, że docelowy bieg polecisz szybciej... W takim razie będę trzymała mocno kciuki, ja w tym czasie najprawdopodobniej będę sączyła piwko na swojej mecie :usmiech:
Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

rubin pisze:nic nie bój; to, że stara jestem nie znaczy, że mam amnezję : ))) ; pamiętam, że mowa była nawet o całej skrzynce :oczko:
jasne, jak nie piję, to całą skrzynkę mi się proponuje :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

cichy70 pisze: jasne, jak nie piję, to całą skrzynkę mi się proponuje :hahaha: :hahaha: :hahaha:
chyba będziesz w mało komfortowej sytuacji, taaaaki trening psychiki ... nie zazdroszczę :nienie: :nienie:
Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

rubin pisze:
cichy70 pisze: jasne, jak nie piję, to całą skrzynkę mi się proponuje :hahaha: :hahaha: :hahaha:
chyba będziesz w mało komfortowej sytuacji, taaaaki trening psychiki ... nie zazdroszczę :nienie: :nienie:
i jeszcze szczuje, wiesz, że to jest karalne ? :) :) :)
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

takiego paragrafu akurat nie znam, ale może nie doczytałam po nowelizacji :hahaha:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ