ORLEN Warsaw Marathon - pytania i odpowiedzi
-
- Dyskutant
Czytając ten wątek a samemu nie startując wyjaśnię chyba dwie rzeczy, nigdzie wprost Organizator nie napisał, że nie będzie wpuszczał osób towarzyszących: zaproszenie na PP otrzymuje osobą, która wykupiła pakiet startowy ale tu w domyśle jest raczej mowa o posiłku a nie o tym kogo się wpuszcza a kogo nie.
Co do składu napoju od Lidla to aż tak znacząco on się nie różni od składu innego wiodącego napoju na rynku na literę "P", tam również w składzie figuruje ten barwnik, jak sądzę wypicie 3-4 małych kubeczków czegoś takiego nie zaszkodzi nikomu a i nowotworu od razu się od tego nie dostanie.
Startując w zawodach chcąc, nie chcąc godzimy się na warunki, które zapewnia Organizator i nie ma nigdy tak, że się zadowoli każdego, jak to mawiał mój dziadek "jeden lubi pomarańcze, a drugi jak mu nogi śmierdzą", czasami czytając takie narzekania dziwię się, że w ogóle startujecie.
Co do składu napoju od Lidla to aż tak znacząco on się nie różni od składu innego wiodącego napoju na rynku na literę "P", tam również w składzie figuruje ten barwnik, jak sądzę wypicie 3-4 małych kubeczków czegoś takiego nie zaszkodzi nikomu a i nowotworu od razu się od tego nie dostanie.
Startując w zawodach chcąc, nie chcąc godzimy się na warunki, które zapewnia Organizator i nie ma nigdy tak, że się zadowoli każdego, jak to mawiał mój dziadek "jeden lubi pomarańcze, a drugi jak mu nogi śmierdzą", czasami czytając takie narzekania dziwię się, że w ogóle startujecie.
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
CO do IZO... Tu nie chodzi o to co ma w składzie, tylko o to, że ten IZO to nowość w moim bieganiu (i pewnie nie tylko moim) i nie wiem jak zareaguje na to IZO mój organizm. Zazwyczaj biega się na P lub O- nigdy na tym IZO i nie czas na eksperymenty 

- MEL.
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:56
- Życiówka w maratonie: 3:43
- Kontakt:
Będzie jakiś konkurs dot. wyniku, jaki uzyska A. Małysz w biegu na 10km?
A może w ogóle jakieś przecieki - czy Adam trenuje bieganie, czy zamierza się ścigać czy raczej rekreacyjnie?
A może w ogóle jakieś przecieki - czy Adam trenuje bieganie, czy zamierza się ścigać czy raczej rekreacyjnie?
- ORLEN Warsaw Marathon
- Stary Wyga
Na przecieki z naszej strony nie ma co liczyć ;)MEL. pisze:Będzie jakiś konkurs dot. wyniku, jaki uzyska A. Małysz w biegu na 10km?
Szczegóły dotyczące wszelkich konkursów towarzyszących Narodowemu Świętu Biegania podamy już wkrótce.
- MEL.
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Chodziło mi raczej o konkurs portalu bieganie.pl, ale i tak dziękuję za odpowiedź. Taki Małysz to może zapewnić jakąś pokaźną rzeszę kibiców - szkoda, że tylko w Śródmieściu.
Jakby co, to mnie najbardziej zależałoby, żeby zobaczyć biegnącą Justynę Kowalczyk. Jeśli Orlen ma jakąś moc sprawczą, to baaaardzo proszę. Wolałabym, żeby pobiegła maraton, ale dyszka też dobra i chyba spokojnie w zasięgu możliwości Justyny.
Jakby co, to mnie najbardziej zależałoby, żeby zobaczyć biegnącą Justynę Kowalczyk. Jeśli Orlen ma jakąś moc sprawczą, to baaaardzo proszę. Wolałabym, żeby pobiegła maraton, ale dyszka też dobra i chyba spokojnie w zasięgu możliwości Justyny.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Konkurs będzie, to idealny temat na konkurs. 

- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
- Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia
niniejszym lajkuję.mnie najbardziej zależałoby, żeby zobaczyć biegnącą Justynę Kowalczyk.
choć wiadomo że sprawa jest raczej mało prawdopodobna ze względu na kontrakty sponsorskie
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Now, self-destruction…
-
- Dyskutant
@wolf1971, oczywiście, że jako produkt nieznany w szerszym środowisku może mieć różny wpływ na różne organizmy, wtedy najlepiej oprzeć się na wodzie i żelkach. Ja w mojej wypowiedzi i wypowiedziach moich przedmówców raczej chciałem wyrazić, że takie napoje mają podobny skład i doszukiwanie się w jednym większej rakotwórczości bo z Lidla a w drugim mniejszej bo koncernowe nic nie da. Mam ochotę, lubię to piję, nie wiem, nie znam, wybieram wodę, która o ile nie jest z bezpośrednio z Wisły to nikomu nie zaszkodzi.
- MEL.
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Mam taką prośbę, aby tym ludziom z Lidla powiedzieć, żeby dali na punkty także wodę gazowaną.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:46
Jak czytam ten temat to normalnie ręce opadają jacy ludzie tam przyjadą. Czy wy jedziecie biegać czy co bo nie za bardzo rozumiem ? Tylko pytania o piwo, żarcie, party, izotoniki , Justyne Kowalczyk itp. Mi by było wstyd pytać organizatora o takie bzdury. Może wam rozstawić na punktach 100% soki o 30 smakach, 20 rodzai kawy, herbaty, 50 różnych potraw dla całej rodziny i zaprosić Madonne do biegu, koniecznie z konkursem ile wykręci
5km-16:48
10km - 35:46
10km - 35:46
- MEL.
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
A Ty co? Nie masz marzeń???bjj pisze:Jak czytam ten temat to normalnie ręce opadają jacy ludzie tam przyjadą. Czy wy jedziecie biegać czy co bo nie za bardzo rozumiem ? Tylko pytania o piwo, żarcie, party, izotoniki , Justyne Kowalczyk itp. Mi by było wstyd pytać organizatora o takie bzdury. Może wam rozstawić na punktach 100% soki o 30 smakach, 20 rodzai kawy, herbaty, 50 różnych potraw dla całej rodziny i zaprosić Madonne do biegu, koniecznie z konkursem ile wykręci
-
- Stary Wyga
Sprawa załatwiona w kilka godzin:) pozdrawiamORLEN Warsaw Marathon pisze:Fisherek, najlepiej będzie jeśli opiszesz swój problem i wyślesz na adres info@orlenmarathon.pl. Tam nasz Zespół techniczny powinien udzielić Ci pomocy.Fisherek pisze:Czas na moje pytanie:)
Zapisałem znajomą na bieg (10km) i od razu dokonałem opłaty, natomiast zaznaczyłem omyłkowo, że jest mężczyzną. W jaki sposób mogę to zmienić? Kontaktowalismy się mailowo tydzień temu, ale niestety zero odpowiedzi. Edytować w systemie tego sie nie da z profilu zawodnika.
Dane osobowe są poprawne, tylko źle zaznaczona została płeć.
Pozdrawiam
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 38:43
- Życiówka w maratonie: 3:12:32
Jakiej maksymalnej wielkości dozwolony będzie depozyt. Czy tylko małe rzeczy typu telefon, klulcze, czy będzie można oddać np bluzę.
-
- Stary Wyga
Dostaniesz "worek" i w nim nie jedna bluza się zmieści także bez obaw.bielasinio pisze:Jakiej maksymalnej wielkości dozwolony będzie depozyt. Czy tylko małe rzeczy typu telefon, klulcze, czy będzie można oddać np bluzę.