ORLEN Warsaw Marathon - pytania i odpowiedzi

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
nuttyboy
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Czytając ten wątek a samemu nie startując wyjaśnię chyba dwie rzeczy, nigdzie wprost Organizator nie napisał, że nie będzie wpuszczał osób towarzyszących: zaproszenie na PP otrzymuje osobą, która wykupiła pakiet startowy ale tu w domyśle jest raczej mowa o posiłku a nie o tym kogo się wpuszcza a kogo nie.
Co do składu napoju od Lidla to aż tak znacząco on się nie różni od składu innego wiodącego napoju na rynku na literę "P", tam również w składzie figuruje ten barwnik, jak sądzę wypicie 3-4 małych kubeczków czegoś takiego nie zaszkodzi nikomu a i nowotworu od razu się od tego nie dostanie.
Startując w zawodach chcąc, nie chcąc godzimy się na warunki, które zapewnia Organizator i nie ma nigdy tak, że się zadowoli każdego, jak to mawiał mój dziadek "jeden lubi pomarańcze, a drugi jak mu nogi śmierdzą", czasami czytając takie narzekania dziwię się, że w ogóle startujecie.
PKO
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

CO do IZO... Tu nie chodzi o to co ma w składzie, tylko o to, że ten IZO to nowość w moim bieganiu (i pewnie nie tylko moim) i nie wiem jak zareaguje na to IZO mój organizm. Zazwyczaj biega się na P lub O- nigdy na tym IZO i nie czas na eksperymenty :bum:
Awatar użytkownika
MEL.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:56
Życiówka w maratonie: 3:43
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Będzie jakiś konkurs dot. wyniku, jaki uzyska A. Małysz w biegu na 10km?
A może w ogóle jakieś przecieki - czy Adam trenuje bieganie, czy zamierza się ścigać czy raczej rekreacyjnie?
Awatar użytkownika
ORLEN Warsaw Marathon
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

MEL. pisze:Będzie jakiś konkurs dot. wyniku, jaki uzyska A. Małysz w biegu na 10km?
A może w ogóle jakieś przecieki - czy Adam trenuje bieganie, czy zamierza się ścigać czy raczej rekreacyjnie?
Na przecieki z naszej strony nie ma co liczyć ;)
Szczegóły dotyczące wszelkich konkursów towarzyszących Narodowemu Świętu Biegania podamy już wkrótce.
Awatar użytkownika
MEL.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Chodziło mi raczej o konkurs portalu bieganie.pl, ale i tak dziękuję za odpowiedź. Taki Małysz to może zapewnić jakąś pokaźną rzeszę kibiców - szkoda, że tylko w Śródmieściu.

Jakby co, to mnie najbardziej zależałoby, żeby zobaczyć biegnącą Justynę Kowalczyk. Jeśli Orlen ma jakąś moc sprawczą, to baaaardzo proszę. Wolałabym, żeby pobiegła maraton, ale dyszka też dobra i chyba spokojnie w zasięgu możliwości Justyny.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Konkurs będzie, to idealny temat na konkurs. :)
Awatar użytkownika
f.lamer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia

Nieprzeczytany post

mnie najbardziej zależałoby, żeby zobaczyć biegnącą Justynę Kowalczyk.
niniejszym lajkuję.
choć wiadomo że sprawa jest raczej mało prawdopodobna ze względu na kontrakty sponsorskie
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
nuttyboy
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

@wolf1971, oczywiście, że jako produkt nieznany w szerszym środowisku może mieć różny wpływ na różne organizmy, wtedy najlepiej oprzeć się na wodzie i żelkach. Ja w mojej wypowiedzi i wypowiedziach moich przedmówców raczej chciałem wyrazić, że takie napoje mają podobny skład i doszukiwanie się w jednym większej rakotwórczości bo z Lidla a w drugim mniejszej bo koncernowe nic nie da. Mam ochotę, lubię to piję, nie wiem, nie znam, wybieram wodę, która o ile nie jest z bezpośrednio z Wisły to nikomu nie zaszkodzi.
Awatar użytkownika
MEL.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Mam taką prośbę, aby tym ludziom z Lidla powiedzieć, żeby dali na punkty także wodę gazowaną.
bjj
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:46

Nieprzeczytany post

Jak czytam ten temat to normalnie ręce opadają jacy ludzie tam przyjadą. Czy wy jedziecie biegać czy co bo nie za bardzo rozumiem ? Tylko pytania o piwo, żarcie, party, izotoniki , Justyne Kowalczyk itp. Mi by było wstyd pytać organizatora o takie bzdury. Może wam rozstawić na punktach 100% soki o 30 smakach, 20 rodzai kawy, herbaty, 50 różnych potraw dla całej rodziny i zaprosić Madonne do biegu, koniecznie z konkursem ile wykręci
5km-16:48
10km - 35:46
Awatar użytkownika
MEL.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

bjj pisze:Jak czytam ten temat to normalnie ręce opadają jacy ludzie tam przyjadą. Czy wy jedziecie biegać czy co bo nie za bardzo rozumiem ? Tylko pytania o piwo, żarcie, party, izotoniki , Justyne Kowalczyk itp. Mi by było wstyd pytać organizatora o takie bzdury. Może wam rozstawić na punktach 100% soki o 30 smakach, 20 rodzai kawy, herbaty, 50 różnych potraw dla całej rodziny i zaprosić Madonne do biegu, koniecznie z konkursem ile wykręci
A Ty co? Nie masz marzeń???
kriz82
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 48:45

Nieprzeczytany post

Witam,

Czy beda pacemakerzy na 10 km? A jesli tak to na jakie czasy?

Pozdrawiam
Fisherek
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

ORLEN Warsaw Marathon pisze:
Fisherek pisze:Czas na moje pytanie:)

Zapisałem znajomą na bieg (10km) i od razu dokonałem opłaty, natomiast zaznaczyłem omyłkowo, że jest mężczyzną. W jaki sposób mogę to zmienić? Kontaktowalismy się mailowo tydzień temu, ale niestety zero odpowiedzi. Edytować w systemie tego sie nie da z profilu zawodnika.

Dane osobowe są poprawne, tylko źle zaznaczona została płeć.

Pozdrawiam
Fisherek, najlepiej będzie jeśli opiszesz swój problem i wyślesz na adres info@orlenmarathon.pl. Tam nasz Zespół techniczny powinien udzielić Ci pomocy.
Sprawa załatwiona w kilka godzin:) pozdrawiam
bielasinio
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 38:43
Życiówka w maratonie: 3:12:32

Nieprzeczytany post

Jakiej maksymalnej wielkości dozwolony będzie depozyt. Czy tylko małe rzeczy typu telefon, klulcze, czy będzie można oddać np bluzę.
Fisherek
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

bielasinio pisze:Jakiej maksymalnej wielkości dozwolony będzie depozyt. Czy tylko małe rzeczy typu telefon, klulcze, czy będzie można oddać np bluzę.
Dostaniesz "worek" i w nim nie jedna bluza się zmieści także bez obaw.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ