Aniad1312 - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

cichy70 pisze:przecież nie gadasz, tylko odpowiadasz, to chyba różnica no nie ? :)
No jaki bystry, no...pobiegałbyś od rana, to gupoty z głowy by wywietrzały... :hahaha:
panucci10 pisze:no baaa, ja bym nie był na Twoich urodzinach? ja? yyy a gdzie ten kosynier bedzie :bum: ? Poza tym na mufinki mam ochote troche wczesniej :hahaha:
No jak gdzie Kosynier będzie? U mnie :hejhej: a wcześniej jest Europejski w Gnieźnie, więc ten-tego...zawsze możesz wpaść kolego ;)
New Balance but biegowy
panucci10
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:40:08
Życiówka w maratonie: 03:15:19
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Aniad1312 pisze:No jak gdzie Kosynier będzie? U mnie :hejhej: a wcześniej jest Europejski w Gnieźnie, więc ten-tego...zawsze możesz wpaść kolego ;)
a u Ciebie? no to wszystko jasne :) jedyne 500km+ ode mnie, ale co tam urodziny urodzinami ale świeże mfinki to bedzie coś :hej:
Blog
Komentarze
Dzienniczek run-log

5km - 18:28 --> ParkRun - Kraków - 08.03.2014
10km - 40:08 --> Bieg Sylwestrowy - Kraków 31.12.2013
półmaraton - 01:26:20 --> XII Marzanna - Kraków 22.03.2015
maraton - 03:10:04 --> Kraków 19.04.2015
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Aniad1312 pisze:: a wcześniej jest Europejski w Gnieźnie, więc ten-tego...
Gdybym miała jak wrócić z tego Gniezna do Wro, to kto wie, kto wie... Ale jest ciężko, bo bieg o 18:00, a ostatni sensowny pociąg o 19:44. Toż ja nawet nie zdążę prysznica wziąć... :lalala:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

jakie ładne urodziny :) ; przyjmij więc najlepsze życzenia coraz ciekawszych i coraz szybszych startów :usmiech: :usmiech: :usmiech:
ps. bez torta się obejdę (skoro nie potrafisz :bum: :bum: :bum: ), ale muffiny - chętnie (lubię takie cebulowe : ))))) )
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

rubin pisze: ale muffiny - chętnie (lubię takie cebulowe : ))))) )
Zapraszam, ale ja robię takie czekoladowe, z dodatkiem żurawiny/ rodzynek i czasem orzechów, w wersji na bogato ;)
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

Aniad1312 pisze: Wszyscy się torta domagają, a ja nie umiem :chlip: Mogą być muffinki? No ale wtedy to na Kosyniera musicie przyjechać, nie ma co :)
Tort to nawet jabym potrafił zrobić... a leniwy jestem, że hej... albo i bardziej :taktak:
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:56
Życiówka w maratonie: 03:44:08

Nieprzeczytany post

Muffinki moga być. ;)
Dzisiaj mijają 3 lata, od kiedy zaczęłam biegać. Tadaaam!!!
Gratuluje! :)
Cel "run for fun" rządzi! ;) ciężko w to uwierzyć, ale mówi to mimik, zwolennik życiówek i takich tam masakr, który również pokornie dochodzi do tego samego wniosku
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

mimik pisze:Muffinki moga być. ;)
Cieszy mnie ta aprobata :)
Cel "run for fun" rządzi! ;) ciężko w to uwierzyć, ale mówi to mimik, zwolennik życiówek i takich tam masakr, który również pokornie dochodzi do tego samego wniosku
Mimik, cieszę się. A tak naprawdę mam ochotę zachować się jak żona, która najpierw wita zalanego w trupa męża spojrzeniem bynajmniej nie-łagodnym, a na drugi dzień, kiedy on jęczy i stęka, mówi głośno dość: "A nie mówiłam???" :hahaha: :hahaha:
Jednocześnie przepraszam, że moje skojarzenie ma subtelność imadła (jak mawiał przysłowiowy klasyk)
Awatar użytkownika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Aniu, gratuluję stażu biegowego :usmiech: A pomyśl ile lat jeszcze pobiegasz... :sss:
Popisy Ani
Wasze pole do popisu
Endomondo

"The miracle isn't that I finished. The miracle is that I had the courage to start."
-John Bingham
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja pierdziele, marzenie każdej żony, rozprawić się ze swoim mężem jak z małym chłopcem.. ;) :hej:
Jednocześnie przepraszam, że moje skojarzenie ma subtelność imadła (jak mawiał przysłowiowy klasyk)
mały sarkazm ;)
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

mimik pisze:Ja pierdziele, marzenie każdej żony, rozprawić się ze swoim mężem jak z małym chłopcem.. ;) :hej:
A to nie wiem, żoną nie bywam :)
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Aniad1312 pisze:
mimik pisze:Ja pierdziele, marzenie każdej żony, rozprawić się ze swoim mężem jak z małym chłopcem.. ;) :hej:
A to nie wiem, żoną nie bywam :)
Jak widac nie tylko żon marzenie, czasami masz ochotę, porozprawiac sie z facetami. ;)
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

mimik pisze:czasami masz ochotę, porozprawiac sie z facetami. ;)
A to już prędzej ;) Inna sprawa, że niektórzy sami się proszą i pod nóż pchają ;)
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Aniad1312 pisze:
mimik pisze:czasami masz ochotę, porozprawiac sie z facetami. ;)
A to już prędzej ;) Inna sprawa, że niektórzy sami się proszą i pod nóż pchają ;)
Słuchaj, faceci lubią być chłopcami. Ponoć zostają nimi na całe życie. ;)

Ale ja jeszcze trochę się wybronie. Run for fun ok, ale przyznaj, że records to też jakiś tam fun. ;)
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

mimik pisze:Słuchaj, faceci lubią być chłopcami. Ponoć zostają nimi na całe życie. ;)
<kaczita filozuje mode on>
Hm, to może projektanci ciuchów biegowych przez analogię wychodzą z założenia, że kobiety lubią być dziewczynkami i w związku z tym robią (ci projektanci) dla nich (tych kobiet) cukierkowo-różowe ciuchy? ;)
<kaczita filozuje mode off>
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
ODPOWIEDZ