a przypomnij mi jeszcze kiedy ten bieg w Gdyni dokladnie?
Moderator: beata
padłamfranklina pisze:Mialam ja sobie przyodziane eleganckie rajstopki z lycry,takie swiateczne extra a ze z lenistwa nie chcialo mi sie ich sciagac do biegania to narzucilam na nie spodnie dresiaki( ztakiego śliskiego czegos)
Wilma pisze:Eeee, ja tez planów szczególnych nie mam. Na pewno nie potrafię się tak zdyscyplinować jak cava. Chciałabym dalej i szybciej ale w zasadzie nic w tym kierunku nie robię. A teraz to już w ogóle totalne zniechęcenie. 2 kontuzja w czasie 3 miesięcy biegania. I w zasadzie miesiąc z głowy...
niiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! co to to nie-ja nie znikne bo ja sie loobie wybebeszac publicznie-taki rodzaj terapiiMa_tika pisze:padłamfranklina pisze:Mialam ja sobie przyodziane eleganckie rajstopki z lycry,takie swiateczne extra a ze z lenistwa nie chcialo mi sie ich sciagac do biegania to narzucilam na nie spodnie dresiaki( ztakiego śliskiego czegos)Już chyba łatwiej by było bez tych spodni. Zestaw rajstopy + spódnica + buty do biegania
![]()
A jak Ci się nie chce, to się nie napinaj. Bądź asertywna i ignoruj plany, wyniki i napinkę innychNajlepiej to by było nie czytać forum, ale tego nam nie rób i nie znikaj!
drobny deszczyk, tak ?Ma_tika pisze:
czytam, ze nad Warszawę nadciąga potężna śnieżyca i ma napadać 15 cm śniegu, ale prognoza na newmeteo nie potwierdza tego, a ja wierzę tej prognozie . Dziś i tak mam dzień restowy, a jutro tylko drobny deszczyk
weź mnie nie wkurzaj!!! oszukali mnie!!aliceliddell pisze:drobny deszczyk, tak ?Ma_tika pisze:
czytam, ze nad Warszawę nadciąga potężna śnieżyca i ma napadać 15 cm śniegu, ale prognoza na newmeteo nie potwierdza tego, a ja wierzę tej prognozie . Dziś i tak mam dzień restowy, a jutro tylko drobny deszczyk