rubin - komentarze
Moderator: infernal
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
uwierz mi, że nawet w majtkach śnieg miałam dzisiaj : ))) ; ale nie odpuszczę temu odcinkowi; zrobię to jeszcze raz jak tylko śniegi zejdą : ))); tylko wtedy to pewnie albo z Ogrodzieńca do Złotego Potoka albo z Bobolic to Cz-wy 

- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
wierzę na słoworubin pisze:uwierz mi, że nawet w majtkach śnieg miałam dzisiaj : )))

baaardzo ładny trening, gratuluję samozaparcia

komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
no w sumie jeden już jest, a ja swoje braki nadrobię jutro 

komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:36:33
- Życiówka w maratonie: 02:57:47
Tak czytam i przypominam sobie sobie nawet jak ten odcinek szlaku wyglądał pewnej lipcowej nocy i wyobrażam sobie Twoją dzisiejszą eskapadę Moniko, to jestem pod wrażeniem siły i determinacji jaką zaprezentowałaś
.Survival prawdziwy 

- concordia
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1h 3min
wow Monia! To wtedy jak gadałyśmy to już siedziałaś grzecznie a aucie i pokornie czekałaś na cierpliwość męża?
Kurczę, samozaparcie masz niesamowite, naprawdę ogromne gratulacje za wytrwałość no i za trzeźwy umysł

Kurczę, samozaparcie masz niesamowite, naprawdę ogromne gratulacje za wytrwałość no i za trzeźwy umysł

- rubin
- Zaprawiony W Bojach
było, było
; nawet polubiłam pomęczyć się w ten sposób od czasu do czasu; zawsze coś innego od miejskiego biegania, nawet jeśli po parkowych ścieżkach ;
Patrycja - tak, właśnie wtedy już/dopiero siedziałam w aucie ; która to była? gdzieś po 19stej; z tego powodu miałam wczoraj embargo na neta

Patrycja - tak, właśnie wtedy już/dopiero siedziałam w aucie ; która to była? gdzieś po 19stej; z tego powodu miałam wczoraj embargo na neta

- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Jak tak przeczytałam o Twoich przygodach, to nagle moje bieganie w śniegu po kostki na pięknym nadodrzańskim wale wydaje się być dziecinną igraszką 

[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Coraz ciekawiej na tych weekendowych treningach, tylko uważaj na siebie, bo kto nam inaczej te przygody zrelacjonuje?

-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 42:33
- Życiówka w maratonie: 3:19:33

Monika, po biegu częstochowskim ruszasz, jak napisałaś, w teren.
Masz coś konkretnie na oku?
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach
I to całkiem pokaźneAniad1312 pisze:Rubin, masz biegowe cojones, bez dwóch zdań. Szacunek

- rubin
- Zaprawiony W Bojach
nie miało być ekstremalnie; w planie było, że jak do południa świąteczni spacerowicze/narciarze przedepczą i ugniotą ścieżki - będzie całkiem całkiemacer pisze:Coraz bardziej ekstremalne te Twoje wycieczki biegowe .... aż strach pomyśleć co przeczytamy za kilka tygodni

następna wycieczka mam nadzieję już w wiosennych okolicznościach

po prostu czerpać frajdę z biegania w terenieRafał 66 pisze:że też Ci się chciało. Z drugiej strony - zazdroszczę.
Monika, po biegu częstochowskim ruszasz, jak napisałaś, w teren.
Masz coś konkretnie na oku?

Ostatnio zmieniony 03 kwie 2013, 11:55 przez rubin, łącznie zmieniany 1 raz.