mihumor pisze:To trzymam kciuki. Uważaj by się jutro nie przeziębić bo pogoda będzie jak zwykle ostatnio. A w Dębnie to problemów z przegrzaniem mieć chyba nie będziesz, jeden problem z głowy - byle nie wiało.
Jaki masz numer startowy?
z tą pogodą to jest różnie, co strona to inna pogoda! jeszcze trzeba patrzeć na to Dębno w zachodniopomorskim

heh, bo to nie jednemu psu burek

, na
TEJ stronie jest podawane +4, wiatr 25km/h w porywach do 55 i deszcz ze śniegiem

i komu tu uwierzyć??? jak żyć panie premierze, jak żyć
numeru jeszcze nie znam! przyznają mi dopiero jak sie tam pojawie i pokaze stosowny dokument że ja to ja i że ten ja zapłacił
Krzychu M pisze:Będe trzymał kciuki w biegu...o tej porze co Dębno będe prawdopodobnie z Wojkiem 24km po 4:40-4:44/km biegał.Taka symulacja maratonowego tempa.Mam nadzieje,że w tym samym czasie Twoje tempo będzie szybsze,czego Ci życzę

heh dzieki wielkie, ale kciuki trzymaj dopiero po tym biegu co byś nie miał wymówki że źle Ci sie przeze nie biegło

! Mam nadzieje ze podobne tempo bede miał

... a co wyjdzie to sie zobaczy
Aniad1312 pisze:Ja to w ogóle mam skłonności do mylenia imion, tak więc ten-tego, się nie zdziw, jakbyśmy się kiedyś spotkali

heh wiec ten tego moze kiedyś bedzie nam dane na jawie sie styknąć
piotr_j pisze:Obawiam się, że te idealne +7 ma byc po południu, a przed południem -2. Jak tu sie ubrac? Na krótko może byc chłodno przy -2.
jakby była rzeczywiście taka pogoda to na krótko