Arriba - biegać z uśmiechem. Komentarze
Moderator: infernal
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ładnie bloguje Nie powiem
- Zaprawiony W Bojach
Dziękuję Aga Noga już prawie nie boli Ale to "prawie" trwa 3 dni i już bym chciała przejść do etapu "wcale" Nie wiem co zrobić z Biegiem Korfantego prawdę mówiąc. W najlepszym wypadku mogę potraktować to jako trening, na przebiegnięcie. Chcę naprawdę spokojnie wrócić do biegania, a z drugiej strony, jeśli już pobiegnę, to adrenalina może mnie doprowadzać do szału, kiedy będe chciała przyspieszyć, a nie będę mogła To nie będzie przyjemne, a nie o to chodzi żeby się męczyć.Provitamina pisze:Cierpliwość - rzecz święta. Tak trzymaj Będzie coraz lepiej - zobaczysz Trzymam kciuki za szybki powrót do pełnej sprawności
Popisy Ani
Wasze pole do popisu
Endomondo
"The miracle isn't that I finished. The miracle is that I had the courage to start."
-John Bingham
Wasze pole do popisu
Endomondo
"The miracle isn't that I finished. The miracle is that I had the courage to start."
-John Bingham
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
Do Biegu Korfantego pozostało jeszcze 3 tygodnie. Narazie poczekaj z decyzją. Opłaciłaś już start?
Life is short... running makes it seem longer.
Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga
=========
-----
Moje endo
Mój blog
=========
-----
Moje endo
- Zaprawiony W Bojach
Aguś, 3 tygodnie to bardzo mało Ja nie mogę teraz przesadzać ani z dystansem, ani z tempem. Nie wiem czy dobiję w ogóle do dystansu 10km w ciągu 3 tygodni. A nawet jeżeli, to będzie na zasadzie spokojnego wybiegania.
Nie, nie zapłaciłam.
Nie, nie zapłaciłam.
Popisy Ani
Wasze pole do popisu
Endomondo
-John Bingham
Wasze pole do popisu
Endomondo
-John Bingham
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
Wiem, że czasu jest mało ale ja wierzę, ze wkrótce Twoje dolegliwości pójdą w zapomnienie. Póki co odpoczywaj i nie przemęczaj się za bardzo podczas świątecznych zakupów
Life is short... running makes it seem longer.
Mój blog
=========
-----
Moje endo
Mój blog
=========
-----
Moje endo
- Zaprawiony W Bojach
Ja będę miała świąteczne zakupy we wtorek w Lidlu :D Kryzys... nie idzie poszaleć
Popisy Ani
Wasze pole do popisu
Endomondo
-John Bingham
Wasze pole do popisu
Endomondo
-John Bingham
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- Zaprawiony W Bojach
Kanasku, generalnie to ja zdiagnozowanego nie mam nic
Zapalenie okostnej chyba często występuje przy shin splints. Zobaczymy jaka będzie reakcja na pierwsze bieganie po świętach.
Zapalenie okostnej chyba często występuje przy shin splints. Zobaczymy jaka będzie reakcja na pierwsze bieganie po świętach.
Popisy Ani
Wasze pole do popisu
Endomondo
-John Bingham
Wasze pole do popisu
Endomondo
-John Bingham
- Boberek_21
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1g16m38s
Arriba nie wiem jak tam u ciebie ale u mnie pogoda po raz pierwszy naprawdę uniemożliwiła trening!!!!!!!! 20 cm śniegu spadło w ciągu doby, chodniki drogi i cała reszta nie odśnieżone bo wszak święta są. Próbowałam ale się nie da.... zapadam się powyżej kostek :/ Masakra.... zostaje steperek w domu...
Powiedz mi że coś jest niemożliwe a udowodnię Ci jak bardzo się mylisz!
Moje ENDOMONDO
Blogowo
Komentarze do moich wypocin
Moje ENDOMONDO
Blogowo
- Zaprawiony W Bojach
Betinko, ja nawet nie próbowałam. Dzisiaj miałam w planach pierwszy truchcik, ale to, co widać za oknem, skutecznie mnie zniechęca. Mam nadzieję ,że szybko wszystko stopnieje i pobiegniemy zdobywać świat
Popisy Ani
Wasze pole do popisu
Endomondo
-John Bingham
Wasze pole do popisu
Endomondo
-John Bingham
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Tak wiosennie te najeczki wyglądają, życzę Wam szybkiego odwrotu zimy (bo u mnie niemrawa, ale jednak wiosna jak należy).
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
Super ze noga juz nie boli to teraz trzymam kciuki za dobra pogodę i roztopy.
A z ta dyszka to chyba dobra decyzja żeby sobie odpuścić, chociaż wyobrażam sobie jak cieżko było ja podjąć
A z ta dyszka to chyba dobra decyzja żeby sobie odpuścić, chociaż wyobrażam sobie jak cieżko było ja podjąć
- Zaprawiony W Bojach
Strasb - wyślij nam trochę słońca!
Gryzia - to była jedyna, słuszna decyzja. Nie wiem czy do startu w ogóle ruszę dystans 10km treningowo, więc nic na siłę. Przecież będę biegać całe życie Teraz po prostu będę się trochę bała o tą nogę. Ale z drugiej strony, czuję się bezpieczniej dzięki ćwiczeniom. Pani fizjo powiedziała dzisiaj ,że naprawdę widać efekty w spokojniejszym wykonywaniu ćwiczeń, braku drżenia mięśni. I rzepka już tak nie ucieka do środka, może będę trochę ładniej biegać Nie lubię patrzeć na swój cień, biegając wieczorem, moja sylwetka mnie wkurza
Gryzia - to była jedyna, słuszna decyzja. Nie wiem czy do startu w ogóle ruszę dystans 10km treningowo, więc nic na siłę. Przecież będę biegać całe życie Teraz po prostu będę się trochę bała o tą nogę. Ale z drugiej strony, czuję się bezpieczniej dzięki ćwiczeniom. Pani fizjo powiedziała dzisiaj ,że naprawdę widać efekty w spokojniejszym wykonywaniu ćwiczeń, braku drżenia mięśni. I rzepka już tak nie ucieka do środka, może będę trochę ładniej biegać Nie lubię patrzeć na swój cień, biegając wieczorem, moja sylwetka mnie wkurza
Popisy Ani
Wasze pole do popisu
Endomondo
-John Bingham
Wasze pole do popisu
Endomondo
-John Bingham
- Boberek_21
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1g16m38s
Udało mi się dzisiaj coś tam potruchtałam ale nawet endo nie włączałam bo mijało się to z celem. Biegłam na oko w tempie 8 min/km zrobiłam ok. 2,5 km i uznałam że wyżyje się wieczorem na basenie
Arriba nie idź biegać - bardzo łatwo można nogę skręcić - ja zaliczyłam bardzo efektowną glebę (w centrum miasta w godzinach szczytu)
Arriba nie idź biegać - bardzo łatwo można nogę skręcić - ja zaliczyłam bardzo efektowną glebę (w centrum miasta w godzinach szczytu)
Powiedz mi że coś jest niemożliwe a udowodnię Ci jak bardzo się mylisz!
Moje ENDOMONDO
Blogowo
Moje ENDOMONDO
Blogowo
- Zaprawiony W Bojach
No to brawo determinacji! Dopasowałaś w taki sposób rodzaj treningu, żeby się dało chociaż te 2,5km zrobić
Ja wytrzymam jeszcze Ale za to pójdę na spacer
Ja wytrzymam jeszcze Ale za to pójdę na spacer
Popisy Ani
Wasze pole do popisu
Endomondo
-John Bingham
Wasze pole do popisu
Endomondo
-John Bingham