Do long nic nie miałam, porażka była wyłącznie wspinaczkowa. Zresztą i na tym polu nastąpiło po przerwie poprawa.rubin pisze:W zasadzie za bardzo się nie zmęczyłam, bo taka blokada w głowie, że komlpetna porażka.
ale że dlaczego porażka??? przecież long był longi tyle innych aktywności; kto inny by to zniósł, jak nie Ty
Strasb - Komentarze
Moderator: infernal
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Mam nadzieję, że mnie za ten blog biegowymimik pisze:Fajny blog biegowy.
Tak się zastanawiam. Biegi narciarskie są najbardziej wydolnościowym sportem (tętna max, wszystkie strefy wyżej niż w zwykłym bieganiu, w końcu oprócz nóg , pracują ręce). Ciekawe jak to się przełoży u ciebie na normalne bieganie?
pozdro!

Osoba, która mnie zaraziła biegówkami, twierdzi, że w kwestii biegania będę po takiej zimie pozytywnie zaskoczona. Pożyjemy, zobaczymy, ale szybkość to zdecydowanie trzeba będzie raczej biegowo porzeźbić.
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Fotki mam nadzieję dodać dziś wieczór.
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
no wlasnie ja tez o fotki chcialam poprosic.
I powiedziec, ze niezle na tych nartach dawalas, szacun! A masz takie do smarowania czy bez?
I powiedziec, ze niezle na tych nartach dawalas, szacun! A masz takie do smarowania czy bez?
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
No to niezła ta konferencja była
No ale w takich okolicznościach przyrody...

[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 59'47''
Zagladam co u Ciebie i widze, ze pieknie trenujesz
pozdrawiam
z Bawarii

pozdrawiam
z Bawarii
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Narty mam no waxy, z łuską. Tzn. ponoć na poślizg i tak je można posmarować - by np. nie męczyć się tak jak ja w piątek - ale ten stopień wtajemniczenia to chyba dopiero w przyszłym sezonie.Gryzzelda pisze:no wlasnie ja tez o fotki chcialam poprosic.
Konferencja specyficzna, spora część uczestników to środowisko bardziej medyczne niż badawcze. Pobyt był wypasiony i specjalnie połowa czasu wygospodarowana na narty.kachita pisze:No to niezła ta konferencja byłaNo ale w takich okolicznościach przyrody...
Ale miło Cię widzieć, także u mnie w wątku. Dzięki. :uuusmiech:Bawareczka pisze:Zagladam co u Ciebie i widze, ze pieknie trenujesz![]()
pozdrawiam
z Bawarii
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
Eee tam, u nas na Tarchominie tęż jest ładnie
(czy ja tego kiedyś już nie mówiłem?)
Poza tym te całe San Moris czy jak mu tam... jest mocno przereklamowane...
Przecież tam nic nie ma, tylko śnieg, śnieg i lodowiec...

Tylko Kasa jakby większa

Poza tym te całe San Moris czy jak mu tam... jest mocno przereklamowane...

Przecież tam nic nie ma, tylko śnieg, śnieg i lodowiec...

Czyli jak u Nas. Jest kasa, jest impreza...strasb pisze: Konferencja specyficzna, spora część uczestników to środowisko bardziej medyczne niż badawcze. Pobyt był wypasiony i specjalnie połowa czasu wygospodarowana na narty.

Tylko Kasa jakby większa

Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
W tamtej okolicy na jedno i drugie trzeba mieć sporo kasy.LadyE pisze:przepiekna okolicazyc nie umierac

Ależ oczywiście, że tak, na Ciebie zawsze można liczyć.zoltar7 pisze:Eee tam, u nas na Tarchominie tęż jest ładnie(czy ja tego kiedyś już nie mówiłem?)
![]()

Oops, chyba mi dobór zdjęć wyszedł nieco tego... biased. W Zankt Moric to są głównie pięciogwiazdkowe hotele, luksusowe butiki i restauracje, lodowce w odwrocie w bocznych dolinkach.zoltar7 pisze:Poza tym te całe San Moris czy jak mu tam... jest mocno przereklamowane...![]()
Przecież tam nic nie ma, tylko śnieg, śnieg i lodowiec...![]()

Najfajniejsze, że o tej porze roku nie było już tłoku na trasach, zwłaszcza tych trudnych gdzieś z boku.Kanas78 pisze:Bosko! Szczena opada!!
Na ten sezon sprzęt mam do klasyka, łyżwować próbowałam krótki kawałek instruowana przez koleżankę Dunkę w celu zilustrowania koleżance Hiszpance różnicy. Szło raczej pokracznie z tą długością kijków i w ogóle ciągle miałam wrażenie, że się zaplączę nimi w narty. Łyżwa nieco ciekawi, ale z drugiej strony na wąskie leśne ścieżki i wycieczki na przełaj przez zasypane bezdroża, to tylko klasyk. Marzą mi się nartki typu back country obecnie.wolf1971 pisze:jak pięknie!
A próbowałaś łyżwą czy tylko klasykiem?
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
Strasb 
przeczytałam Twój ostatni wpis na blogu i po cichutku z żalu sobie zaklęłam; jak ja lubię takie klimaty
chyba bym Wam bezczelnie zadeptała te piękne ślady i to po kilka razy w jedna i drugą stronę ... cos pięknego

przeczytałam Twój ostatni wpis na blogu i po cichutku z żalu sobie zaklęłam; jak ja lubię takie klimaty

chyba bym Wam bezczelnie zadeptała te piękne ślady i to po kilka razy w jedna i drugą stronę ... cos pięknego

- Zaprawiony W Bojach
Strasb, piękne te górskie widoki. Pozdobywało by się 

Popisy Ani
Wasze pole do popisu
Endomondo
"The miracle isn't that I finished. The miracle is that I had the courage to start."
-John Bingham
Wasze pole do popisu
Endomondo
"The miracle isn't that I finished. The miracle is that I had the courage to start."
-John Bingham