znaczy, że niby do zapuszczania brody ?

Moderator: infernal
znaczy, że niby do zapuszczania brody ?
Wygląda to prawie jak to
"Almołst" czasami robi dużą różnicę. On wyrósł, ja wybiegałem swojeWygląda to prawie jak to
No jezu, był czas, że bez zgrzewki z piwem nie wychodziłem z domu.mimik, zapomniałeś, ze biegacz nie wielbłąd i ...
Grubasie jeden![]()
Spoko to wygląda. Pomyślę nad poważnie. Nie ma tego w tych biegowych kalendarzach.Wpadnij 12.05 w fajna okolice, trasa nadaje się na Twój target
Fajna miejscówka na kajaki i wędrówki, maja zarąbisty most kolejowy.
Spokojnie oni są pod dnem. Przy nich na pewno, nawet ja furory nie zrobię.Aniad1312 pisze:Hm...Ostrożnie...po fb krąży fotka Koseckiego...Jakikolwiek rów, taki jaki Wam przychodzi do głowy..
Zaraz tam idol...Przecież ja nawet nie wiem, jak on z przodu wyglądamimik pisze:Spokojnie oni są pod dnem. Przy nich na pewno, nawet ja furory nie zrobię.Aniad1312 pisze:Hm...Ostrożnie...po fb krąży fotka Koseckiego...Jakikolwiek rów, taki jaki Wam przychodzi do głowy..![]()
Nie wyprę Waszego kobiecego idola!
![]()
Dzięki!strasb pisze:Spóźniond gratulacje za maniacką ode mnie, na fotce mkniesz jak torpeda.
Nie mów, że nie wzbudza Waszego zainteresowania..Aniad1312 pisze:Zaraz tam idol...Przecież ja nawet nie wiem, jak on z przodu wygląda