Radiu? Jakieś szczegóły co, gdzie i jak?citek10 pisze:Mam to samo co pawikr.
Poważny, Twój artykuł z zaleceniami był dzisiaj cytowany w radiu.
Grupa na 2:00 czyli siła, moc i radość!:)
- powazny
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 42:11
- Życiówka w maratonie: 3:45:01
- Kontakt:
BIEGANIE TO MÓJ ŻYWIOŁ ::: www.marcinkargol.pl ::: Don't stop me now!
- kaminiak_wawa
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 44:26
- Życiówka w maratonie: 3:50
Powodzenia jutro 
Genialny artykuł o przygotowaniach do startu
Brawo Marcin !
ja jednak prowadzę grupę na 1:55 więc wszystkim z grupy 2:00 życzę powodzenia i tyle ciepła na trasie ile w sercu !
do zobaczenia na mecie !

Genialny artykuł o przygotowaniach do startu

ja jednak prowadzę grupę na 1:55 więc wszystkim z grupy 2:00 życzę powodzenia i tyle ciepła na trasie ile w sercu !
do zobaczenia na mecie !
- powazny
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 42:11
- Życiówka w maratonie: 3:45:01
- Kontakt:
kaminiak_wawa pisze:Powodzenia jutro
Genialny artykuł o przygotowaniach do startuBrawo Marcin !
do zobaczenia na mecie !
A jak to tak???? Co tam sie stało sie?
BIEGANIE TO MÓJ ŻYWIOŁ ::: www.marcinkargol.pl ::: Don't stop me now!
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 57
- Życiówka w maratonie: brak
Siedzę, jem makaron i myślę...wymyśliłem plan jak kolega kilka postów wyżej. Na Rozdrożu podejmę decyzję czy podejmuję atak, czy spokojnie biegnę z grupą. Jeszcze 3 tygodnie temu byłbym na 100% pewien, że będę atakował. Ale ostatnie rzadkie treningi dały mi do myślenia. Głowę mam na 1.59, nogi na jakieś 2.30.
Ale padła tutaj ze strony pana prowadzącego gwarancja na 1.59 więc liczę, że zostanę dociągnięty! I mam zamiar Ci to Powazny przed startem przypomnieć :D
Ale padła tutaj ze strony pana prowadzącego gwarancja na 1.59 więc liczę, że zostanę dociągnięty! I mam zamiar Ci to Powazny przed startem przypomnieć :D
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Dzięki wielkie! Dzięki Poważnemu dobiegłem cały do mety w założonym czasem.
Minus? Zacząłem finiszować na maksa, krzyczałem całym głosem i bieglem sprintem, by po przebiegnieciu dmuchanej bramy zorientować się, że to tylko reklama sponsora a do mety jeszcze 500 metrów. Zatrzymalem się i prawie chciałem rozpłakać :P
Minus? Zacząłem finiszować na maksa, krzyczałem całym głosem i bieglem sprintem, by po przebiegnieciu dmuchanej bramy zorientować się, że to tylko reklama sponsora a do mety jeszcze 500 metrów. Zatrzymalem się i prawie chciałem rozpłakać :P
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 57
Maciek, już Ci to mówiłem,ale napiszę to tu. Dzięki Tobie dobiegłem to w założonym czasie. A dokładnie 1:57:57. Czyli nawet ciut szybciej
Maciek? A może Marcin lub Marek?;) Bo takie imiona nosiły zające 2:00
Tak czy siak, gratulacje za wynik! Mam nadzieję, że większości z Was udało się zrealizować cel, bez względu na to, czy biegliście z którymś z nas, czy nie.
Jeśli ktoś biegł - dajcie znać, feedback dobra rzecz:)

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:52
- Życiówka w maratonie: 3:59:06
Ja biegłem najpierw kawałek za zającem #2, później razem z Marcinem #1, a po Belwederskiej przyspieszyłem i wyszło 1:57:11. Wielkie dzięki, bo prowadzenie było rewelacyjneKrasus pisze:Maciek? A może Marcin lub Marek?;) Bo takie imiona nosiły zające 2:00Tak czy siak, gratulacje za wynik! Mam nadzieję, że większości z Was udało się zrealizować cel, bez względu na to, czy biegliście z którymś z nas, czy nie.

Radość była, a siła i moc się znalazły :uuusmiech:
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 50'31''
Czas brutto to od strzału startera to przebiegnięcia przez Ciebie mety. Brutto zupełnie nic nie znaczy, bo wystartowałeś pewnie z 10 minut po strzale startera. Patrz na czas netto.
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
To ja wiem, tylko w oficjalnej klasyfikacji mam taki sam czas netto i brutto. Nie po to dałem z siebie wszystko by teraz widnieć w tabelach z czasem 2.09 coś tamKrasus pisze:Czas brutto to od strzału startera to przebiegnięcia przez Ciebie mety. Brutto zupełnie nic nie znaczy, bo wystartowałeś pewnie z 10 minut po strzale startera. Patrz na czas netto.

To musi być jakiś błąd.
Z regulaminu:
4. Pisemne protesty dotyczące wyników przyjmowane są do dnia 25 marca 2013 do godz.
18.00 na adres mailowy info@maratonwarszawski.com. Protesty będą rozpatrywane w ciągu
24 godzin, zaś ostateczne i oficjalne wyniki zostaną najpóźniej w dniu 28 marca 2013.
powodzenia!
Z regulaminu:
4. Pisemne protesty dotyczące wyników przyjmowane są do dnia 25 marca 2013 do godz.
18.00 na adres mailowy info@maratonwarszawski.com. Protesty będą rozpatrywane w ciągu
24 godzin, zaś ostateczne i oficjalne wyniki zostaną najpóźniej w dniu 28 marca 2013.
powodzenia!