Może ktoś się orientuje jaki dobrac model, markę o podobnej charakterystyce (bieżnik, drop itp.) tylko nie za 499zł, a na przykład za połowę?
Da się tak ?

tak się nie da, chyba że coś samemu potnieszfilipsz pisze:20mm przód / 15mm tył.
Mam to samo, najlepsze buty w jakich biegałemfilipsz pisze:Też się rozglądam za czymś podobnym. Kilka m-cy temu postawiłem na Columbie Ravenous Lite. Świetny, mój ulubiony but
Kanadie są generalnie chwalone, ale to zupełnie inny but od Trailroca, którego wspominasz. Wyższy, cięższy, sztywniejszy, z większym dropem - krótko mówiąc agresywny trep na ciężki teren.human pisze: Znalazłem jeszcze coś takiego jak adidas kanadia tr3 - biegał ktoś w tym ? Jak się mają do tych, które wymieniliście wcześniej ?
Hej, zdecydowałem się na Fuji Racer - wczoraj zrobiłem w nich pierwszy lekki trening i rzeczywiście trzymają się super, trochę bolały mnie stopy, ale to chyba po niedzielnym maratonie. Ogólnie fajnie trzymają się podłoża (piasek, drobne kamienie, leśne ścieżki). Sprawiają wrażenie mało wytrzymałych na kilometryrockduck pisze:
Asics Fuji Racer zobacz- w outletach są po 230-260 PLN, a buty IMO są godne polecenia, trzymają się super, dość elastyczne, lekko twardawy zapiętek, ale generlanie maja klase