Krzychu M- komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

panucci10
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:40:08
Życiówka w maratonie: 03:15:19
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ale żeś chłopie poleciał :szok: ! I Ty mówiłeś że nie masz predkosci? Prosze Cie :) Forme przygotowałeś nieziemską! Oby tylko warunki dopisały bo zmieniają sie jak nie wiem co! Napisałeś u Michała że bez różnicy dla Ciebie jest 1:35 a 1:45, a jakbyś tak w fatalnych warunkach osiągnął 1:35 to co :)? To na jurajskim po górkach klepiesz 1:30 :)!
Blog
Komentarze
Dzienniczek run-log

5km - 18:28 --> ParkRun - Kraków - 08.03.2014
10km - 40:08 --> Bieg Sylwestrowy - Kraków 31.12.2013
półmaraton - 01:26:20 --> XII Marzanna - Kraków 22.03.2015
maraton - 03:10:04 --> Kraków 19.04.2015
New Balance but biegowy
Krzychu M
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

panucci10 pisze:Ale żeś chłopie poleciał :szok: ! I Ty mówiłeś że nie masz predkosci? Prosze Cie :) Forme przygotowałeś nieziemską! Oby tylko warunki dopisały bo zmieniają sie jak nie wiem co! Napisałeś u Michała że bez różnicy dla Ciebie jest 1:35 a 1:45, a jakbyś tak w fatalnych warunkach osiągnął 1:35 to co :)? To na jurajskim po górkach klepiesz 1:30 :)!
Szkoda,bo dzień przed Jurajskim mam w Lublinie maraton...W czerwcu to się też nie ma co przypalać na wynik,bo jak lampa z nieba pójdzie to też kilka minut ucieknie :wrr:
P.S Właśnie dziś chciałem sprawdzić szybkość.Jest nieźle :oczko: Szkoda,że tak strasznie wiało i że to przed samym startem i musiałem się oszczędzać,bo poleciałbym 7x1 km,ale to poczeka kilka dni :taktak:
Troche mnie dołuje,bo ciągnę ten plan 21 tydzień od 22 października...a może wyjść kiszka.Bardziej myślę o złamaniu 40min i dobrym wyniku na CM.A Marzanne ukończyć w dobrym zdrowiu!Ślisko może być! :wrrwrr: Zima won!
miniozam
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: to dla dziadków :P

Nieprzeczytany post

Ile Ty startów planujesz na ten rok? :spoczko:
( :
Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

ocho, widzę, mocy przybywa :)
Awatar użytkownika
mihumor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:47
Życiówka w maratonie: 2:48:13

Nieprzeczytany post

Między 1,35 a 1,45 to jest 10 minut różnicy - całkiem sporo :hahaha: , 1,35 całkiem dobry czas, ja bym tak nie pisał, że to bez różnicy, nie ma co się tak nastawiać bo to tylko liczby, jak tak będziesz podchodził to jak w czasie biegu dojdziesz do wniosku, że czasu nie zrobisz to odpuścisz? Ja tam biegnę na maksa na ile się da a weryfikacją dla mnie nie jest liczba czy miejsce tylko ja sam, sam będę wiedział czy pobiegłem dobrze czy źle a czas to rzecz względna chociaż wydaje się się bezwzględną. Nie ma co się dodatkowo obciążać, lecimy najlepiej jak potrafimy na dziś, dajemy wszystko a co z tego wyjdzie to się zobaczy. Warunki będę jakie będą i nabiega się co się nabiega - nie mamy na to wpływu i tyle, trzeba być optymistą - będzie dobrze. Pisałem o Żywcu w niedziele - było zimno ale dobrze i czasy ludzie tam ładne robili.
Najszybsza kupa złomu w galaktyce

Blog: viewtopic.php?f=27&t=29814&start=345
Koment: viewtopic.php?f=28&t=29813&start=2880
Krzychu M
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

miniozam pisze:Ile Ty startów planujesz na ten rok? :spoczko:
Myślę,że 8-9 dam radę pogodzić z pracą i życiem rodzinnym :taktak:
mihumor pisze: Warunki będę jakie będą i nabiega się co się nabiega - nie mamy na to wpływu i tyle, trzeba być optymistą - będzie dobrze. Pisałem o Żywcu w niedziele - było zimno ale dobrze i czasy ludzie tam ładne robili.
Minusy aż tak bardzo nie przeszkadzają,gorzej jak będzie lodowisko,bo trzeba uważać,żeby sobie kuku nie zrobić.Lepiej dobiec wolniej a w jednym kawałku :oczko:
P.S Odbierasz pakiet w sobotę?Możemy się spotkać i ewentualnie zobaczyć Błonia,Bulwary.Tylko to ma sens raczej popołudniem...jest nadzieja,że sobotnie słonko trochę stopi,gdyby napadało...tfu,tfu odpukać :bum:
Awatar użytkownika
mihumor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:47
Życiówka w maratonie: 2:48:13

Nieprzeczytany post

Pakiet w sobotę ale jeszcze nie wiem jak organizacyjnie, dzieciaki mam "pochorowane" i na razie trudno coś planować. Córka ma muzyczną ale chyba do południa, nie będę biegał więc chyba kulnę się wtedy autem nad Wisłę i zobaczę jak tam bulwary i wały, pakiet raczej po południu więc zobaczymy co na Błoniach, częściowo to tam będziemy biegać po Focha i po Al.3 go Maja wiec tam będzie czarno. Najgorzej jednak widzę wały i bulwary, jeden pozytyw, że wiatr ma być mały ale to może być złudne bo ma być mróz ale i pełne słońce co może powodować powstawanie wiatru termicznego czyli swego rodzaju przeciągu a trasa leci właśnie po takim przeciągu.
Najszybsza kupa złomu w galaktyce

Blog: viewtopic.php?f=27&t=29814&start=345
Koment: viewtopic.php?f=28&t=29813&start=2880
Krzychu M
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

mihumor pisze:Pakiet w sobotę ale jeszcze nie wiem jak organizacyjnie, dzieciaki mam "pochorowane" i na razie trudno coś planować. Córka ma muzyczną ale chyba do południa, nie będę biegał więc chyba kulnę się wtedy autem nad Wisłę i zobaczę jak tam bulwary i wały, pakiet raczej po południu więc zobaczymy co na Błoniach, częściowo to tam będziemy biegać po Focha i po Al.3 go Maja wiec tam będzie czarno. Najgorzej jednak widzę wały i bulwary, jeden pozytyw, że wiatr ma być mały ale to może być złudne bo ma być mróz ale i pełne słońce co może powodować powstawanie wiatru termicznego czyli swego rodzaju przeciągu a trasa leci właśnie po takim przeciągu.
Wiatr jest jednak wpisany w Bulwarową trasę i z tym się należy liczyć.Decydująca będzie nawierzchnia,bo tu można najwięcej stracić.Jeszcze jak będzie twardo to pół bidy,ale jak się taka papka zrobi,to już żadne obuwie nie pomoże.Chyba każdy z nas patrzy teraz na prognozy :hej: Dzisiaj ostatni trening,tak?Ja zaeksperymentowałem i ostatni co prawda mocny trening zrobiłem wczoraj.Teraz odpowiednia dieta z umiarem,zeby kg nie przybyło i będzie dobrze.W sobotę może rozruch ze 3-4km,ale tylko po to,żeby potem się porządnie porozciągać na "rozgrzanych mięśniach".
panucci10
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

no wiatr bedzie na bank! wydaje mi sie ze najbardziej na nawrocie na bulwarach czyli jak już Wawel oblecimy! A później na tej prostej do mety, czyli tak dwa razy :)
Blog
Komentarze
Dzienniczek run-log

Krzychu M
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

panucci10 pisze:no wiatr bedzie na bank! wydaje mi sie ze najbardziej na nawrocie na bulwarach czyli jak już Wawel oblecimy! A później na tej prostej do mety, czyli tak dwa razy :)
Zapowiadają wschodni,więc na odwrót!Zobaczymy czy się sprawdzi.Lepiej pierwszą część pod wiatr i końcówkę z windem :hej:
Mnie tylko nawierzchnia interesuje.Jak będzie lodowisko to w tłumie za bezpiecznie nie będzie :sss:A życiówkę trza będzie przełożyć na później.
Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

1:28 to Ty polecisz nawet po lodowisku :)
się narobiłeś, teraz tylko niecałe półtora godziny i piwko będzie smakować., oj będzie :)
Krzychu M
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

cichy70 pisze:1:28 to Ty polecisz nawet po lodowisku :)
się narobiłeś, teraz tylko niecałe półtora godziny i piwko będzie smakować., oj będzie :)
Już się tego piwka doczekać nie mogę :spoczko: Obym na nie zasłużył.
panucci10
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Krzychu M pisze:
cichy70 pisze:1:28 to Ty polecisz nawet po lodowisku :)
Już się tego piwka doczekać nie mogę :spoczko: Obym na nie zasłużył.
zasłużysz, zasłużysz! widziałem dzisiaj w Twoich oczach zwycięzcę i straszny głód biegania :)! To bardzo dobrze rokuje! Pewnikiem bedzie lepszy wynik niż zakładałeś 21 tygodni temu :)! POWODZENIA!
ps. jaką rozgrzewke jutro robisz?
Blog
Komentarze
Dzienniczek run-log

Darekbe022
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Krzychu co by jutro była moc i nogi podawały jak należy !
Walcz do końca i tak dzielnie jak trenowałeś do tej pory. Oj czuje że będzie piękny wynik :taktak: :taktak:
miniozam
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: to dla dziadków :P

Nieprzeczytany post

Darekbe022 pisze:Krzychu co by jutro była moc i nogi podawały jak należy !
Walcz do końca i tak dzielnie jak trenowałeś do tej pory. Oj czuje że będzie piękny wynik :taktak: :taktak:
Podbijam! Krzychu czekamy na obszerną relację :D Bd trzymał kciuki :D Liczę na 1:29:xx.
( :
ODPOWIEDZ