A tak przy temacie, to co z nowym zestawem od Pani Marioli? Luty się kończy, marzec zaczyna, a w temacie cisza...
a sezon startowy za pasem! Dlatego moim ulubionym kolorem jest czerwień. Żółci strasznie się opierdzielają i jeszcze ten ich chiński nowy rok który świętują cały tydzień, to jakaś masakra.Yurek3 pisze:Z tego co wiem to są w drodze do PL z tym ,że to trwa.
Pozdrawiam
jak narazie zamowilem zen-szen (koreanski) firmy Olimp. Poza tym znalazlem kilka ciekawych produktow w sklepach bio. Najczesciej zen-szen jest tu polaczony z imbirem, guarana lub mleczkiem pszczelim (gelee royale).maciejkemp pisze:Każda osoba która poleci na tym forum jakiś produkt, zdaję się łamać regulamin forum. A w poprzednich postach widziałem już parę poleconych produktów i jakoś nikt się nie przyczepił.
Sportowcy szukają dobrej suplementacji, kilka postów wyżej kolega szukał czegoś z żeń-szeniem syberyjskim. Jako biegacz i kolarz widzę po sobie i po moich znajomych dobre efekty stosowania tych preparatów i chciałem podzielić się czymś dobrym z resztą biegających forumowiczów. Tym bardziej, że suplementacja to dosyć "grzązki teren", a mnie udało się odnaleźć "perłę w morzu gówna". Pozdr
Napisałem kilka słów o tym zestawie i działaniu poszczególnych ziół.Yurek3 pisze:Zestaw adaptogenny jest już dostępny
Cordyceps sinensis CS4 mycelium 200:1 extract
Astragalus Astragaloside IV 10%
Siberian Ginseng 0,8% Eleutherosides
Holy Basil 10% ursolic acid
Pozdrawiam
Dobra wiadomość Svolken. Zestaw Adaptogenny-Ziołowy EPO Booster Krwi jest już dostępnySvolken pisze:Jak tam nowy zestaw? Tworzy się?