Sylw3g pisze:<chrząknięcie>
Martyna_K - komentarze
Moderator: infernal
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
<chrząknięcie2>
Czy ktoś się tutaj przypadkiem nie wybierał na przełaje?
Czy ktoś się tutaj przypadkiem nie wybierał na przełaje?
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Czego od niej wymagacie? Za oknem taka pogoda, że osobiście się boję o jej achillesy i wszystkie stare przeciążenia. Jak wróci bez jąknięcia na swój organizm i będzie zadowolona, a nie, "Zadowolona na pokaz" to będzie git
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
Łatwiej przychodzi mi czekać na nowy odcinek mody na sukces niż na martynowy wpis
<smuteczek>
<smuteczek>
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
Próbujemy ją zmobilizować...bo obiecała....a My tesknimy.....Gife pisze:Czego od niej wymagacie? Za oknem taka pogoda, że osobiście się boję o jej achillesy i wszystkie stare przeciążenia. Jak wróci bez jąknięcia na swój organizm i będzie zadowolona, a nie, "Zadowolona na pokaz" to będzie git
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
Co tak mało Widać, że nie wybiję ani Tobie, ani Twojemu Trenerio tych przebiegów, więc nie będę tego poruszać, moje zdanie znasz Zdrowia.Przeciętny kilometraż tygodniowy około 130km.
Martyna, ale ode mnie taka mała rada. Jak już robisz tego typu ilości, to musisz bardzo rzetelnie pracować nad korpusem (plecy i brzuch). Po takich obciążeniach Twoja sylwetka, i co za tym idzie technika będzie się strasznie upadlać. Nie wiem jak biegasz, ale często widzę ciężko trenujące osoby, które biegając są strasznie zgarbione, spięte, absolutnie nieruchliwe podczas biegu, przez co biegają strasznie siłowo i wiele na tym tracą. Mi się wydaje, że to wina zbyt dużych obciążeń biegowych i brak pracy nad wzmacnianiem innych partii ciała, no i takie patologie muszą w późniejszym czasie negatywnie wpłynąć na bieganie, czy chociażby zdrowie.
Ja nie wiem, może to ja się po prostu opierdalam Dla mnie ten trening mógłby być rozbity na 2 jednostki12km cross plus 20 podbiegów x 200m.
No i fajnie, że wróciłaś, będę mieć więcej do czytania Postaram się hamować z krytyką
- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Rubin, czuj się wyściskana i Ty
Sylw3g, Słońce Ty moje i Epicentrum Krytyki Po każdym treningu,dwa razy dziennie lecę z siłownią i sprawnością.Nie inaczej. I muszę przyznać tutaj uczciwie,że progres,jaki u siebie zauważyłam..zawdzięczam właśnie ćwiczeniom ogólnorozwojowym. Hantle,piłka lekarska,obwody,sztanga...Oto moi najwierniejsi przyjaciele
A żeby była jasność, podbiegi włączone są w te 12 km.
Sylw3g, Słońce Ty moje i Epicentrum Krytyki Po każdym treningu,dwa razy dziennie lecę z siłownią i sprawnością.Nie inaczej. I muszę przyznać tutaj uczciwie,że progres,jaki u siebie zauważyłam..zawdzięczam właśnie ćwiczeniom ogólnorozwojowym. Hantle,piłka lekarska,obwody,sztanga...Oto moi najwierniejsi przyjaciele
A żeby była jasność, podbiegi włączone są w te 12 km.
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
A kiedy odpoczywasz
uff :DA żeby była jasność, podbiegi włączone są w te 12 km.
Ostatnio zmieniony 22 mar 2013, 15:34 przez Sylw3g, łącznie zmieniany 1 raz.
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Hej, Martynka Łelkombek
I tak w ogóle to zazdroszczę, że masz tyle czasu, który możesz poświęcić na trening
I tak w ogóle to zazdroszczę, że masz tyle czasu, który możesz poświęcić na trening
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
Nooo.....przerażają mnie Twoje treningi ale najważniejsze ze Tobie jest z tym dobrze...i ze wróciłaś do nas
- Zaprawiony W Bojach
No! Nareszcie coś się dzieje
Popisy Ani
Wasze pole do popisu
Endomondo
"The miracle isn't that I finished. The miracle is that I had the courage to start."
-John Bingham
Wasze pole do popisu
Endomondo
"The miracle isn't that I finished. The miracle is that I had the courage to start."
-John Bingham
- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
Kachita, gdybym wiedziała,że czeka mnie takie miłe powitanie,to wróciłabym już wcześniej
Sylw3g-nie odpoczywam wcale. Odpoczynek jest dla mięczaków..
Mar_jas,przerażać to mogą treningi kolegów z Kenii,które opisywał ostatnio Adam...W porównaniu do tego moje bieganie to głaskanie kotka..
Arriba-nie będzie się nic działo,postanowiłam się ustatkować i nie skakać już z trailu na asfalt,ze stadionu na trail... Wychodzi mi od 3 miesięcy,oby tak dalej...Koniec brazylijskiego żura-żura,jak to ktoś z Was zgrabnie ujął...
Sylw3g-nie odpoczywam wcale. Odpoczynek jest dla mięczaków..
Mar_jas,przerażać to mogą treningi kolegów z Kenii,które opisywał ostatnio Adam...W porównaniu do tego moje bieganie to głaskanie kotka..
Arriba-nie będzie się nic działo,postanowiłam się ustatkować i nie skakać już z trailu na asfalt,ze stadionu na trail... Wychodzi mi od 3 miesięcy,oby tak dalej...Koniec brazylijskiego żura-żura,jak to ktoś z Was zgrabnie ujął...
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
Witaj!
Masz jakies konkretne cele? Jakis maraton, konkretne czasy? 130km tygodniowo droga samo nie chodzi. Przynajmniej dla amatora.
Pozdro!
Masz jakies konkretne cele? Jakis maraton, konkretne czasy? 130km tygodniowo droga samo nie chodzi. Przynajmniej dla amatora.
Pozdro!
-
- Zaprawiony W Bojach
TO ZAJEB...ANIA JEDEN KROK!!!:) martyna tez kiedyś myslem ze duzo znaczy dobrze teraz trenuje mało i efekty mam duzo lepsze a i czasu na wszystko wiecej zauważ jednocześnie ze nasi czołowi maratonczycy zaczęli trzaskac konkretne wyniki gdy zmienili obciążenia z Zajezdni na przebiegi duzo mniejsze
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
MuszaBycTrocheSzybsiMuszaMiecUmiejetnosciIWole
AleWolaMusiBycMocniejszaNizUmiejetnosci
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
MuszaBycTrocheSzybsiMuszaMiecUmiejetnosciIWole
AleWolaMusiBycMocniejszaNizUmiejetnosci