phi, co to za znęcanie, jak nie było się nad kim znęcać, trzeba było być i dumnie stawiać odpór !!!Aniad1312 pisze:Jakbyś nie zauważył...to zauważam, że znęcanie nastąpiło po moim powrociecichy70 pisze:ja nie miałem gdzie uciec![]()

Moderator: infernal
phi, co to za znęcanie, jak nie było się nad kim znęcać, trzeba było być i dumnie stawiać odpór !!!Aniad1312 pisze:Jakbyś nie zauważył...to zauważam, że znęcanie nastąpiło po moim powrociecichy70 pisze:ja nie miałem gdzie uciec![]()
ach, tak czułem, że ostatnie słowo musi należeć do Ciebie.... tzn tak Ci się wydaje ....Aniad1312 pisze:phi, jak będę chciała..cichy70 pisze:phi, co to za znęcanie, jak nie było się nad kim znęcać, trzeba było być i dumnie stawiać odpór !!!
nie tylko toNawet Mimik wsunął 2 kawałki![]()
a pisałaś u mnie żebyśmy nie szli tą drogą, i co?Oczywiście, jak zwykle źle wyliczyłam czas na dojście do auta po ciuchy na przebranie i gnałam jak szalona na ostatnią chwilę. W tej kwestii to się chyba już nie zmienię...![]()
no nie jest źle! jest bardzo dobrze! Super wynik nabiegałaś! Jest moc, oj jestTak szczerze, to miałam nadzieję coby zmieścić się między 48 a 49 minut, ale jak na pierwszy bieg w sezonie, a do tego pierwszy w całości przebiegnięty poniżej 5/km i bez zatrzymywania się - nie jest źle