Nie możesz się po prostu zapisać? Wg informacji na oficjalnej stronie, limitu miejsc jeszcze nie wyczerpano.sylwiaaka pisze:Chętnie odkupię numer startowy. Jeśli ktoś zapisał się, ale jednak nie wystartuje proszę o kontakt: sylwia.krzyzanska@wp.pl
VI POZnań Półmaraton
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
Ta informacja jest już nieaktualna. Najnowsza brzmi następująco:Platini76 pisze:Nie możesz się po prostu zapisać? Wg informacji na oficjalnej stronie, limitu miejsc jeszcze nie wyczerpano.sylwiaaka pisze:Chętnie odkupię numer startowy. Jeśli ktoś zapisał się, ale jednak nie wystartuje proszę o kontakt: sylwia.krzyzanska@wp.pl
Osiągnięty został dopuszczalny limit zawodników. Możliwość zgłaszania do Poznań Półmaraton została zablokowana. Zapraszamy w przyszłym roku!
-
- Zaprawiony W Bojach
Fakt, nie doczytałem. Pozostaje rynek wtórny. Na szczęście organizator nie robi problemów z przepisaniem numeru na inną osobę, przerabiałem to w zeszłym roku.
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
Ja przepisywałem w tym roku i to mailowo - wszystko zajęło niecałą godzinę.Platini76 pisze:Fakt, nie doczytałem. Pozostaje rynek wtórny. Na szczęście organizator nie robi problemów z przepisaniem numeru na inną osobę, przerabiałem to w zeszłym roku.
-
- Dyskutant
Witajcie,
mój pierwszy post i od razu dramat:
z uwagi na kontuzję zmuszony byłem podjąć decyzję o odstąpieniu numeru startowego.
Jeżeli ktoś jest zainteresowany, proszę o PM.
Pozdrawiam,
mefiu
mój pierwszy post i od razu dramat:
z uwagi na kontuzję zmuszony byłem podjąć decyzję o odstąpieniu numeru startowego.
Jeżeli ktoś jest zainteresowany, proszę o PM.
Pozdrawiam,
mefiu
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 1:05:58
Witam wszystkich,
jestem debiutantem, zarówno w biegu masowym (biegam od pół roku, a od stycznia trenuję do maratonu), jak i tu na forum (właśnie dziś się zarejestrowałem) i mam kilka pytań nowicjusza dot. półmaratonu w Poznaniu, na które odpowiedzi nie mogę znaleźć na stronie organizatora w związku z tym liczę na Waszą pomoc i doświadczenie:
1. czy podczas biegu można słuchać muzyki (mieć słuchawki na uszach)? Czytałem, że na niektórych imprezach biegowych jest to zabronione i grozi dyskwalifikacją.
2. w jakiej formie podczas biegu podawane są napoje (np. izotonik) - małe kubki czy np. butelki 0,5 litra?
3. czy organizator zapewnia piękną wiosenną pogodę, bo mam już dość biegania w mrozie i śniegu?
Pozdrawiam,
Soltixus
jestem debiutantem, zarówno w biegu masowym (biegam od pół roku, a od stycznia trenuję do maratonu), jak i tu na forum (właśnie dziś się zarejestrowałem) i mam kilka pytań nowicjusza dot. półmaratonu w Poznaniu, na które odpowiedzi nie mogę znaleźć na stronie organizatora w związku z tym liczę na Waszą pomoc i doświadczenie:
1. czy podczas biegu można słuchać muzyki (mieć słuchawki na uszach)? Czytałem, że na niektórych imprezach biegowych jest to zabronione i grozi dyskwalifikacją.
2. w jakiej formie podczas biegu podawane są napoje (np. izotonik) - małe kubki czy np. butelki 0,5 litra?
3. czy organizator zapewnia piękną wiosenną pogodę, bo mam już dość biegania w mrozie i śniegu?

Pozdrawiam,
Soltixus
-
- Zaprawiony W Bojach
1. MożnaSoltixus pisze:Witam wszystkich,
3. czy organizator zapewnia piękną wiosenną pogodę, bo mam już dość biegania w mrozie i śniegu?![]()
Pozdrawiam,
Soltixus
2. Kubki
3. Tydzień przed startem podaje dokładną temperature i wilgotność powietrza w dniu startu. Nie ma wpływu tylko na fazy księżyca.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 46:21
Tak sobie własnie czytałem o tej pieknej imprezie, w pięknym mieście... ale ten termin.... Kolega namówił mnie już na Półmaraton w Pabianicach a odbywa się też 7 kwietnia i już sie zapisałem... Także może za rok, trzeba spróbować.
5km - 21:43(mcz) w II Biegu Aleksandrowskim, Aleksandrów Łódzki, 15.08.2014r., 22:16 LCJ Run, Łódż, 17.05.2014r.
10km - 46:00 II Bieg Aleksandrowski,15.08.14r.
półmaraton -1:49:30, BMW Półmaraton Praski,31.08.2014r.
10km - 46:00 II Bieg Aleksandrowski,15.08.14r.
półmaraton -1:49:30, BMW Półmaraton Praski,31.08.2014r.
-
- Wyga
- Życiówka w maratonie: 4:00:08
Można, tylko po co? W biegach masowych, szczególnie w tak dużych jak ten, dzieje się tyle ciekawych rzeczy, że szkoda to wszystko tracić i "wyłączać się" przez słuchawki w uszach. Oprawa na starcie, doping kibiców, krótkie rozmowy z innymi biegaczami, teksty przypadkowych przechodniów i wściekłych kierowcówSoltixus pisze: czy podczas biegu można słuchać muzyki (mieć słuchawki na uszach)? Czytałem, że na niektórych imprezach biegowych jest to zabronione i grozi dyskwalifikacją.

- Gazel
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 40min
- Życiówka w maratonie: 3:43
Cześć!
Poszukuję pakietu startowego na połówkę w Poznaniu.
Jeżeli jest jakiś na sprzedaż proszę o informację na e-mail.
k.kammer@fillco.pl
Dziękuję z góry!
Poszukuję pakietu startowego na połówkę w Poznaniu.
Jeżeli jest jakiś na sprzedaż proszę o informację na e-mail.
k.kammer@fillco.pl
Dziękuję z góry!
-
- Wyga
ja ten problem rozwiązałem w prosty sposób - w moich "dokanałówkach" uciąłem przy rozgałęzieniu lewą słuchawkęmarcin1404 pisze:Soltixus pisze: Można, tylko po co? W biegach masowych, szczególnie w tak dużych jak ten, dzieje się tyle ciekawych rzeczy, że szkoda to wszystko tracić i "wyłączać się" przez słuchawki w uszach. Oprawa na starcie, doping kibiców, krótkie rozmowy z innymi biegaczami, teksty przypadkowych przechodniów i wściekłych kierowcówTo wszystko wszystko właśnie składa się na niesamowitą atmosferę dużych biegów i szkoda pozbawiać się tych przeżyć na własne życzenie. Jeśli jesteś debiutantem, to nie spinaj się na jakiś tam wynik, tylko po prosu ciesz się udziałem w biegu

-
- Rozgrzewający Się
Jestem zainteresowany odsprzedaniem pakietu startowego Halfmarathon POZnan 2013.
pawel.poszeluzny@hotmail.com
pawel.poszeluzny@hotmail.com