nie jestem doświadczonaacer pisze:Monika biegałaś w sobotę interwały - odcinki po 8 min., ja teraz jestem na etapie Danielsa i co rzuciło mi się na początku to on radzi aby interwały biegać max. do 5 minut.
Jeszcze nie doszedłem do szczegółów ale może bardziej doświadczeni coś w tym temacie się wypowiedzą.
rubin - komentarze
Moderator: infernal
- rubin
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach

telefon, ważna sprawa, a TAKI TELEFON, to ważny, że hoho i fiu fiu

komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
-
szczupłe_kości
- Wyga

- Życiówka na 10k: 00:36:33
- Życiówka w maratonie: 02:57:47
Nieważne że rozgrzewka była tak długa ,ważne że jednak była
U mnie dzisiaj zabrakło tego elementu i normalnie w czasie biegu bolały mnie nogi w okolicach pachwin i od dziś jestem zwolennikiem hasła "rozgrzewka jest najważniejsza "
U mnie dzisiaj zabrakło tego elementu i normalnie w czasie biegu bolały mnie nogi w okolicach pachwin i od dziś jestem zwolennikiem hasła "rozgrzewka jest najważniejsza "
- rubin
- Zaprawiony W Bojach

żebyś wiedział jak ważnycichy70 pisze:telefon, ważna sprawa, a TAKI TELEFON, to ważny, że hoho i fiu fiu![]()
![]()
Piotr - rozgrzewka i rozciąganie to mus; zawsze a zwłaszcza odkąd miałam problem z kolanem; nasze roczniki już tak mają, że regeneracja trwa o wiele dłużej, więc nie warto zaniedbywać prewencji
-
Rafał 66
- Stary Wyga

- Życiówka na 10k: 42:33
- Życiówka w maratonie: 3:19:33
rubin pisze: telefon to zawsze jakaś wymówka żeby przerwę zrobići oddechu złapać
![]()
Co innego wczoraj - oddech łapałem, jak pies za mną nie nadążał i musiałem kilkadziesiąt sekund na gościa poczekać
- RobertoB23
- Rozgrzewający Się

Witam i pozdrawiam koleżankę z miasta świętej wieży
Przeczytałem cały temat i jestem pełen podziwu widząc postępy i profesjonalne podejście do treningu.
Ps.Mieszkam na Michałowskiego więc pewnie kiedyś na promenadzie albo w lasku Aniołowskim "wpadniemy" na siebie
Przeczytałem cały temat i jestem pełen podziwu widząc postępy i profesjonalne podejście do treningu.
Ps.Mieszkam na Michałowskiego więc pewnie kiedyś na promenadzie albo w lasku Aniołowskim "wpadniemy" na siebie
- rubin
- Zaprawiony W Bojach

witam sąsiadaRobertoB23 pisze:Witam i pozdrawiam koleżankę z miasta świętej wieży...
...
co do podejścia do treningu ... staram się korzystać z mądrości kolegów /tu pozdrawiam
Rafał
- RobertoB23
- Rozgrzewający Się

Ja biegam typowo rekreacyjnie, dla przyjemności i nie stosuję planów, interwałów itp.
(chyba że można uznać 2h grania w piłkę tygodniowo za trening interwałowy
)
Staram się jedynie 3x w tygodniu pobiegać choć ostatnio przegrywam z zimą, ale jak tylko nadejdzie wiosna to ruszam pełną parą.
(chyba że można uznać 2h grania w piłkę tygodniowo za trening interwałowy
Staram się jedynie 3x w tygodniu pobiegać choć ostatnio przegrywam z zimą, ale jak tylko nadejdzie wiosna to ruszam pełną parą.
-
Rafał 66
- Stary Wyga

- Życiówka na 10k: 42:33
- Życiówka w maratonie: 3:19:33
Monika, biegam czasami z tym gościem 
Jako, że nie lubię (on też) biegać, gdy jest do mnie przypięty, biorę go tylko w "pewne" miejsca (czyt:bez innych dużych psów, saren, bez samochodów).
Jako, że nie lubię (on też) biegać, gdy jest do mnie przypięty, biorę go tylko w "pewne" miejsca (czyt:bez innych dużych psów, saren, bez samochodów).
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
szczupłe_kości
- Wyga

- Życiówka na 10k: 00:36:33
- Życiówka w maratonie: 02:57:47
Rafał ,całkiem zgrabny ten Twój czworonogi towarzysz ,mój kolega też nie umie biegać na smyczy a że biegamy po odludnych terenach to nie ma problemów ,sarnami się nie interesuje ,czasami pogoni za jakimś zającem ale szybko wraca .
Moniko jak tam dzisiejsze bieganie dookoła Jasnej Góry
Moniko jak tam dzisiejsze bieganie dookoła Jasnej Góry
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach

szatan nie dziewczyna, 16 kilosów

komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- rubin
- Zaprawiony W Bojach

no ale na szczycie podbiegów już jak ryba z wody wyjęta byłam; muszę coś z tym zrobić; po pierwsze z anemią zawalczyć, po drugie - chyba dłuższe spokojne, ale naprawdę spokojne biegi;
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach