Grzesiek - vox populi
Moderator: infernal
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 49:18
- Życiówka w maratonie: brak
A połówka aktualna, mam nadzieję, że aż tak w te parę dni nie spadłem z formy...
- sosik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:37:49
- Życiówka w maratonie: 2:58:50
grim80 pisze:Dzisiaj - po prostu wyjść i nie odpuścić
Na godzinę, zrobić z 9km.
No excuses, w końcu!
I bardzo słusznie. Trzymam kciuki.
Zwierzęcy instynkt, oczy jak krew, Wilk, co ujawnia w nocy swój zew,
Gdy księżyc na niebie, unosi mnie dźwięk, W biegu przed siebie wolny jak tlen!
Blog -> Komentarze -> Garmin
maraton - 2:58:50, półmaraton - 1:24:16, 10 km - 37:49, 5 km - 18:43
Gdy księżyc na niebie, unosi mnie dźwięk, W biegu przed siebie wolny jak tlen!
Blog -> Komentarze -> Garmin
maraton - 2:58:50, półmaraton - 1:24:16, 10 km - 37:49, 5 km - 18:43
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 57
- P@weł
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Grzechu, jak zobaczyłem dziś ten biały bajzel za oknem - dziś napadało z 15cm jak nic, to miałem ochotę puścić pawia..
. Cała radość zeszłotygodniowa poszła w kanał..Ale to tylko mobilizuje, jak motto mojego bloga..Zdechłe ryby płyną z prądem, my nie, Grześ
Mam to wielkie szczęście, że mam zapaleńców obok siebie, to daje moc, ale i samemu nie miałbym teraz obiekcji potruchtać...Ja nie mam problemu z motywacją, ja mam odruch wymiotny tylko, gdy widzę zimę...Chciałbym wreszcie utonąć w słońcu i kolorach, a nie rozmywać się w tym czarno-białym krajobrazie...Ja na trening nie wychodzę z domu, ja muszę odśnieżyć wjazd do garażu, wyprowadzić auto, pojechać 20' w jedną, 20' w drugą, podejść/podbiec z parkingu i dopiero mogę szaleć...
Nie możesz zaprzepaścić tego, co już osiągnąłeś, to trochę jak ze śmiercią, gdy za 5 minut przyjdzie ocalenie w postaci wiosny
...Wyobrażasz sobie te wiosenno-letnie zachody słońca gdzieś w terenie, ciepełko, zapachy i cykady??..Szkoda to stracić 

Nie możesz zaprzepaścić tego, co już osiągnąłeś, to trochę jak ze śmiercią, gdy za 5 minut przyjdzie ocalenie w postaci wiosny

P@weł...
Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte
Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte
Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
I to jest motywator! 
Fakt, za nic nie chciałbym przegapić takich poranków jak ten w środę... To ostatni podryg zimy, miejmy nadzieję... Dziś natomiast - trening musi być, nie widzę już innej opcji

Fakt, za nic nie chciałbym przegapić takich poranków jak ten w środę... To ostatni podryg zimy, miejmy nadzieję... Dziś natomiast - trening musi być, nie widzę już innej opcji

-
- Zaprawiony W Bojach
No, tego to ja się po koledze nie spodziewałem! Byłem pewny, że Ci internet wysiadł. I, że wpadniesz któregoś dnia na forum i uzupełnisz zaległe wpisy biegowe.
W moim przypadku, jak mi się nie chce to nie biegam. W całej mojej, krótkiej "karierze" biegowej, zdarzyło się tak maksymalnie 3 razy. Na drugi dzień, nie myślałem o niczym innym tylko o tym, żeby pobiec. Cóż, motywator sam zamieściłeś na swoim blogu, zdjęcia sprzed ery biegowej jeszcze świeże....
Gdy nie chce Ci się biegać, pomyśl o tych wszystkich, którzy leczą kontuzje. Oni oddali by dużo by choć troszkę potruchtać.
Mam nadzieję, że to przejściowe, bo czeka Cię sezon pełen satysfakcji, ale jak napisał mihumor krew, pot i łzy. Ja dodam jeszcze:wiara, siła, męstwo to nasze zwycięstwo!
W moim przypadku, jak mi się nie chce to nie biegam. W całej mojej, krótkiej "karierze" biegowej, zdarzyło się tak maksymalnie 3 razy. Na drugi dzień, nie myślałem o niczym innym tylko o tym, żeby pobiec. Cóż, motywator sam zamieściłeś na swoim blogu, zdjęcia sprzed ery biegowej jeszcze świeże....
Gdy nie chce Ci się biegać, pomyśl o tych wszystkich, którzy leczą kontuzje. Oni oddali by dużo by choć troszkę potruchtać.
Mam nadzieję, że to przejściowe, bo czeka Cię sezon pełen satysfakcji, ale jak napisał mihumor krew, pot i łzy. Ja dodam jeszcze:wiara, siła, męstwo to nasze zwycięstwo!
Ostatnio zmieniony 11 mar 2013, 14:56 przez kapolo, łącznie zmieniany 1 raz.
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
Żelazny punkt mojej biegowej playlistykapolo pisze:Ja dodam jeszcze:wiara, siła, męstwo to nasze zwycięstwo!

Na koncercie jeszcze lepiej brzmi, niż na płycie, moim skromnym zdaniem!
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:40:08
- Życiówka w maratonie: 03:15:19
- Kontakt:
No chłopie! To żeś poleciał po bandzie z tym zniechęceniem do biegania!!! Mało tego jeszcze takie głupoty Ci przyszły do głowy w dzięń mężczyzny?! Weź się w garść i do roboty, bo samo 1:50 na marzannie się nie złamie
!!! A kopa dostaniesz 24 marca od każdego z nas z osobna co startują na marzannie za sam pomysł z niebieganiem
! No to tyle od wujka Wojtka 

Blog
Komentarze
Dzienniczek run-log
5km - 18:28 --> ParkRun - Kraków - 08.03.2014
10km - 40:08 --> Bieg Sylwestrowy - Kraków 31.12.2013
półmaraton - 01:26:20 --> XII Marzanna - Kraków 22.03.2015
maraton - 03:10:04 --> Kraków 19.04.2015
Komentarze
Dzienniczek run-log
5km - 18:28 --> ParkRun - Kraków - 08.03.2014
10km - 40:08 --> Bieg Sylwestrowy - Kraków 31.12.2013
półmaraton - 01:26:20 --> XII Marzanna - Kraków 22.03.2015
maraton - 03:10:04 --> Kraków 19.04.2015
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
Wojtek, głupoty to mi wcześniej przyszły do głowy 
W dzień faceta, choć w końcu nie pobiegłem, to postanowiłem sobie, że to ostatni dzień laby... ale i tak potrzebowałem od Was wszystkich motywacji, nie zaszkodzi

W dzień faceta, choć w końcu nie pobiegłem, to postanowiłem sobie, że to ostatni dzień laby... ale i tak potrzebowałem od Was wszystkich motywacji, nie zaszkodzi

- concordia
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1h 3min
Pocieszę Cię, że mi się nie chce chyba bardziej niż Tobie, a jak wyglądam za okno to mam myśli absurdalne i całkowicie nielogiczne. Wiosenna depresja jak nic
Spinamy pośladki i do dzieła

Spinamy pośladki i do dzieła

-
- Zaprawiony W Bojach
Dla mnie dość motywujący jest fakt, że jeśli inni mogą to czemu ja bym nie miał dać rady wyjść i pobiegać
lub polecam posłuchać którąś z piosenek Myslovitz, przynajmniej dla mnie ich piosenki są dość wartościowe.
btw. Powodzenia w połówce

btw. Powodzenia w połówce

- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Każdemu się czasem nie chce. Jeden dzień sobie można raz na jakiś czas odpuścić, dla zdrowia psychicznego
Pogoda nie zachęca, ale jak się tyle biegało w śniegu po kolana, mrozie, to jeszcze te kilka dni w zimnie wytrzyma, no proszę... Gdzieś czytałam, że nie należy robić zbyt długich przerw, bo można zauważyć, że bez biegania też jest fajnie - sęk w tym, że wtedy kilogramów przybywa
Dlatego lajkry na dupę i lecisz!

[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- concordia
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1h 3min
Widzę, że posłuchałeś kachity, leginsy poszły w ruch i w długą
Super Grześ

Super Grześ

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 40:28
- Życiówka w maratonie: 03:24:00
Dawaj to dupsko bliżej to zobaczysz jak ci zasadzę kopniaka
Nie ma, że się nie chce na dwa tygodnie przed. Żebyś wiedział, jak mi się nie chce, zwłaszcza jak się robi treningi, które po prostu bolą. Ale satysfakcja po...... bezcenna

Nie ma, że się nie chce na dwa tygodnie przed. Żebyś wiedział, jak mi się nie chce, zwłaszcza jak się robi treningi, które po prostu bolą. Ale satysfakcja po...... bezcenna

10km: 40:08, 08.03.2015 8 Bieg Kazików (bez atestu)
połówka: 1:30:01, 24.10.2015 2 PZU Cracovia Półmaraton
cały: 3:16:25, 26.04.2015 Orlen Warsaw Marathon
KOMENTARZE
- krejpek
- Wyga
To widzę szybszy byłeś niż ja. Mi wyjście z dołka zajęło... tydzień
To chyba ten pomruk wiosny tak działał.
Grunt, że przeszło! 24 marca topimy razem Marzannę i nie ma, że nie!

Grunt, że przeszło! 24 marca topimy razem Marzannę i nie ma, że nie!
5 km - 21:00 (1. Bieg Wielkich Serc Kraków, 13.01.2013 r.)
Półmaraton - 1:36:39 (X Półmaraton Marzanny, 24.03.2013 r.)
Maraton - 3:51:08 (XII Cracovia Maraton, 28.04.2013 r.)
Półmaraton - 1:36:39 (X Półmaraton Marzanny, 24.03.2013 r.)
Maraton - 3:51:08 (XII Cracovia Maraton, 28.04.2013 r.)