WARSZAWA - Stadion RKS SKRA, Wawelska 5, sobota 9:30
- beata
- Ekspert/Trener
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
No tak, i nawet fajnie było .PrzemOkon pisze:No i pobiegaliśmy, mimo drobnych objawów niechciejstwa
Dzięki wszystkim za wspólny trening!
Zima zima, ale my biegamy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- beata
- Ekspert/Trener
Trochę późno zapytałeś, ale odpowiadam, także uprzedzając podobne pytania w przyszłości - w każdą sobotę na Skrze o 9.30 odbywa się trening. Zapraszamy !qjba pisze:czy w sobotę 23.02 na stadionie Skry odbędzie się trening?
-
- Rozgrzewający Się
hej,
Dotarłam tu po raz pierwszy ale inicjatywa bardzo mi się podoba i chętnie bym dołączyła, nie wiem tylko czy podołam bo widzę, że większość tu już długo trenuje a ze mnie biegacz baardzo amatorski. Maksymalnie przebiegnę jakieś 8-9km ale wolnym tempem. Czy jest u Was jakaś grupa pod którą mogłabym się podłączyć?
Z góry dzięki za odpowiedź
Pozdrawiam
Dotarłam tu po raz pierwszy ale inicjatywa bardzo mi się podoba i chętnie bym dołączyła, nie wiem tylko czy podołam bo widzę, że większość tu już długo trenuje a ze mnie biegacz baardzo amatorski. Maksymalnie przebiegnę jakieś 8-9km ale wolnym tempem. Czy jest u Was jakaś grupa pod którą mogłabym się podłączyć?
Z góry dzięki za odpowiedź
Pozdrawiam
- beata
- Ekspert/Trener
8-9km? To naprawdę dużo !KasiaS pisze:Maksymalnie przebiegnę jakieś 8-9km ale wolnym tempem.
Na treningach biegamy mniej, ale za to sporo ćwiczymy, rozciągamy się, a czasami robimy jakiś bardziej specjalistyczny trening, ale dostosowany do możliwości każdego uczestnika. Zatem na pewno dasz radę, bo przychodzą osoby zarówno dobrze biegające, jak i stawiające swoje pierwsze biegowe kroki. W razie potrzeby dzielimy się na kilka grup, zależnie od poziomu i życzenia uczestników.
Jesteśmy dla Was !
Zapraszamy zatem serdecznie w każdą sobotę !
- Anja.
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1'02'46
Kasia, dajesz
Na stadionie biegają zaawansowani i niezaawansowani (np ja), i najfajniesze jest to, ze jaka bym nie była wolna, i tak mi nikt nie odbiegnie na więcej niż 400 m
Na stadionie biegają zaawansowani i niezaawansowani (np ja), i najfajniesze jest to, ze jaka bym nie była wolna, i tak mi nikt nie odbiegnie na więcej niż 400 m
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 48:09
Będą płotki ?
- beata
- Ekspert/Trener
Na pierwszy wiosennym śniegu w tym roku odbędą się pierwsze oficjalne zajęcia w tegorocznej edycji BbL .PrzemOkon pisze:Biegamy jutro? Na pierwszym wiosennym śniegu w tym roku??
Zatem zapraszamy wszystkich nie bojących się zimy o 9.30 na Skrę !
A tych, którzy nie mogą spać, zapraszamy godzinę wcześniej, o 8.30, na stadion Agrykoli .
Do zobaczenia !