ZACZYNAM ....z niczym;)
Moderator: beata
- szelma
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
@franklina - nie, Sinupret jest bez recepty. To jakieś ziołowe jest ogólnie. Nie żebym twierdziła, że to lek na całe zło - za pierwszym razem żadnej różnicy nie poczułam, ale też brałam mniej, niż powinnam wedlug zaleceń, ale za drugim razem to naprawdę wyczyściło mi zatoki jak hoho
Noo, 54 kg przy 172 cm to tu nie ma z czego już chudnąć wagowo. A na poprawę sylwetki to faktycznie dołóż jakieś ćwiczenia na konkretne partie mięśni, bo bieganie Cię tak szybko nie wyrzeźbi na posąg greckiej bogini
Noo, 54 kg przy 172 cm to tu nie ma z czego już chudnąć wagowo. A na poprawę sylwetki to faktycznie dołóż jakieś ćwiczenia na konkretne partie mięśni, bo bieganie Cię tak szybko nie wyrzeźbi na posąg greckiej bogini
- Wilma
- Zaprawiony W Bojach
Bosz, jak ja się od wczoraj męczę. Taka pogoda a ja biegać nie mogę! Kolano mnie szarpie konkretnie po weekendowych wygibasach i muszę choć na tydzień odpuścić a tu nogi same się rwą do biegu!
o
- szelma
- Zaprawiony W Bojach
Łączę się w bólu - ja mam przerwę do piątku chyba, bo wczoraj nie biegałam w ramach odpoczynku po niedzieli, dzisiaj mam wieczorem zajęcia, a od jutra do piątku jestem "utknięta" w Brukseli na konferencji Chyba że jednak uda mi się wyrwać w środę choć na chwilę, bo ciuchy i buty oczywiście biorę ze sobą :D
Ale z kolanem to uważaj - daj mu odpocząć, jeśli boli. Choć że się chce biegać, to rozumiem w pełni, ech
Ale z kolanem to uważaj - daj mu odpocząć, jeśli boli. Choć że się chce biegać, to rozumiem w pełni, ech
- Wilma
- Zaprawiony W Bojach
Wiem wiem. Ciężko będzie ale większą głupotą byłoby rozwalić sobie kolano całkiem dla paru chwil przyjemności z biegania. Tyle, że zaczyna się wiosenny wysyp biegaczy i rowerzystów więc chciałoby się dołączyć
o
-
- Wyga
dziewczyny, jeszcze tak w temacie ćwiczeń: robiła któraś z Was kiedyś 6 week-6 pack (czy jakoś tak ) Jillian?
EDIT: co do kolan, to ja właśnie drżę, bo od wczoraj mam problem z bólem kolan po niedzielnych 21,5 km... Niby tylko taki "wysiłkowy",a nie ostry, ale i tak się martwię... Wczoraj zrobiłam sobie przerwę, ale dzisiaj już mnie nosi. Nie wiem czy ryzykować i nie popuszczać ("hartować" je dalej) czy rzeczywiście dać sobie więcej luzu...
EDIT: co do kolan, to ja właśnie drżę, bo od wczoraj mam problem z bólem kolan po niedzielnych 21,5 km... Niby tylko taki "wysiłkowy",a nie ostry, ale i tak się martwię... Wczoraj zrobiłam sobie przerwę, ale dzisiaj już mnie nosi. Nie wiem czy ryzykować i nie popuszczać ("hartować" je dalej) czy rzeczywiście dać sobie więcej luzu...
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 1:04
Ma_tika pisze:no to jestes modelka, nie wiem co tu chcesz poprawiaćangelika pisze:moim celem jest właśnie poprawienie ogólnie wyglądu sylwetki i wydolności organizmu...odchudzać się nie muszę, mam 172 cm wzrostu i ważę 54 kilo
bieganie jest samo w sobie fajne i jesli chodzi o poprawienie wydolności, to jak najbardziej tak. ale nie łudź się, że ci jakoś szybko "poprawi sylwetkę", szczególnie, że sadząc po tych parametrach, ktore podalas, jestes wysoka i chuda przypuszczam, że na to to raczej fitness / cwiczenia na konkretne partie miesni.
ja od biegania (a wczesnej roweru) mam mocno wyrzeźbione nogi i to akurat malo kobieco wyglada
może i jestem w miarę szczupła, ale mam galaretowate uda i pośladki...na siłownię chodziłam kiedyś, ale takie "stanie" w jednym miejscu jest nie dla mnie...ja potrzebuje świeżego powietrza i ruchu...mięśnie widze zaczynają mi się rysować i pupa też jest inna, pozostaje cellulit, który jest moją zmorą...przeszłam niedawno na dietę, więc może coś się w tym temacie poprawi, niestety mam nieziemską przemianę materii i mogę zjeść konia z kopytami, fałdek nie przybędzie, ale właśnie ten celluliut...
http://www.endomondo.com/profile/9856599
Biegacz to nie ten, kto szybko biega. To ten, który nie ustaje w walce.
Biegacz to nie ten, kto szybko biega. To ten, który nie ustaje w walce.
-
- Zaprawiony W Bojach
To na razie dołącz do rowerzystów jak masz bicykl, albo spacerowiczów . Kolano troche rozruszasz i nie będzie kaca, że trening nie wykonany. Kilka km szybszego marszu to też dobry trening, czasami ma właściwości regeneracyjne.Wilma pisze:Wiem wiem. Ciężko będzie ale większą głupotą byłoby rozwalić sobie kolano całkiem dla paru chwil przyjemności z biegania. Tyle, że zaczyna się wiosenny wysyp biegaczy i rowerzystów więc chciałoby się dołączyć
-
- Stary Wyga
Angelika ja też jestem chuda 61kg 183cm ale mam galaretkowate uda i pupę,7km dzisiaj pogoda cudna
- Wilma
- Zaprawiony W Bojach
Nie mam roweru, zresztą po ciemku i tak nie ma co jeździć. Ale spoko, tydzień jakoś wytrzymam (chyba, bo mam nową zabaweczkę, która kusi)Mar.co pisze:To na razie dołącz do rowerzystów jak masz bicykl, albo spacerowiczów . Kolano troche rozruszasz i nie będzie kaca, że trening nie wykonany. Kilka km szybszego marszu to też dobry trening, czasami ma właściwości regeneracyjne.
o
- polcia2000
- Stary Wyga
Wilma pochwal sięWilma pisze:Ale spoko, tydzień jakoś wytrzymam (chyba, bo mam nową zabaweczkę, która kusi)
"Nawet najdłuższa podróż zaczyna się od jednego kroku"
- franklina
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Wilma, jak widzę masz getry z KappAhla I na Tobie też wyglądają, jakby były normalnej długości, a nie jakieś 7/8 jak na manekinach Pociesza mnie to, bo przez chwilę myślałam, że to te moje nóżki takie krótkie
PS Oczywiście masz lajka
PS Oczywiście masz lajka
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- Wilma
- Zaprawiony W Bojach
Może manekiny mają 180 cm wzrostu Ja mam 165 więc są idealne. Dzięki za lajka!kachita pisze:Wilma, jak widzę masz getry z KappAhla I na Tobie też wyglądają, jakby były normalnej długości, a nie jakieś 7/8 jak na manekinach Pociesza mnie to, bo przez chwilę myślałam, że to te moje nóżki takie krótkie PS Oczywiście masz lajka
Dzięki Wiem że po oczach wali ale tak mnie natchnęło tego dnia na kolor, że postanowiłam iść na całośćfranklina pisze:wilma super blok,super sie czyta,Ty chudzielcu fajna córunia-moze zięciunia szukasz? mam tu takiego fajnego pięciolatka....a ten strój taki kolorowy ze az mnie oslepiło!!!BOSKO!!!
ja sie pokłócilam z K. i mam wku..Rczenie mega buuu....
A zięciunia czemu nie, wiek idealny Teściową by miała git!
A co Ci ten drań mąż zrobił?
o
- franklina
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!
echh..szkoda gadac...FACET na szczescie jutro wyjezdza,emocje opadną,moze zatesknimy za sobą i znowu bedzie fajnie mialam dzisiaj ostra wymiane zdan z kolezanka na temat szkół podstawowych-no nie wazne,ale burzowo bylo,oczekiwalam wsparcia z jego strony,no nie zeby mnie bronil zawziecie jak lew ale zeby chociaz skwitował ze kazdy ma swoje zdanie czy jakos tak a on nic,wzruszył ramionami-jakby nie mial zdania w ogole.A potem jeszcze gadka-szmatka z tą kolezanka,wiadomo jak to babeczki pierniczą :ona pyta co na dzien kobiet mi K. szykuje,ze pewnie swiece kolacja ,sexy bielizna a on siega po moja gazetke RunnersW. i mowi :"Edzi sexy bielizna,teraz ja to jara": i pokazuje Kaśce dresy i adidasy!Taki kpiąco-irytujący oddżwięk to mialo hmm...no dziwnie sie poczulam ,jak nie babeczka wiedzial ze żle zrobił bo zaraz sie ubrał i wyszedł...echh....teraz sie nie odzywam i mam to w nosie niech sobie szuka takiej co mu bedzie latała w haleczcce i stringach buuuu...