w Chorzowie i Rudzie Śląskiej sa planowane zajecia BBL....ja i Kurasze mamy zdecydowanie bliżej na nieLukas75 pisze:jackma pisze:Oj, wyrasta BbLowa konkurencja wokół Mikołowa . Jestem ciekaw w jakim kierunku będzie rozwijała się akcja w tym sezonie.Hej nie bardzo rozumiem co się dzieje? Jaka konkurencja?wandzik20 pisze:No tak, z jednej strony to super że powstają inne miejsca BBLowych spotkań. Z drugiej jednak nie jest tak kolorowo. Możemy stracić naszych stałych, pozytywnych bywalców (patrz m.in. Wapel, Asiula itd). Zdaje mi się jednak że każdy będzie mógł sobie porównać i wybrać co dla kogo lepsze Tylko się cieszyć że coraz więcej osób jest zainteresowanych bieganiem
Ja myśle sobie tak...jak nie będe mógł przyjechać do Mikołowa to pewnie będe wpadał na zajęcia do Chorzowa - chociaż z pewnych względów cięzko mi się będzie przemóc ...ale skoro zacząłem przygodę z BBLem w moim miescie rodzinnym to temu będe wierny..czyli startowe barwy to zawsze będzie BBL Mikołow i jak tylko się da w mieście to bede z chęcią jednak uczestniczył w zajęciach Piotrka i Oli