w sumie to nawet nie jestem zmęczona, choć do domu wróciłam mokra jak szczur z kanału; fajny ten dzisiejszy trening był /przyjemny/
rubin - komentarze
Moderator: infernal
- concordia
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 1h 3min
- Życiówka w maratonie: brak
o żesz, ale ładnie Ci to wyszło 
- kachita
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
Dołączam się do chóru pochwalnego - ładnie Ci poszło dzisiaj, ładnie 
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- mihumor
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 36:47
- Życiówka w maratonie: 2:48:13
Widzę ładnie idziesz do przodu - tak trzymaj, spokojnie i nie nerwowo trzeba robić swoje a efekty przyjdą "same", dobrze łączysz ilość z jakością, jest już dobra podstawa by na tym robić solidną formę. To jest trochę jak z tym dobrym skokiem Małysza - skupiamy się na sobie, żeby dobrze pobiec, trenujemy spokojnie bez napinania się i potem wychodzi bardzo "fajny skok" - i to jest naprawdę niesamowite
.
Najszybsza kupa złomu w galaktyce
Blog: viewtopic.php?f=27&t=29814&start=345
Koment: viewtopic.php?f=28&t=29813&start=2880
Blog: viewtopic.php?f=27&t=29814&start=345
Koment: viewtopic.php?f=28&t=29813&start=2880
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 49:18
Bardzo ładnie. Mocne odcinki, 3 tysiącpięćsetki to już nie zabawa 
- rubin
- Zaprawiony W Bojach

Grześku - jak dla mnie mocne, więc tym bardziej sie cieszę; miło mi, że doceniasz 
;
... aaa, doczytałam, przeziębienie - to współczuję

to nie wiem, czy gratulować mocnego treningu, czy współczuć słabego dniaRafał 66 pisze: Rubinkateż miałem wczoraj 178, tylko to był mój max
.
... aaa, doczytałam, przeziębienie - to współczuję
dzięki; ja już niestety na szaleńcze zrywy się nie nadaję, pewnie to i dobrze, bo wolę mieć z tego przyjemność, nawet jeśli pucharków nie będzie, niż żyłowac i się męczyć; mam ciekawe pomysły, ale bardziej na zabawę nastawione niż na ściganie; co z tego wyjdzie - jeszcze zobaczęmihumor pisze:Widzę ładnie idziesz do przodu - tak trzymaj, spokojnie i nie nerwowo trzeba robić swoje a efekty przyjdą "same", dobrze łączysz ilość z jakością, jest już dobra podstawa by na tym robić solidną formę. To jest trochę jak z tym dobrym skokiem Małysza - skupiamy się na sobie, żeby dobrze pobiec, trenujemy spokojnie bez napinania się i potem wychodzi bardzo "fajny skok" - i to jest naprawdę niesamowite.
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach

na zabawę powiadasz ?rubin pisze: ale bardziej na zabawę nastawione niż na ściganie; co z tego wyjdzie - jeszcze zobaczę
ale zabierzesz nas ze sobą ?
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach

skromnisiarubin pisze: pętla na tracie VBC z kla zabiegani.częstochowa to 5,03 km po podobno 5.43;
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach

i o to chodzirubin pisze:ale tylko jedna pętla była, jakby były dwie, to bym nie szalała
zresztą fajne dzisiaj teksty leciały, więc jakoś człowiek nie zauważył
matko, pełno mnie tu na forum dzisiaj, więc znikam
ale trening ładny
- concordia
- Zaprawiony W Bojach

W sumie ponad 11 kmów dziś nalatalaś
Szybko Ci ta 5 wyszła, a mówisz, że na luzie- to co to będzie jak faktycznie będziesz chciała ją szybko zrobić?
Z tym tętnem to faktycznie coś nie tak, bo na grafie wysokie, a ta średnia jakaś z czapki
Mi znowóż od 2 treningów lektor sie buntuje na pierwszym etapie i nie informuje jak wyjde poza zakres tempa
Z tym tętnem to faktycznie coś nie tak, bo na grafie wysokie, a ta średnia jakaś z czapki
Mi znowóż od 2 treningów lektor sie buntuje na pierwszym etapie i nie informuje jak wyjde poza zakres tempa
- concordia
- Zaprawiony W Bojach

Właśnie nie wyłączyłam, to wygląda tak jakby nie wzięło treningów z planów, tylko odpaliło bez niczego. Ale jest odhaczone w podsumowaniach, a na stronce znowu każdy kilometr jest rozbity- do tej pory jak miałam ustawione np 80' po 6:45-7 to na stronie w podsumowaniu to było jako całość, a w zegarku mogłam popatrzeć na poszczególne kmy.
No nic, poszperam, zobacze o co jej chodzi
No nic, poszperam, zobacze o co jej chodzi