taaa, jasneKrzychu M pisze:Mamy trochę inne cele,dla Ciebie test przed Wiedniem,a u mnie walka do upadłego...Mam nadzieję,że obaj będziemy się mobilizować po 15km.A pewnie Wojtek do nas dołączy,tylko się na razie czai

Moderator: infernal
taaa, jasneKrzychu M pisze:Mamy trochę inne cele,dla Ciebie test przed Wiedniem,a u mnie walka do upadłego...Mam nadzieję,że obaj będziemy się mobilizować po 15km.A pewnie Wojtek do nas dołączy,tylko się na razie czai
Chciałem właśnie porównanie tak obrazowo do moich górek gdzie biegam wybiegania, i dzieki ze pamiętałeś te dane! Biegłem i Kraków i Poznań więc wiem co i jak. Ciekaw jestem jak jest w Dębnie?! A z Wiedniem jak tam?mihumor pisze:ok 155m - całkiem sporo jak na maraton bo w Krakowie dla porównania było tylko 90m.
dębno powiedzmy, że jest płaskie, jest jeden podbieg na pętli, ale taki raczej dłuższy niż stromy.panucci10 pisze:Chciałem właśnie porównanie tak obrazowo do moich górek gdzie biegam wybiegania, i dzieki ze pamiętałeś te dane! Biegłem i Kraków i Poznań więc wiem co i jak. Ciekaw jestem jak jest w Dębnie?! A z Wiedniem jak tam?mihumor pisze:ok 155m - całkiem sporo jak na maraton bo w Krakowie dla porównania było tylko 90m.
Wojtku,ty na longerze 30km robisz przewyższenia po 300m,czyli na maratonie wyszłoby jeszcze więcej....Takich płaskich tras tam gdzie my biegamy to nie ma...ale to tylko zaletapanucci10 pisze:Chciałem właśnie porównanie tak obrazowo do moich górek gdzie biegam wybiegania, i dzieki ze pamiętałeś te dane! Biegłem i Kraków i Poznań więc wiem co i jak. Ciekaw jestem jak jest w Dębnie?! A z Wiedniem jak tam?mihumor pisze:ok 155m - całkiem sporo jak na maraton bo w Krakowie dla porównania było tylko 90m.