Gryzzelda - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ja tam maluję tylko u stóp, zimą to nie jest żaden problem, bo i tak nie widać, a latem to w ogóle nie zwracam na to uwagi, czy mi się gryzie czy nie. Chociaż obecnie ten stalowoniebieski nieco lepiej komponuje się z różowym tejpem niż na przykład bordowy, który był na pazurach parę dni wcześniej ;)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
PKO
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Julia - ja to naprawdę zaczynam się Ciebie bać :hahaha: :hahaha: ; boks - matko jedyna :bum: ;
daj znać jak było na biegówkach - bo ja miałam toto na nogach parę chwil /jak byłam w górach/ i za nic nie mogłam się do nich przekonać :echech:
zdrówka Ci życzę :taktak: , bo widzę faktyczne, że długo borykasz się z tymi piszczelami
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

no ja nart nigdy chyba na nogach nie maialam, takze zaraz sie zabiore za lekture teoretyczna jak na nich ustac :bleble:
a mnie sie nie masz co bac, ja to niegrozna jestem :hejhej: zwlaszcza prze internet.

Piszczele rzeczywiscie dokuczaja i dokuczaja. Teraz jest juz calkiem dobrze, nie ma bolu tylko taki dyskomfort. Moze ja rzeczywiscie powinnam sobie taki miesiac przerwy od biegania zrobic i dac im dobrze odpoczac :lalala:
Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gryzzelda pisze: Moze ja rzeczywiscie powinnam sobie taki miesiac przerwy od biegania zrobic i dac im dobrze odpoczac :lalala:
widzę, że boks już wygrał :)
ale może to faktycznie nie jest zła koncepcja z tą przerwą, skoro nic innego nie zdało egzaminu.
trzymam kciuki Julcia za Ciebie :)
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

no troche mi szkoda teraz robic przerwe jak pogoda sie zrobila i jasno juz dlugo na dworze... poza tym ostatnio i tak duzo nie biegam, wiec zaczynaja mnie ogarniac mysli pesymistyczne ze moze po prostu ja sie nie nadaje do biegania, moje wszystkie wady postawy po prostu uderzaja w najslabsze ogniwo, jedno po drugim... :ojoj:
Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gryzzelda pisze:wiec zaczynaja mnie ogarniac mysli pesymistyczne ze moze po prostu ja sie nie nadaje do biegania,
no proszę Cię, Julia, weź tak nie żartuj. Nadajesz się jak najbardziej, tylko może Ty jak tak księżniczka na ziarenku grochu ? delikatna po prostu jesteś -dobrze, że teraz ten boks Cię wzmocni :)
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ksiezniczka na ziarnku grochu, to sie dowiedzialam, ale coz, w koncu sie doczekales swojego momentu zemsty :sss:
juz sie wzmacniam na wszystkie sposoby, to po prostu ty nie pijesz za moje zdrowie. Ostatnio pieknie pomoglo :oczko:
Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gryzzelda pisze:ksiezniczka na ziarnku grochu, to sie dowiedzialam, ale coz, w koncu sie doczekales swojego momentu zemsty :sss:
juz sie wzmacniam na wszystkie sposoby, to po prostu ty nie pijesz za moje zdrowie. Ostatnio pieknie pomoglo :oczko:
mówisz, masz -mam nadzieję, ze mi rubin wybaczy, jak ją jutro jedna noga będzie boleć :)
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

dzieki, na ciebie to zawsze mozna liczyc :spoczko:
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Bede trzymac kciuki za jutrzejsze biegowki. Jak Ci podpasuja to jest to fajny malo obciazajacy zamiennik biegania (np. zeby piszczele podreperowac). A ustac na nartach to nie taki problem, lepiej poczytaj jak sie skreca, hamuje i zjezdza z gorki. :bum:
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Boks jest bardzo fajny, żałuję, że moja siłownia, gdzie były zajęcia, wyprowadziła się za miasto, bo chętnie bym pochodziła - podobno mam talent do boksu :jatylko: Tylko od tej prawidłowej postawy zawsze miałam zakwasy w prawej łydce... Jak będziesz miała okazję, wypróbuj kickboxing - też świetna sprawa :taktak:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Pisz jak na nartach bylo :hej:
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No właśnie ja też ciekawam.
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

no wlasnie napisalam. Dzieci kimnely dzis w aucie i jeszcze nie chca zasnac, co chwile mnie wolaja po cos
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

Gryzzelda pisze:Nic to, zrobilismy przerwe na hotdogi (przygotowalam sie na piknik, zabralam parowki do termosa, bulki, kecup, dzieciaki wniebowziete).
:orany: Ty Gryzz... jakbyś się rozwodziła to daj znać... :oczko:
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ