Gryzzelda - komentarze
Moderator: infernal
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ja tam maluję tylko u stóp, zimą to nie jest żaden problem, bo i tak nie widać, a latem to w ogóle nie zwracam na to uwagi, czy mi się gryzie czy nie. Chociaż obecnie ten stalowoniebieski nieco lepiej komponuje się z różowym tejpem niż na przykład bordowy, który był na pazurach parę dni wcześniej 

[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
Julia - ja to naprawdę zaczynam się Ciebie bać
; boks - matko jedyna
;
daj znać jak było na biegówkach - bo ja miałam toto na nogach parę chwil /jak byłam w górach/ i za nic nie mogłam się do nich przekonać
zdrówka Ci życzę
, bo widzę faktyczne, że długo borykasz się z tymi piszczelami

daj znać jak było na biegówkach - bo ja miałam toto na nogach parę chwil /jak byłam w górach/ i za nic nie mogłam się do nich przekonać

zdrówka Ci życzę

- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
no ja nart nigdy chyba na nogach nie maialam, takze zaraz sie zabiore za lekture teoretyczna jak na nich ustac
a mnie sie nie masz co bac, ja to niegrozna jestem
zwlaszcza prze internet.
Piszczele rzeczywiscie dokuczaja i dokuczaja. Teraz jest juz calkiem dobrze, nie ma bolu tylko taki dyskomfort. Moze ja rzeczywiscie powinnam sobie taki miesiac przerwy od biegania zrobic i dac im dobrze odpoczac

a mnie sie nie masz co bac, ja to niegrozna jestem

Piszczele rzeczywiscie dokuczaja i dokuczaja. Teraz jest juz calkiem dobrze, nie ma bolu tylko taki dyskomfort. Moze ja rzeczywiscie powinnam sobie taki miesiac przerwy od biegania zrobic i dac im dobrze odpoczac

- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
widzę, że boks już wygrałGryzzelda pisze: Moze ja rzeczywiscie powinnam sobie taki miesiac przerwy od biegania zrobic i dac im dobrze odpoczac

ale może to faktycznie nie jest zła koncepcja z tą przerwą, skoro nic innego nie zdało egzaminu.
trzymam kciuki Julcia za Ciebie

komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
no troche mi szkoda teraz robic przerwe jak pogoda sie zrobila i jasno juz dlugo na dworze... poza tym ostatnio i tak duzo nie biegam, wiec zaczynaja mnie ogarniac mysli pesymistyczne ze moze po prostu ja sie nie nadaje do biegania, moje wszystkie wady postawy po prostu uderzaja w najslabsze ogniwo, jedno po drugim... 

- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
no proszę Cię, Julia, weź tak nie żartuj. Nadajesz się jak najbardziej, tylko może Ty jak tak księżniczka na ziarenku grochu ? delikatna po prostu jesteś -dobrze, że teraz ten boks Cię wzmocniGryzzelda pisze:wiec zaczynaja mnie ogarniac mysli pesymistyczne ze moze po prostu ja sie nie nadaje do biegania,

- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
ksiezniczka na ziarnku grochu, to sie dowiedzialam, ale coz, w koncu sie doczekales swojego momentu zemsty
juz sie wzmacniam na wszystkie sposoby, to po prostu ty nie pijesz za moje zdrowie. Ostatnio pieknie pomoglo

juz sie wzmacniam na wszystkie sposoby, to po prostu ty nie pijesz za moje zdrowie. Ostatnio pieknie pomoglo

- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
mówisz, masz -mam nadzieję, ze mi rubin wybaczy, jak ją jutro jedna noga będzie bolećGryzzelda pisze:ksiezniczka na ziarnku grochu, to sie dowiedzialam, ale coz, w koncu sie doczekales swojego momentu zemsty![]()

- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
dzieki, na ciebie to zawsze mozna liczyc 

- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Bede trzymac kciuki za jutrzejsze biegowki. Jak Ci podpasuja to jest to fajny malo obciazajacy zamiennik biegania (np. zeby piszczele podreperowac). A ustac na nartach to nie taki problem, lepiej poczytaj jak sie skreca, hamuje i zjezdza z gorki. 

- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Boks jest bardzo fajny, żałuję, że moja siłownia, gdzie były zajęcia, wyprowadziła się za miasto, bo chętnie bym pochodziła - podobno mam talent do boksu
Tylko od tej prawidłowej postawy zawsze miałam zakwasy w prawej łydce... Jak będziesz miała okazję, wypróbuj kickboxing - też świetna sprawa 

[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
No właśnie ja też ciekawam.
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
no wlasnie napisalam. Dzieci kimnely dzis w aucie i jeszcze nie chca zasnac, co chwile mnie wolaja po cos
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
Gryzzelda pisze:Nic to, zrobilismy przerwe na hotdogi (przygotowalam sie na piknik, zabralam parowki do termosa, bulki, kecup, dzieciaki wniebowziete).

Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.