LoveBeer komentarze
Moderator: infernal
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
Piękna pogoda....no i te widoki... ....
zgadzam się z Piechem...bana mu
zgadzam się z Piechem...bana mu
-
- Zaprawiony W Bojach
Mówiąc klasykiem memowym " idz robić fajne zdjęcia gdzie indziej"
Wspaniałe widoki
Wspaniałe widoki
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Zdjęcia naprawdę super i budzą zazdrość, dobrze, że już prawie weekend i zaśnieżone góry czekają.
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Tam na legalu można sobie tak jeździć przy tych zagrożeniach lawinowych? Widoki piękne, aż chce się wybrać na spacer
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
- LoveBeer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34.00
- Kontakt:
- pil
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:42:40
- Życiówka w maratonie: 03:29:57
- Kontakt:
hej!
ciekawy blog, fajnie poczytać opisy kogoś kto biega praktycznie tylko po górach, zupełnie inny świat!
trochę odniosłem wrażenie, że wiele treningów robisz zależnie od samopoczucia - tu mocniej, tam trochę wolniej - chociaż może się mylę, posiłkujesz się jakimś planem?
ogólnie to zazdroszczę terenów, siłownia praktycznie na każdym treningu chyba nie trzeba się przejmować jakimiś skipami, powtarzanymi podbiegami itd.
ciekawy blog, fajnie poczytać opisy kogoś kto biega praktycznie tylko po górach, zupełnie inny świat!
trochę odniosłem wrażenie, że wiele treningów robisz zależnie od samopoczucia - tu mocniej, tam trochę wolniej - chociaż może się mylę, posiłkujesz się jakimś planem?
ogólnie to zazdroszczę terenów, siłownia praktycznie na każdym treningu chyba nie trzeba się przejmować jakimiś skipami, powtarzanymi podbiegami itd.
- LoveBeer
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
hej
tak, masz racje, kieruje sie troche szkola Pawla Urbanczyka ktory mowi ze w pewnym momencie jak juz znamy swoj organizm to nalezy sie go sluchac - z ta tylko roznica ze powinno sie miec plan i ewentualnie go nie trzymac ja planu nie mam, PRZEDE wszystkim robie to bo LUBIE - nie jestem zawodowcem zeby treningi podporzadkowywac planom startowym. jest jak jest i nawet gdybym nie byl w optymalnej formie w sezonie to trudno - kilka wiecej pucharow :P nie jest warte robienia z hobby pracy
co do silowni - znowu masz racje - sila to jest wogole cecha motoryczna ktora jest moim atutem, wiec jesli to wlasnie ja dalej rozwnijam to w to mi graj - pewno ze zdaje sobie sprawe ze swoich ulomnosci (przede wszystkim brak szybkosci) - ale - jw na szczescie jako kolarz startuje przede wszystkim po gorach i przede wszystkim w mtb, wiec sama ta cecha moge nawiazywac do czolowki, i to mi wystarcza
tak, masz racje, kieruje sie troche szkola Pawla Urbanczyka ktory mowi ze w pewnym momencie jak juz znamy swoj organizm to nalezy sie go sluchac - z ta tylko roznica ze powinno sie miec plan i ewentualnie go nie trzymac ja planu nie mam, PRZEDE wszystkim robie to bo LUBIE - nie jestem zawodowcem zeby treningi podporzadkowywac planom startowym. jest jak jest i nawet gdybym nie byl w optymalnej formie w sezonie to trudno - kilka wiecej pucharow :P nie jest warte robienia z hobby pracy
co do silowni - znowu masz racje - sila to jest wogole cecha motoryczna ktora jest moim atutem, wiec jesli to wlasnie ja dalej rozwnijam to w to mi graj - pewno ze zdaje sobie sprawe ze swoich ulomnosci (przede wszystkim brak szybkosci) - ale - jw na szczescie jako kolarz startuje przede wszystkim po gorach i przede wszystkim w mtb, wiec sama ta cecha moge nawiazywac do czolowki, i to mi wystarcza
- pil
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:42:40
- Życiówka w maratonie: 03:29:57
- Kontakt:
to pewnie dlatego dobrze mi się to czyta, czuć radochę z biegania keep going!LoveBeer pisze:hej
a zdjęcia rzeczywiście wymiatają, to jakaś szeroka stałka?
btw. jak pakujesz lustrzankę do plecaka? ja już kilka razy przymierzałem się do zabrania swojej puszki na bieg, ale zawsze pękałem przed samym wyjściem :D a to z racji tego, że biorąc plecak zawsze mocno pocą mi się plecy i boję się o wilgoć, a w szczelny woreczek mi nie wejdzie no może teraz, gdy mam drugi korpus odważę się pobiec ze starym d70s
- LoveBeer
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
tak, w bezlusterkowcu mam 14mm stalke (w sumie bardziej przez rozmiar niz z wyboru... choc stalka tez sie fajnie fotografuje, z tym ze dobrze byloby wtedy miec drugi obiektyw :P w tym momencie panasonic wypuscil 14-45 zdaje sie w rozmiarze pancake, mysle ze ten obiektyw w przyszlosci kupie, bo jego porecznosc musi byc rewelacyjna). lustro do biegania jest raczej za ciezkie i zbyt nieporeczne, choc zdarzalo mi sie z lustrem biegac.
bezlutsrkowca nosze w bocznej kieszeni, tak zebym mial do niego dostep bez sciagania plecaka - w duzym plecaku na tury troche to trudne, ale do biegania i na szybkie tury mam salomona skinpro10+3 i do bocznych kieszonek jest spoko dostep (a nawet mozna na przodzie wlozyc aparat do kieszonki na szelkach - miesci sie ) - w jednej z reguly mam bidon a w drugiej aparat (chyba ze nie chce mi sie go akurat tachac, czesto biegam tez bez niczego )
aparat dodatkowo wkladam w woreczek, inaczej jest tak jak piszesz - zapoci sie (w zimie jest dodatkowy problem, bo nie tyle co sie zapaca, co skrapla sie na nim wilgoc, a niedajboze ze skropli sie w srodku)
bezlutsrkowca nosze w bocznej kieszeni, tak zebym mial do niego dostep bez sciagania plecaka - w duzym plecaku na tury troche to trudne, ale do biegania i na szybkie tury mam salomona skinpro10+3 i do bocznych kieszonek jest spoko dostep (a nawet mozna na przodzie wlozyc aparat do kieszonki na szelkach - miesci sie ) - w jednej z reguly mam bidon a w drugiej aparat (chyba ze nie chce mi sie go akurat tachac, czesto biegam tez bez niczego )
aparat dodatkowo wkladam w woreczek, inaczej jest tak jak piszesz - zapoci sie (w zimie jest dodatkowy problem, bo nie tyle co sie zapaca, co skrapla sie na nim wilgoc, a niedajboze ze skropli sie w srodku)
- już tu byłam
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
myślę sobie, ot coś nowego poczytam.
Zajrzałam przy okazji obiadu na Twojego bloga, którego jeszcze nie czytałam.
Żałuję.
te zdjęcia zrobiły mi krzywdę.
człowieku, urodziłeś się pod szczęśliwą gwiazdą, czy co...?
Zajrzałam przy okazji obiadu na Twojego bloga, którego jeszcze nie czytałam.
Żałuję.
te zdjęcia zrobiły mi krzywdę.
człowieku, urodziłeś się pod szczęśliwą gwiazdą, czy co...?
I may not be there yet, but I'm closer than I was yesterday.
nie piszę, ale biegam
nie piszę, ale biegam