Mar_jas - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:39:59
Życiówka w maratonie: 3:28:43

Nieprzeczytany post

Sylw3g pisze:Jest 305 na gwarancji za 500pln do kupienia :oczko:
Dzięki..na dziś dzień odpuszczam ten temat....trochę innych wydatków jest...jak stanę na nogi to kupię nówkę 310XT albo timex global trainera :)

Moja walka Blog biegowy Marcina

Komentarze
PKO
Awatar użytkownika
Martyna_K
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Marcin, nie narzekać mi tu! Jest czas siewu i czas zbiorów,czy jakoś tak ;) A u Ciebie bym się o progres nie martwiła :taktak: :taktak:
panucci10
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:40:08
Życiówka w maratonie: 03:15:19
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Spoko, spoko nieraz lepiej odpuścić niż później doprowadzić do jakiejś kontuzji! Odpoczynek jeszcze nikomu nie zaszkodził a czasu jeszcze jest sporo do startów docelowych więc nie ma sie czym martwic :)! Tym bardziej ze jestes na takim etapie ze nawet tydzień przerwy by nic ie zaburzył w Twoich planach! A to że lekko odpuszczasz tempa to tylko świadczy o Twoim trzeźwym podejściu do sprawy!
mar_jas pisze:albo timex global trainera :)
jak najbardziej polecam :hej: pamietaj ze to jest idealny sprzecik na połówke czy całego IM którego kiedyś trzeba czasnąć :hej:
Blog
Komentarze
Dzienniczek run-log

5km - 18:28 --> ParkRun - Kraków - 08.03.2014
10km - 40:08 --> Bieg Sylwestrowy - Kraków 31.12.2013
półmaraton - 01:26:20 --> XII Marzanna - Kraków 22.03.2015
maraton - 03:10:04 --> Kraków 19.04.2015
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Martyna_K pisze:Marcin, nie narzekać mi tu! Jest czas siewu i czas zbiorów,czy jakoś tak ;) A u Ciebie bym się o progres nie martwiła :taktak: :taktak:
Czasem moge ponarzekać :hej: progres niby jakiś tam jest, ale ja tego tak naprawdę nie czuję..przy takich treningach zawody powinienem begać już sporo poniżej życiówki, a wiem ze tak nie jest, co oznacza ze trenuję zdecydowanie za mocno...trzeba troche odpuścić....

panucci10 pisze:Spoko, spoko nieraz lepiej odpuścić niż później doprowadzić do jakiejś kontuzji! Odpoczynek jeszcze nikomu nie zaszkodził a czasu jeszcze jest sporo do startów docelowych więc nie ma sie czym martwic :)! Tym bardziej ze jestes na takim etapie ze nawet tydzień przerwy by nic ie zaburzył w Twoich planach! A to że lekko odpuszczasz tempa to tylko świadczy o Twoim trzeźwym podejściu do sprawy!
mar_jas pisze:albo timex global trainera :)
jak najbardziej polecam :hej: pamietaj ze to jest idealny sprzecik na połówke czy całego IM którego kiedyś trzeba czasnąć :hej:
Jakoś na ten moment jednak RF310XT do mnie bardziej przemawia gwarancją, formatem zgrywanych plików..i alarmem wibracyjnym....

Zdrowotnie jest ok, boli mnie od jakiegoś czasu poducha pod dużym palcem, wcześnej jakos sie nie skarżyłem, ale mam tak że chodzić nie umiem , dobrze stanąć, na szczęście nie przeszkadza to w bieganiu...trochę denerwujące...poza tym wsio ok...
Przemęczenie wynika z tego ze biegam za szybko...w sobotę do tego wyszedłem za szybko na trening, powinna być przerwa okoo 24godz pomiędzy jednostkami, ja o tym zapomniałem, poszedłem z rana no i klops....ale najbardziej martwi mnie to odpuszczanie ostatnio...zawody na luzie, treningi na luzie..jak przyjdą te najwazniejsze zawody to pewnie zrobię to samo.....już się o to złoszczę :hahaha:

A pzoa tym zapomniałem napisać że w sobote byłem sie wykąpać w stawie...fajne uczucie i super regeneracja po treningu :uuusmiech:

Komentarze
Awatar użytkownika
Wapel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 53:45

Nieprzeczytany post

Ja chyba oczom nie wierzę... Ty marudzisz i narzekasz? :ojnie: Jakaś chwilowa zimowa depresja chyba Cię złapała ;) Swoją drogą skoro takie rzeczy piszesz, to chyba jednak Twój organizm domaga się lekkiego poluzowania ;) Po 2 miesiącach harówy w końcu ta myśl dotarła z mięśni do mózgu :hej:

Ale na pocieszenie powiem Ci Marcin, że taki tydzień bardziej lightowy potrafi czasami dobrze podładować akumulatory :)
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No co...nie chce mi się biegac i tyle.....wczoraj juz byłem ubrany, gotowy na wybieganie, stałem prawie pod drzwiami do wyjścia.....i się wróciłem....rozebrałem się, walnąłem na kanape i leżałem gapiąc się na TV i żrąc co popadnie...to sie nazywa odpoczynek :hahaha:

PS...dzisiaj odrobię stratę z wczoraj, ale fakt, ten tydzień będzie luźniejszy...... :taktak:
Ostatnio zmieniony 18 lut 2013, 08:58 przez mar_jas, łącznie zmieniany 1 raz.

Komentarze
Awatar użytkownika
Asiula
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:37

Nieprzeczytany post

Jakiś rodzinny kryzysik mamy :hej:
Ile Paweł się nasłucha, jak to mi się nie chce i nigdzie nie idę...

aż w końcu po 2h marudzenia ubieram się, a jak już się ubrałam do głupio mi nie wyjść i idę... :hej: Dokładnie wczoraj tak było :bleble: a Paweł albo się przyzwyczaił do mojego marudzenia, albo już mnie nie słucha (obstawiam opcje nr 2) :hej:
Endo

10km: Życiowa Dycha - Krynica 7.09.2013 45:37
21km: Półmaraton Silesia 12.05.2013 1:47:35
Awatar użytkownika
Wapel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

mar_jas pisze:No co...nie chce mi się biegac i tyle.....wczoraj juz byłem ubrany, gotowy na wybieganie, stałem prawie pod drzwiami do wyjścia.....i się wróciłem....rozebrałem się, walnąłem na kanape i leżałem gapiąc się na TV i żrąc co popadnie...to sie nazywa odpoczynek :hahaha:

PS...dzisiaj odrobię stratę z wczoraj, ale fakt, ten tydzień będzie luźniejszy...... :taktak:
O kurde, naprawdę jest źle z Tobą ;) Myślałem, że jak się już człowiek zmusi i się ubierze to ten trybik w głowie zostanie nastawiony na bieganie i nie można go cofnąć... Tobie się udało - trzeba uważać, bo moja teoria legła w gruzach :bum:
Awatar użytkownika
Wapel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Asiula pisze:Jakiś rodzinny kryzysik mamy :hej:
Ile Paweł się nasłucha, jak to mi się nie chce i nigdzie nie idę...

aż w końcu po 2h marudzenia ubieram się, a jak już się ubrałam do głupio mi nie wyjść i idę... :hej: Dokładnie wczoraj tak było :bleble: a Paweł albo się przyzwyczaił do mojego marudzenia, albo już mnie nie słucha (obstawiam opcje nr 2) :hej:
to już wiesz dlaczego Marcin do Ciebie dzwonił: miałaś być jego kołem ratunkowym wczorajszego biegania :D
Awatar użytkownika
jackma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:14
Życiówka w maratonie: 3:09:06

Nieprzeczytany post

3mam kciuki, na dwóch imprezkach powalczymy razem, sam jestem ciekaw tej rywalizacji.
jackma
10km-36:14 21.07.12; 15km-57:03 01.04.12; 21,097km-1:23:17 25.03.12; 42,195km-3:09:06 30.09.12
dzienniczek
komentarze
jackmaokolobiegowo
Awatar użytkownika
Wapel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

jackma pisze:3mam kciuki, na dwóch imprezkach powalczymy razem, sam jestem ciekaw tej rywalizacji.
w końcu Ci wyrósł jakiś BBLowy rywal :P
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wapel pisze:
jackma pisze:3mam kciuki, na dwóch imprezkach powalczymy razem, sam jestem ciekaw tej rywalizacji.
nie rozmieszaj Jacka..wszyscy wiedzą ze ja to tylko "rywal" papierowy :hahaha: ... na razie :hejhej:

Komentarze
Awatar użytkownika
Wapel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

mar_jas pisze:
Wapel pisze:
nie rozmieszaj Jacka..wszyscy wiedzą ze ja to tylko "rywal" papierowy :hahaha: ... na razie :hejhej:
na razie nikt tak do końca nie wie na co stać Jacka więc dopóki się nie wyjaśni będę Cię uważał za jego głównego rywala ;) oczywiście do czasu aż Was dogonię :hahaha:
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wapel pisze:
na razie nikt tak do końca nie wie na co stać Jacka więc dopóki się nie wyjaśni będę Cię uważał za jego głównego rywala ;) oczywiście do czasu aż Was dogonię :hahaha:
no własnie..rywalizacja zaczyna się u nas zaostrzać...jest Jacek, Przemek tez się rozpędza, Ty, Kadil tez biega coraz szybciej, Adam też już na tym poziomie,treneiro, ja też.....aha...słyszałem tez zapowiedź 40 minut u Tomaszka....chociaż czy to nie były czcze zapowiedzi pijanego kebabozercy się okaże :hahaha: ......to wszystko bardzo dobrze wróży na nas na przyszłość :taktak:

Komentarze
Awatar użytkownika
Wapel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

mar_jas pisze:
Wapel pisze:
no własnie..rywalizacja zaczyna się u nas zaostrzać...jest Jacek, Przemek tez się rozpędza, Ty, Kadil tez biega coraz szybciej, Adam też już na tym poziomie,treneiro, ja też.....aha...słyszałem tez zapowiedź 40 minut u Tomaszka....chociaż czy to nie były czcze zapowiedzi pijanego kebabozercy się okaże :hahaha: ......to wszystko bardzo dobrze wróży na nas na przyszłość :taktak:
No tak, zapomniałem, że Tomaszek chce nas wszystkich wciągnąć lewym nosem :D chyba, że mu się pomyliło z tabaką, o której kiedyś wspominał :D LOL
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ