ZACZYNAM ....z niczym;)
Moderator: beata
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Fajne te ćwiczonka, ale widzę, że odrywa się z podłoża znaczną cześć ciała, a wtedy kręgosłup jest bardziej obciążony. Jeśli się mylę, poprawcie mnie
Life is short... running makes it seem longer.
Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga
=========
-----
Moje endo
Mój blog
=========
-----
Moje endo
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Odcinek lędźwiowy jest cały czas płasko na ziemi, odrywa się głównie górną część tułowia - no zresztą coś trzeba tym tułowiem ruszać, żeby mięśnie pracowały Ogólnie próbowałam i A6W, i 8 min ABS, i ten drugi podoba mi się bardziej. Na początku bolał mnie trochę kark, ale to dlatego, że mam słabe mięśnie brzucha i za mocno go napinałam. Po jakimś tygodniu-dwóch było już lepiej.
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
-
- Stary Wyga
Do abs jest coś potrzebne?bo ja nie mam ani drążka ani przyrządów.Filmik mi się na komórce nie chce otworzyć
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Tylko karimata.
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
- franklina
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!
-
- Zaprawiony W Bojach
od brzuszkow jako takich slyszalam ze sie wlasnie takie bebenki tworza dlatego jal to mawial nasz trener jesli marzy Ci sie plaski brzuch procz brzuszkow cwicz dolne partie plecow i tu zaliczyc trzeba niestety znienawidzone przeze mnie nozyce na brzuchu
-
- Stary Wyga
Lubie ją ze względu na ,to że zainspirowała tylu ludzi(głównie kobiet).Sama zamierzam za jakiś czas spróbować skalpel bo dzisiaj po 3 minutach wymiękłam z moją koordynacją ruchową ,a raczej jej brakiem wrzuciłabyś może link do abs? Ja marzę o zostaniu osobistą trenerką i dietetyczką-wszystcy mi mówią,że nie dam rady,że zbankrutuje ale kocham sport i właśnie do niego wracam bieganie/rower/planuje więcej.Jak myślicie czy to nierealne? Chciałabym pomagać ludziom i jednocześnie z tego wyżyć
- franklina
- Zaprawiony W Bojach
-
- Zaprawiony W Bojach
to jest taka slynna? ja jeszcze pare dni temu nie wiedzialam o jej istnieniu pamietajcie ze odpowiednia modulacja glosu jest rownie istotna jak wyglad. nas ma zachecac do cwiczen a u Panow rozpalac zmysly
Markiza, odpowiadajac na Twoje pytanie ... jesli chce w cos inwestowac to fajnie jest widziec ze osoba ktorej powierze swoje nie tylko pieniadze ale i zdrowie i cialo sama umie o siebie odpowiednio zadbac
Markiza, odpowiadajac na Twoje pytanie ... jesli chce w cos inwestowac to fajnie jest widziec ze osoba ktorej powierze swoje nie tylko pieniadze ale i zdrowie i cialo sama umie o siebie odpowiednio zadbac
- franklina
- Zaprawiony W Bojach
- Wilma
- Zaprawiony W Bojach
franklina, czemu nie możesz? Przecież już pisałaś. U mnie nie ma żadnej blokady.
A zdjęcia.. wiesz. Zazwyczaj w pełnym makijażu, sztucznych rzęsach... Prawie jak Photoshop. No i w większości to sprzed 6-8 lat. Teraz na pewno tak nie wyglądam (chyba, że jak na tym ostatnim). Zresztą niedługo wstawię jakieś z biegania bo mi dzisiaj obstawa robiła, to sobie porównasz.
Ale i tak dzięki
A zdjęcia.. wiesz. Zazwyczaj w pełnym makijażu, sztucznych rzęsach... Prawie jak Photoshop. No i w większości to sprzed 6-8 lat. Teraz na pewno tak nie wyglądam (chyba, że jak na tym ostatnim). Zresztą niedługo wstawię jakieś z biegania bo mi dzisiaj obstawa robiła, to sobie porównasz.
Ale i tak dzięki
o
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
Wilma ja Cie podglądałam na filmikach z bieganie.pl Twoje zmagania z Pumą i test bodajże na 3 km
Life is short... running makes it seem longer.
Mój blog
=========
-----
Moje endo
Mój blog
=========
-----
Moje endo