ZACZYNAM ....z niczym;)

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

Awatar użytkownika
Provitamina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Fajne te ćwiczonka, ale widzę, że odrywa się z podłoża znaczną cześć ciała, a wtedy kręgosłup jest bardziej obciążony. Jeśli się mylę, poprawcie mnie :)
Life is short... running makes it seem longer.

Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga

Obrazek
=========
-----
Moje endo
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Odcinek lędźwiowy jest cały czas płasko na ziemi, odrywa się głównie górną część tułowia - no zresztą coś trzeba tym tułowiem ruszać, żeby mięśnie pracowały ;) Ogólnie próbowałam i A6W, i 8 min ABS, i ten drugi podoba mi się bardziej. Na początku bolał mnie trochę kark, ale to dlatego, że mam słabe mięśnie brzucha i za mocno go napinałam. Po jakimś tygodniu-dwóch było już lepiej.
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Markiza1
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Do abs jest coś potrzebne?bo ja nie mam ani drążka ani przyrządów.Filmik mi się na komórce nie chce otworzyć
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tylko karimata.
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

mi sie podoba taki
Obrazek

plaski bez bebenka :P

cwiczyc drogie Panie cwiczyc za chwile przyjdzie wiosna a wraz z nia coraz cieplejsze dni i znow trzeba bedzie odslonic nieco cialka :bum: :ojoj:
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!

Nieprzeczytany post

chodakowska :lalala: no fakt-ładnie zbudowana :hej:
hmm...się temat rozwinął brzuchowy...
ja nie mam nic do powiedzenia,mnie nie dotyczą Wasze marzenia :ble:
i tak jak wilma nie lubie ćwiczyć brzuszków :hejhej:
Obrazek
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

od brzuszkow jako takich slyszalam ze sie wlasnie takie bebenki tworza dlatego jal to mawial nasz trener jesli marzy Ci sie plaski brzuch procz brzuszkow cwicz dolne partie plecow i tu zaliczyc trzeba niestety znienawidzone przeze mnie nozyce na brzuchu :ech:
Markiza1
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Lubie ją ze względu na ,to że zainspirowała tylu ludzi(głównie kobiet).Sama zamierzam za jakiś czas spróbować skalpel bo dzisiaj po 3 minutach wymiękłam z moją koordynacją ruchową ,a raczej jej brakiem :trup: wrzuciłabyś może link do abs? Ja marzę o zostaniu osobistą trenerką i dietetyczką-wszystcy mi mówią,że nie dam rady,że zbankrutuje ale kocham sport i właśnie do niego wracam bieganie/rower/planuje więcej.Jak myślicie czy to nierealne? Chciałabym pomagać ludziom i jednocześnie z tego wyżyć
Awatar użytkownika
Wilma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

To jest ta słynna Chodakowska?
o
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

próbowałam sie do niej przekonac kilka razy ale sam sposób w jaki mówi mnie drażni :ble: mało zachęcająco,jakoś tak jakby namawiala do połozenia sie spać...juz bardziej mariola bojarska-ferenc mnie potrafiła rozbujać :hej: jakos tak zagrzewała do walki :spoczko:
Obrazek
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

to jest taka slynna? ja jeszcze pare dni temu nie wiedzialam o jej istnieniu :hahaha: pamietajcie ze odpowiednia modulacja glosu jest rownie istotna jak wyglad. nas ma zachecac do cwiczen a u Panow rozpalac zmysly :hahaha:

Markiza, odpowiadajac na Twoje pytanie ... jesli chce w cos inwestowac to fajnie jest widziec ze osoba ktorej powierze swoje nie tylko pieniadze ale i zdrowie i cialo sama umie o siebie odpowiednio zadbac ;)
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

wilma :orany: :orany: :orany: :orany: :orany: boooskie te focie z baletu :zero: :usmiech: :usmiech: :usmiech: :usmiech: czadowe i piekne!nie moge tam nic na blogu maznąc to TU pisze ale az mnie zatkało :uuusmiech: no i ...śliczna dziewczyna jestes :hej: juz sobie wyobrazam jak Twoja córcia wyglada :hej:
Obrazek
Awatar użytkownika
Wilma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

franklina, czemu nie możesz? Przecież już pisałaś. U mnie nie ma żadnej blokady.
A zdjęcia.. wiesz. Zazwyczaj w pełnym makijażu, sztucznych rzęsach... Prawie jak Photoshop. No i w większości to sprzed 6-8 lat. Teraz na pewno tak nie wyglądam (chyba, że jak na tym ostatnim). Zresztą niedługo wstawię jakieś z biegania bo mi dzisiaj obstawa robiła, to sobie porównasz.
Ale i tak dzięki :)
o
Awatar użytkownika
Provitamina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wilma ja Cie podglądałam na filmikach z bieganie.pl :) Twoje zmagania z Pumą i test bodajże na 3 km :)
Life is short... running makes it seem longer.

Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga

Obrazek
=========
-----
Moje endo
Awatar użytkownika
Wilma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach