No wiesz...P@weł pisze:My pleasureconcordia pisze:Paweł, popieram Maćka, kawał dobrej roboty!!!![]()
Mam dylemat, czy wspierać Cię w decyzji, bo jak poczytasz wcześniejsze wpisy, to może musiałabyś przemyśleć ten majowy przyjazd do nas- jest ryzyko, że kontakt z nami może być traumatyczny, a Ty wrócisz do ZG cokolwiek... odmieniona
![]()
P@weł - komentarze
Moderator: infernal
- concordia
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 1h 3min
- Życiówka w maratonie: brak
-
kony
- Stary Wyga

- Życiówka na 10k: brak
Rozumiem, to ta sama kategoria co NRD-owskie pływaczki. W młodości siostra a po karierze wspomaganej hormonalnie - zdecydowanie już bratPiechu pisze:Kony.... na zdjęciu jest mój brat! Znaczy siostra! Znaczy brat!
"Go Fast, Be Good, Have Fun"
- P@weł
- Zaprawiony W Bojach

Dosłownie: ewolucja w pigułcekony pisze:W młodości siostra a po karierze wspomaganej hormonalnie - zdecydowanie już brat
P@weł...
Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte
Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte
- Anita
- Dyskutant

Wy Jesteście tak uzależniający, że nie można się od Was uwolnić!
A dyskusja na temat niemieckiej panczenistki rozbawiła mnie maksymalnie!!!
Piechu - ja sugeruję nowe profilowe! A czy weźmiesz zdjęcie P@wła czy Konego to już Ci pozostawiam do wyboru
Piechu - ja sugeruję nowe profilowe! A czy weźmiesz zdjęcie P@wła czy Konego to już Ci pozostawiam do wyboru
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 49:18
Czy w avatarze jest słynny Czesio, pierwszy psi celebryta BBL Poznań? 
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach

Chciałem sprostować. Oficjalnie odcinamy się (przynajmniej ja) od tych zniewieściałych panienek z sobotniego BBL-u!grim80 pisze:Czy w avatarze jest słynny Czesio, pierwszy psi celebryta BBL Poznań?
Ostatnio zmieniony 11 lut 2013, 15:02 przez Piechu, łącznie zmieniany 2 razy.
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 49:18
Aaaa, to przepraszam 
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach

Z tego wszystkiego zapomniałem... Anito, witaj 
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
- P@weł
- Zaprawiony W Bojach

No i prooooooszęAnita pisze:Wy Jesteście tak uzależniający, że nie można się od Was uwolnić!
Przy okazji - dla Grześka: TAK, TO JEST SŁYNNY CZESŁAW, lider poznańskiej klasyfikacji GP zBN w klasie PB (PiesBiegowy) bez podziału na kategorie wiekowe
P@weł...
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte
- P@weł
- Zaprawiony W Bojach

No duma rozpiera, 22 z grosikiem i dołożyło się kilku kolegom zza miedzy, no nie?Piechu pisze:Oficjalnie odcinamy się (przynajmniej ja) od tych zniewieściałych panienek z sobotniego BBL-u!Przecież to co Oni tam na tych zajęciach robią trudno w ogóle bieganiem nazwać. Przecież tylko o rytmie i miednicach gadać potrafią... oni tam chyba zumbę ćwiczą czy coś
P@weł...
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach

A co!
Nie, no dobra trochę przyszydziłem. Ale ja na prawdę nie zwykłem szydzić z innych (nie wiem dlaczego taka łatka do mnie przylgnęła), jeśli szydzę to z siebie
Teraz to będzie tak, że jak coś napiszę to zawsze będzie brane jako szydera. A ja w miarę swojej mizernej wiedzy staram się rzeczowo pisać na tematy okołobiegowe. Oczywiście zdarza mi się mylić i błądzić 
Niemniej jednak z tego miejsca chciałem bardzo goraco pozdrowić wszystkich BBL-owiczów nie tylko tych z Poznania. Pozdrawiam Olsztyn, Police, Kraków, Racibórz oraz Wólkę Ogryzkową (nie wiem czy tam odbywaja się zajęcia ale na pewno mieszka tam wielu fantastycznych biegaczy). Jeśli kogoś pominąłem to najmocniej przepraszam
Nie, no dobra trochę przyszydziłem. Ale ja na prawdę nie zwykłem szydzić z innych (nie wiem dlaczego taka łatka do mnie przylgnęła), jeśli szydzę to z siebie
Niemniej jednak z tego miejsca chciałem bardzo goraco pozdrowić wszystkich BBL-owiczów nie tylko tych z Poznania. Pozdrawiam Olsztyn, Police, Kraków, Racibórz oraz Wólkę Ogryzkową (nie wiem czy tam odbywaja się zajęcia ale na pewno mieszka tam wielu fantastycznych biegaczy). Jeśli kogoś pominąłem to najmocniej przepraszam
- szymon_szym
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka w maratonie: 3:52:14
chyba dobrze jak panienki są zniewieściałe. widziałeś to słynne zdjęcie Beyonce, nie?Piechu pisze:Oficjalnie odcinamy się (przynajmniej ja) od tych zniewieściałych panienek z sobotniego BBL-u!Przecież to co Oni tam na tych zajęciach robią trudno w ogóle bieganiem nazwać. Przecież tylko o rytmie i miednicach gadać potrafią... oni tam chyba zumbę ćwiczą czy coś
![]()
Dokładnie. Niech każdy się skupi na własnej... miednicyP@weł pisze: No duma rozpiera, 22 z grosikiem i dołożyło się kilku kolegom zza miedzy, no nie?Tylko nie budujmy antagonizmów
Miło Cię poznać Pawle!
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach

true trueszymon_szym pisze:chyba dobrze jak panienki są zniewieściałe. widziałeś to słynne zdjęcie Beyonce, nie?![]()
tak już zupełnie serio to gdy wznowione zostaną zajęcia ja i moja miednica chętnie się pojawimy, może w końcu ktoś nam powie jak żyć w harmonii i pełnej symbiozieszymon_szym pisze:Dokładnie. Niech każdy się skupi na własnej... miednicy![]()