donv pisze:Kto w tym roku mysli o Galloway podczas MW2013?
Witam
ja zamierzam pobiec ta metodą
Czytam właśnie książkę

To, że czegoś nie rozumiesz to nic na to nie poradzę, aczkolwiek jak dobrze zauważyłeś mam zamiar rozpocząć bieganiemaly89 pisze:I tego właśnie nie rozumiem. Piszesz, że chcesz przebiec maraton (chociaż de facto nie przebiec, a przeMARSZObiec), a w następnym poście piszesz, że jeszcze nie zacząłeś biegać (poza siłownią). To skąd w ogóle pomysł na maraton? Może najpierw lepiej by było w ogóle rozpocząć bieganie?
To tak jak ktoś po jeździe na rowerku stacjonarnym postanowił pokonać TdF
Dzięki taki mam zamiarmaly89 pisze:Więc rozpocznij bieganie, ciesz się nim, złap bakcyla biegowego, a potem pomyśl o maratonie. Chyba taka powinna być kolejność. Przynajmniej wg mnie, ale przecież mogę się mylić. Można najpierw pokonywać marszobiegiem maratony, a potem zacząć biegać
A może spróbuj się solidnie przygotować, następnie przebiegnij maraton, złam te 5 godzin i przekonaj się, że można się świetnie bawić bez przechodzenia do marszufrodogatto pisze:może nigdy nie zejdę poniżej 5 h ale za to będę się świetnie bawić.
maly89 pisze:I tego właśnie nie rozumiem. Piszesz, że chcesz przebiec maraton (chociaż de facto nie przebiec, a przeMARSZObiec), a w następnym poście piszesz, że jeszcze nie zacząłeś biegać (poza siłownią). To skąd w ogóle pomysł na maraton? Może najpierw lepiej by było w ogóle rozpocząć bieganie?
Tomik23 pisze:maly89 pisze:I tego właśnie nie rozumiem. Piszesz, że chcesz przebiec maraton (chociaż de facto nie przebiec, a przeMARSZObiec), a w następnym poście piszesz, że jeszcze nie zacząłeś biegać (poza siłownią). To skąd w ogóle pomysł na maraton? Może najpierw lepiej by było w ogóle rozpocząć bieganie?
Mały89 - a jednak się trochę pozmieniało i wczoraj przebiegłem ORLEN Warsaw Marathon i udało się normalnie w całości przebiec( poza toaletą i piciem )
i jestem mega zadowolony:):)