ZACZYNAM ....z niczym;)

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

Awatar użytkownika
Aldona
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ma_tika pisze:ja mam 3 pary legginsów, na każdą pogodę: 3/4 Reeboki, dlugie Salomony na przejsciowa pogode i cieple Kalenji, w ktorych teraz biegam. A na naprawdę duże mrozy mam takie grubsze, dresowe legginsy Alviki, które kupiłam do spania w namiocie w górach w zimie - z założenia wcale nie sa to spodnie biegowe, ale sprawdzają się jak jest -10.
Generalnie uwazam, że co do spodni to nie ma co szaleć z jakimiś super hiper technologiami, bo nogi się tak nie pocą i nie potrzeba takiego odprowadzania potu. mają być wygodne. i ładne ;-) A w ogóle to w tych legginsach, które mam biegam już kilka lat i ciągle są ok.
Za to na lato kupiłam sobie na wyprzedaży w Go Sporcie spódniczkę biegową - zobaczymy jak to się sprawdzi :)
Oj pocą sie nogi, pocą, czym jestem sama zdziwiona...
Napisze bardzo dosłownie.. ostatnio tak mi gacie śmierdziały, jak koszulka, aż uwierzyć nie mogłam :wrr:
Ja w leginsach nie biegam, bo moje nogi nie nadają sie, żeby w takim stroju je pokazać, za to mam spodnie z tchibo softshell i sa fantastyczne!!! Nie marznę w nich, nie zatrzymują wilgoci, jedynie żałuje, że nie kupiłam na wyprzadaży dwóch par.
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja mam ciepłe długie legginsy z Tchibo - bardzo fajne, do tego ciepłe legginsy za kolano też z Tchibo (rzadko w nich biegam), cienkie długie i cienkie za kolano Nike - też bardzo fajne. Kiedyś mierzyłam własną markę z GoSportu, ale jakoś mi nie podeszła, bo ta lajkra jakaś taka luźna była... A ja wolę, jak mi legginsy trzymają cellulit w ryzach ;)
Poza tym mam ze 3 pary szortów, przydają się na upały i na siłkę. Wszystkie markowe, kupione w TKMaxxie na przecenie :taktak:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
szelma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze:do tego ciepłe legginsy za kolano też z Tchibo (rzadko w nich biegam)
Ciepłe legginsy za kolano to dziwna kombinacja - bo najzimniej mi zawsze w łydki :D I w tyłek, ale po prostu na legginsy zakładam szorty i jest w miarę ok. Ale ciepłych legginsów za kolano to chyba bym nigdy nie użyła - nie mogę sobie wyobrazić pogody, przy której byłyby odpowiednie :D
asmo71
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

ja mam z Tschibo 3/4 lekkie - są genialne, mają tylko trochę przymałą kieszonkę z tyłu (ajfon się nie mieści)
długie cienkie Najki (jedynie w najkach ajfon się mieści, niestety) - aktualnie najbardziej noszone
długie grube Kalenji - ciepłe mało, wygodne słabo (trochę za grube) - zakładane tylko na tęgi mróz

poluję na najki (ta kieszonka, szlag) 3/4, ale niekoniecznie za 170 zet ;) na przecenach bardzo ładne, tylko na mikrotyłeczki, a ja potrzebuję L, ewentualnie M

co do wyglądu, to skoro gram w tenisa w spódniczce tuż za tyłek, to tym bardziej w upały biegam w gatkach tuż za tyłek i mam w tyle opinie okolicznych mieszkańców względem moich ud :sss:
Awatar użytkownika
cava
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Rany, czuję się osaczona :hahaha: , okazuje się że biegacze jak akwaryści (ktoś jeszcze pamięta tą piosenkę? Klub akwarystów?)
Jednym słowem- "ONI" są wszędzie.
Dzwonię do współpracującej firmy, a tam od razu, : a czytałem listę biegu, to pani tam biegnie? Tak? Ja też. No to będzie cena dla biegaczki. :hej:

Yyyy....
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!

Nieprzeczytany post

z waszych wypowiedzi wywnioskowałam ze bede chciala jeszcze,i jeszcze,i jeszcze...i wiecej i zawsze...i grube i chude i do kolana i za kolano,i termo i soft :hej: :jatylko: :jatylko: zalamka :echech:

dobrze ze brak kasy nie pozwala mi zwariowac :hej:
Obrazek
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

franklina pisze:bede chciala jeszcze,i jeszcze,i jeszcze...i wiecej i zawsze..
Tak jest :hej: Ale z drugiej strony te ciuchy nie zużywają się zbyt szybko, więc nawet jeśli coś sobie kupisz raz na jakiś czas, to w parę lat spokojnie dorobisz się pokaźnej kolekcji :taktak:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

oj u mnie to sie przekłada na wieki :jatylko: takze spokojnie,zdążę wyciagnąc nogi zanim kupie drugie legginsy :hejhej:
Obrazek
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wiesz, jest jeszcze opcja, że zrobią się za duże i będą Ci kompletnie konkretnie spadać z tyłka ;)

Ma_tika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze:Ale z drugiej strony te ciuchy nie zużywają się zbyt szybko, więc nawet jeśli coś sobie kupisz raz na jakiś czas, to w parę lat spokojnie dorobisz się pokaźnej kolekcji :taktak:
dokładnie tak. poza tym te ciuchy można wykorzystać do innych aktywności - jazda na rowerze, chodzenie po górach, a od biedy weekendowe spacery z dzieckiem :)
Obrazek
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ja dzisiaj pobieglam w moich asicsach :hejhej:

CUDOWNE,KOCHAM JE NAD ŻYCIE!!!

leciusienkie(chociaz widziała lżejsze),wygodne,mięciutkie....mknelam jak sarenka w nich :hej: naprawde jestem zadowolona :hahaha: i polecam...

dalam rade 6,5 km w czasie 38 minut :spoczko: zaden rekord ale zważywszy na moje samopoczucie i chęci :spoczko: hehe...

WSZYSTKIM BIEGNĄCYM JUTRO-POWODZENIA :hej: matika czekamy na zdjęcia>Jedno jestes nam winna:z medalem :taktak: Buziole

Mi spadajace z zadka spodenki nie groża.jem normalnie.To co lubie.Odkad biegam schudlam tylko 1kg :spoko:
Obrazek
Awatar użytkownika
cava
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

franklina pisze:ja dzisiaj pobieglam w moich asicsach :hejhej:

CUDOWNE,KOCHAM JE NAD ŻYCIE!!!

leciusienkie(chociaz widziała lżejsze),wygodne,mięciutkie....mknelam jak sarenka w nich :hej: naprawde jestem zadowolona :hahaha: i polecam...

dalam rade 6,5 km w czasie 38 minut :spoczko: zaden rekord ale zważywszy na moje samopoczucie i chęci :spoczko: hehe...

WSZYSTKIM BIEGNĄCYM JUTRO-POWODZENIA :hej: matika czekamy na zdjęcia>Jedno jestes nam winna:z medalem :taktak: Buziole

Mi spadajace z zadka spodenki nie groża.jem normalnie.To co lubie.Odkad biegam schudlam tylko 1kg :spoko:
Spoko, spoko, pobiegasz jeszcze trochę i spodenki zjadą do kolan w najmniej oczekiwanym momencie- zarz wiosna, sałata, truskawki, szczypiorek, rzodkiewki i człowiek chudnie choć żre to wszytko na kilogramy aż mu oczy na wierzch wyłażą.

Ja dobiegłam :hej:
Było ŚWIETNIE!, naprawdę dziewczyny, wcale się nie czajcie tylko się zapisujcie na biegi bo frajda jest wielka.
Wielkiego wyczynu nie zrobiłam, ale i pobiegłam bardzo zachowawczo bo jednak stracha miałam, że może nie dam rady, że to czy tamto - muszę sobie to wszytko jeszcze poukładać i wyciągnąć wnioski.
Dobiegłam w czasie netto 1.02.24, miejsce w open 2054, miejsce wśród kobiet: 363, w grupie wiekowej K40- 56.

Puls przed startem w bezruchu: 125 :hahaha: , zaraz po starcie tak się zdenerwowałam faktem ze już biegnę, ze skoczył na ponad 175 chociaż tempo miałam takie na 160 puls- jakoś tak pierwsze 500 metrów to przebiegłam w jakimś takim amoku i panice, ze chyba zaraz zemdleję, że mi duszno, że w ogóle to ja nie chcę, chyba zawracam. Ale potem się rozluźniło i już było lepiej - chyba przez ten tłum spanikowałam niepotrzebnie.

Ale zadowolona jestem jak norka.
I medal dostałam. :hej:
Mam kilka zdjęć, wrzucę jak się z nimi ogarnę.
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

cava, gratulacje! :) Fajnie jest na zawodach, co nie? :hej:

Awatar użytkownika
Wilma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

cava, gratulacje! Czekam na fotki :)
o
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kurde-to jednak cava biegala na urodzinowym? :hahaha: :hahaha: :orany: :hejhej: :bleble: :bleble: :bleble:

kochana gratulacje :hej: ja dopiero w maju sie pochwale jak los pozwoli :ble: ale tez juz nie moge sie doczekac :taktak: pulsu sobie nie zmierze bo nie mam czym ale napewno bedzie fajnie-chocbym miała na kolanach do mety doczłapać :spoczko:
ty w grupie 40+ ??? oszalałas?? mi sie z Toba pisze i Ciebie sie czyta jak 23 :hej: juz mi ta dwójeczka nastolatków powinna dac do myslenia :hahaha: kochana-dawaj focie bo umieram z ciekawosci :ble: a ludzie nie deptali po pietach i palcach? bo duuzo was było,prawda?
Obrazek
ODPOWIEDZ